Onverwachte rimbeurt

Dit was jaren terug, ik was begin twintig, had een vaste vriendin, en voor de buitenwereld een gewoon hetero bestaan. Maar af en toe ging ik kijken op parkeerplaatsen waar mannen elkaar ontmoeten. Gewoon voor de spanning of soms voor een anonieme ruk of pijpbeurt.

Zo ook die zondagmiddag. Het was druilerig weer met meer regen voorspeld, maar ik was alleen thuis dat weekend, en geil, op zoek naar wat spanning. Niet de beste dag of het beste weer, maar je weet nooit, zelf aftrekken kon altijd nog. Dus even lekker gedoucht, pik glad geschoren, strakke spijkerbroek aan, luchtje op en fris op weg. 

Hoe dichter ik bij de afslag kwam hoe nerveuzer ik werd, maar dat verdween snel toen bleek dat de  parkeerplaats was uitgestorven. Alleen twee vrachtwagens verderop geparkeerd. Toch maar even uitgestapt, ik was er nu toch, en door het hek heen. Het bospad was modderig en alles wat nat. Ik voelde me wat onnozel; wie gaat er met nu met dit weer de baan op. Dan maar verder rijden naar de volgende plek.

Net toen ik het hek weer terug door wilde kwam er een auto de parkeerplaats op. In afwachting deed ik een stap terug. De auto parkeerde achter die van mij. Een man stapte uit en liep langs mijn auto, keek naar binnen, en liep toen verder richting het hek. Ik schatte hem rond de 60, grijs baardje, kalend, bril, hij deed me denken aan mijn biologie leraar van de middelbare school.

Ik besloot terug het bos in te lopen en kijken wat hij zou doen. Soms komen ze alleen om te pissen of een sigaretje te roken, maar hij liep resoluut naar het hek, om zich heen kijkend. Al snel kwamen we elkaar tegen, en hij knikte naar me terwijl hij over z'n broek wreef. Het was duidelijk. Ik liep van het pad af, en hij volgde mij, en niet veel later stonden we tegenover elkaar, met zijn hand over mijn gulp.

Dat vind ik nou zo opwindend aan zo'n plek. Je hebt elkaar nog nooit ontmoet en na een paar seconden sta je al samen over elkaars pik te wrijven. Probeer dat maar eens met een vrouw. Natuurlijk moet het wel klikken, maar hij zag er netjes en betrouwbaar uit, met een vriendelijke, maar ondeugende blik in zijn ogen. Dat hij zo'n 30-40 jaar ouder was maakte me niet uit.

Helaas begon het steeds harder te waaien en regenen en hoewel hij inmiddels mijn gulp omlaag had getrokken konden we hier niet blijven staan. "Zullen we even schuilen in mijn auto" zei de man. "Goed idee", antwoordde ik, deed mijn gulp weer omhoog en volgde hem in snelle pas richting zijn auto. Mijn spijkerbroek was inmiddels aardig doorweekt toen ik aan de passagierskant instapte.

In de auto bleven we even zitten. De man keek me niet aan, maar staarde voor zich uit, terwijl de regen steeds harder op de voorruit tikte. Het zag er niet hoopgevend uit. Hij maakte geen aanstalten om in de auto verder te gaan en ik begon me wat ongemakkelijk te voelen. Toen draaide hij zich naar me toe en zei, "zullen we bij mij thuis verder gaan; ik woon een paar kilometer hier vandaan". Ik aarzelde wat maar zei dat ik achter hem aan zou rijden.

Terug in mijn auto dacht ik waar ben je mee bezig. Maar hij had zijn auto al gestart, en reed me voorbij, dus ik volgde. We gingen de snelweg weer op, en er gelijk weer af, om er in de omgekeerde richting weer op uit te komen. Na een kort stukje namen we een afslag, richting het buitengebied. Ik wist ongeveer waar we waren maar kende het niet heel goed daar. We reden een dorpje door en stopte bij een klein alleenstaand huis, met grote oprit en tuin.

Ik parkeerde achter hem, het regende nog steeds en hij snelde naar de voordeur. Toen die open was kwam ik uit de auto voor een sprintje naar de voordeur. Binnen was het warm. We deden onze modderschoenen uit. Hij keek me indringend aan en zei toen "even douchen maar? dan hang ik je broek te drogen over de verwarming.". Hij wachtte mijn antwoord niet af, maar wenkte me hem te volgen, en zo liepen we de trap op naar boven. We gingen een slaapkamer in, waar in de hoek een en-suite was.

"Ik haal even een handdoek voor je", zei hij. Ik was wat overrompeld, maar begon me uit te kleden. Ik stond in mijn onderbroek toen hij weer binnenkwam. Hij wees me naar de kleine douchecabine, pakte mijn spijkerbroek, en verdween weer. Ik kleedde me verder uit en stapte de douche in. Het was vrij nauw, maar de douche was lekker warm.

