Rohan Deel 1

Ik was een tiener toen ik ontdekte dat ik mannen best interessant vond naast meisjes. Rond die tijd werd internet bekent bij de normale burger.

Ik ging vaak in de avond als iedereen naar bed was op internet voor te chatten met mannen.

Al snel kreeg ik contact met een man die wat ouder was dan mij en ongeveer 15 km van mijn stad af woonden. Wij chatten best lang en hij stuurde mij regelmatig foto's. Hij wou mij graag ontmoeten maar ik durfde niet af te spreken, dat gebeurde pas jaren later.

Ik had een kut relatie achter de rug met een vrouw van 7 jaar en was voor haar in Sittard gaan wonen, na de breuk ben ik weer terug gegaan naar mijn oude woonplaats Culemborg.

Ik had het even helemaal gehad met vrouwen dus ik dacht ga weer contact zoeken met Rohan, En dat lukte gelukkig. Wij kregen weer contact via Skype en chatten regelmatig, we hadden onze mobiele nummers uitgewisseld. Op een avond was ik zo geil was een paar uurtje met mijn dildo bezig geweest en wou eens een echte hebben dus keek op internet maar Rohan was niet online. Dus ik dacht stuur hem een sms of hij geen zin had om langs te komen.

Al snel had ik een sms terug dat hij even ging douche en dan naar mij zal komen.
Na een klein uurtje kreeg ik een telefoontje dat hij in mijn straat was. Dus ik liep al naar de deur daar kwam hij aan en ik deed de deur open en liet hem binnen. We gingen op de bank zitten en kletsten wat met elkaar. Hij legde zijn hand op mijn been en streelde langzaam richting mijn kruis en ik deed het ook bij hem. 

Als snel begon mijn pik te groeien, maar bij hem bleef het nog rustig in zijn broek. Hij zei ga eens staan en hij trok mijn broek naar beneden en begon mij heerlijk te pijpen. 
Na een tijdje voelde ik dat ik bijna ging komen maar dat wou ik nog niet. Hij stopte en hij ging staan.

Ik betasten zijn kruis door zijn spijkerbroek en voelden een zachte bobbel in zijn broek. Ik knoopte zijn broek los en liet hem naar beneden zakken. Ik zag een dikke bobbel van zijn dikke pik en ballen door de boxer heen al snel had ik die ook uit bij hem. Ik pakte zijn half slappe pik in mijn hand en stopte hem in mijn mond ik voelde hen steeds harder worden in mijn mond en werd daar nog geiler van. Ik zoog hem lekker tot hij zei stop maar ik wil jou weer zuigen.

Ik ging onderuitgezakt op de bank zitten en hij kroop tussen mijn benen op mij heerlijk af te zuigen. Als snel voelde dat ik ging komen en dat merkte hij ook, hij bleef maar door zuigen en ik kwam  in zijn mond klaar.
Merkte aan zijn reactie dat het veel sperma was maar hij slikte alles door.

Wij kleden ons weer aan en ik gaf hem wat frisdrank we praten nog wat en op een gegeven moment ging hij weer naar huis.

Later hem ik nog een keer een afspraak gehad met hem, maar dat vertel ik in deel 2.

3313 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.