Op het perron

Ik stond op het perron te wachten op de voorlaatste trein naar huis en een oudere man stond me al een hele tijd te bestuderen. Na een tijdje kwam hij dichterbij en begon een praatje over alledaagse dingen. Tijdens het praatje belande zijn hand als bij toeval op mijn schouder. Toen ik daar niets over zei en gewoon verder ging met het gesprek gleed zijn hand verder omlaag en ruste vervolgens op mijn kont.

Ik wist dat er vlug iets erg leuks zou gebeuren, mijn pik begon te groeien en tekende zich al lichtjes in mijn jeans af.
De man 's hand gleed vervolgens in mijn jeans en hij was blij verbaasd toen hij mijn blote billen ontdekte. Mijn pik tekende zich nu heel duidelijk in mijn broek af.
Mijn billen werden gekneed en ik slaakte een zucht van opwinding.
De man knabbelde aan mijn oor waardoor ik nu een keiharde pik kreeg en bloedgeil werd.
Ik kreunde en zuchtte van opwinding.
Mijn jeans knoopje werd los gemaakt, de rits omlaag getrokken waarna hij mijn broek over mijn billen omlaag duwde waarna mijn, bevrijde, stijve trots tevoorschijn sprong en fier in de lucht priemde.
De kerel gaf verschillende speelse tikken op mijn harde, ging dan terug aan mijn oor sabbelen.
Zijn midden vinger gleed in mijn bilspleet omlaag, duwde tegen mijn gaatje en drong dan binnen. mijn ademhaling ging een stuk sneller en ik kreunde en zuchtte nu luidop.

Hij begon me te vingeren terwijl hij me afrukte.
Veel te vlug begon ik onhoudbaar te spuiten en dan fluisterde de man dat ik hem nu moest bevredigen.
Voor ik iets kon doen trok hij me, met mijn pik in zijn hand, naar een donker gangetje. Vlug moest ik mijn jeans vast grijpen want die zakte rap af.
In het gangetje aangekomen beval hij me om mijn jeans uit te trekken terwijl hij zijn broek opende en een ferme, gezwollen, lul eruit tevoorschijn haalde.
De kerel draaide me met mijn rug naar hem toe, liet me met mijn handen tegen de muur leunen, trapte mijn voeten uit elkaar en wat later duwde zijn eikel tegen mijn gaatje.
Met een geweldige stoot ramde hij zijn paal in me, wat een pijnlijke kreet aan me ontlokte, maar al vlug kreunde ik dat hij me hard moest nemen.
"O ja" en "fuck me" luide OOOO s en AAh s klonken toen hij zijn stijve diep in me ramde en me begon te neuken.
Ik hou geweldig van geneukt te worden en het kan me niet verdommen waar dat gebeurd, maar op een publieke plaats geeft toch nog altijd iets extra.
De kerel neukte me woest, ruw en wild en ik genoot van elke seconde.
Dan met een ongelofelijk woeste stoot spoot hij zijn hete zaad diep in me.
Na een ogenblik in me te rusten trok hij zich terug, gaf me een flinke klap op mijn billen en vertrok.
Ik bleef nog geruime tijd tegen de muur geleund staan, gewoon na te genieten.
Dan zocht ik in mijn jeans naar mijn zakdoek en reinigde mezelf, trok mijn jeans en sneakers aan en mijn broek dicht ritsend betrad ik weer het perron, in het volle licht

4097 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.