Terwijl ik me aan het opwarmen was kwam de man, wiens naam ik geeneens wist, weer binnen. Nu geheel naakt. Hij stapte zonder blikken of blozen de douche binnen en sloot de schuifdeur. Hij had grijs krullend borsthaar, met grote tepels, en flinke halfzachte piemel bungelend. Hij kwam achter me staan, dicht tegen me aan, en ik voelde zijn pik tegen mijn billen. Dit ging veel verder dan wat ik hiervoor had gedaan.

Hij deed wat shower gel op zijn hand en begon me in te zepen. Zijn handen ging over mijn hele lichaam. Ik ben zelf lichtbehaard, zeker vergeleken met hem, en was zoals gezegd helemaal glad beneden. Mijn pik stond inmiddels recht overeind, maar hij zeepte er behendig omheen. Hij had vooral belangstelling voor mijn billen leek het. 

Na te hebben afgespoeld, gingen we onder de douche vandaan en droogde ons snel af. De man gaf me een hand en nam me mee naar het bed in de slaapkamer, dat netjes was opgemaakt. Hij liet me op mijn buik liggen, met mijn hoofd in een kussen, en nam plaats achter me. Hij deed mijn benen iets opzij, pakte mijn heupen vast, en tilde me omhoog, zodat ik op mijn knieen kwam te liggen met mijn kont omhoog.

Toen kwam het waardoor ik deze ervaring heb opgeschreven: hij deed met twee handen mijn billen van elkaar en legde zijn gezicht tegen mijn kont aan. Ik voelde zijn lippen tegen mijn kontgaatje aan, en hij begon te likken. Ik had nog nooit zoiets meegemaakt. Een warme natte tong over mijn anus. Ik begon spontaan te kreunen. Hij begon misschien om aan te moedigen, ook zwaar te hijgen.

Dat was ook nieuw voor mij, het hijgen en kreunen. Op zo'n ontmoetingplek ben je zo stil mogelijk om geen aandacht te trekken, maar hier was er niemand die ons kon horen en ik liet me helemaal gaan. Steeds luider waren we bezig. Hij bleef maar likken en sabbelen, ik denk wel zo'n 20 minuten aan één stuk door; zijn speeksel droop langs mij benen naar beneden. Ondertussen was ik keihard, mijn pik trilde helemaal.

Mjn pik begon steeds harder te kloppen en ik voelde dat ik snel zou klaarkomen. Dat voelde hij ook en met een ruk boog hij mijn paal als een hendel omlaag, zover naar achter als ie kon. Ondertussen duwde hij zijn tong diep naar binnen mijn kontgat in. Mijn pik stond zo gespannen dat ik niet klaarkwam. Hij begon nu ook mijn ballen te likken. Van mijn ballen naar mijn kont en terug, terwijl hij met een hand mijn pik omlaag hield.

Ik wist dat wanneer hij mijn pik zou loslaten ik zou klaarkomen. Steeds harder begon ik te kreunen, smekend voor een orgasme. Nog één keer kwam hij met zijn tong gespannen diep in me, toen liet hij mijn paal gaan. Die schoot tussen mijn benen door naar voren omhoog, en met een enorme kreun kwam ik klaar. Sperma schoot tegen mijn buik, en droop op het dekbed. Ik kan wel zeggen dat ik nog nooit zo intens ben klaargekomen.

Puffend viel ik in het kussen; alsof ik net een marathon had gelopen. De man gaf me een tik op mijn billen en haalde de handdoek uit de badkamer. Hij veegde met de handoek over mijn buik, en maakte het dekbed schoon. Ik was met drie enorme scheuten klaargekomen. Zijn pik was nog steeds gezwollen maar niet hard. Het leek er niet naar dat hij nog verder wilde om ook te komen.

Dus ik stond op en liep naar de badkamer om me weer aan te kleden. Dat was snel gebeurd, en zonder veel te zeggen leidde de man me weer naar beneden, deed de voordeur open. Ik zei tot ziens en ging naar mijn auto. Ik was nog steeds aan het bijkomen, keek mezelf aan in de achteruitkijkspiegel, was dat nu echt gebeurd? Het was zo onwerkelijk. 
Gelukkig kon ik de weg terug makkelijk vinden. Thuis aangekomen heb ik met nog een keer gedoucht. Derde keer die dag. En met deze ervaring nog vers in het geheugen nog eens lekker afgetrokken.

Ik ben daarna nog verschillende keren op die parkeerplaats geweest, zelf op zondagmiddag, maar die man nooit meer gezien. Ben nog eens langs zijn huis gereden, en toen zag ik een jonge vrouw aan het werk in de voortuin. Misschien zijn vrouw of dochter. Zijn auto stond er ook dus hij woont er nog wel. Jammer ik zou nog wel eens willen en benieuwd wat we nog meer kunnen doen.

3845 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 24)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.