Zomerse dag in Wijk aan Zee

Geplaatst door: freddie123 op 25-02-22

Een geile middag in Wijk aan Zee.

Op een mooie zomerse dag ging ik naar de duinen in Wijk aan Zee. Ik was daar al eerder geweest en gezien dat er in diverse duinpannetjes spannende dingen gebeurden tussen mannen en vrouwen en mannen onderling. Ik had me voorgenomen daar nog eens heen te gaan en te kijken of ik daar zelf onderdeel van zou kunnen zijn.

Voor ik weg ging me nog gespoeld en onder de douche glad geschoren. De afslag naar de zuidpier genomen en na de bunkers de auto geparkeerd en het duin overgestoken op zoek naar een geschikte duinpan. Onderweg zag ik in verschillende duinpannetjes lekker gebruinde naakte mannen liggen. De meeste waren van middelbare leeftijd of ouder. Ik had me al verlekkerd op wat mooie pikken die ik in het voorbij lopen zag.

Na een paar honderd meter had ik nog een lege duinpan gevonden. Ik keek wat rond en zag her en der wat naakte mannen op de duinen staan en enkele liepen wat rond.  Ik kleedde me uit en maakte het me comfortabel op mij grote badhanddoek. Het zonnetje prikte lekker en ik besloot me in te smeren met zonnebrand. Toen ik hiermee bezig was, werd ik aangesproken door een naakte man, met een mooi gladgeschoren pik. Hij vroeg of hij me kon helpen. Hier had ik geen bezwaar tegen en ging op mijn buik liggen. Ik voelde de zonnebrand op mijn rug druppen en voelde twee handen die de zonnebrand uitsmeerde. Hij had lekker zachte grote handen en het voelde lekker aan. Hij liet wat zonnebrand op mij onder rug druppelen en smeerde dat uit over mijn billen en mijn bovenbenen. Ik voelde dat hij wat druk zette tegen mijn bilspleet en ging met een vinger erdoor. Het voelde lekker geil aan en ik maakte wat meer ruimte door mijn benen wat wijder te doen. Hij begreep de hint en ging met zijn hand tussen mijn benen en streelde mijn ballen en mijn anus. Ik kreeg hier een stijve van en moest me iets oplichten om ruimte te maken voor mijn erectie. De man ging verder met mijn benen en vroeg toen hij mijn achterzijde gehad had, of hij ook de voorzijde zou doen. Ik was al zo geil geworden dat ik me gelijk omdraaide en op mijn rug ging liggen. Hij ging weer rustig verder met smeren, van boven naar onder, waarbij hij enkele malen plagend de rug van zijn hand langs mijn keiharde pik liet gaan. De spanning liep bij mij aardig op en hoopte dat hij mijn pik vast zou pakken. Maar hij besloot anders en kwam met zijn gezicht bij de mijne en drukte zijn lippen op mijn mond en ik voelde zijn tong die naar binnen wilde. Ik beantwoorde dat door mijn mond te openen en gelijk mijn tong tegen de zijne te rukken. Het tongen geilde hem ook op, want ik voelde zijn stijve pik tegen mijn bovenbeen drukken. Al tongend en elkaar strelend verhoogde wij onze geilheid. Ik kon me niet inhouden en pakte zijn lekkere pik vast en voelde dat zijn eikel al nat was van het voorvocht. Ik begon hem voorzichtig af te trekken. Hij maakte wat ruimte en pakte ook mijn pik vast en lagen we elkaar al tongend af te trekken. Na enkele tijd verlegde hij zijn aandacht op mijn tepels, die hij lekker likte en er zachtjes in beet. Ik werd steeds geiler en hoopte dat hij mij zou gaan pijpen. Dat duurde even, aangezien hij eerst mijn ballen likte en langzaam met zijn tong over mij pik ging. Mijn pik steigerde van geilheid, waarna ik warme natte lippen over mijn eikel voelde gaan. Hij draaide zijn lichaam zo dat hij met zijn pik boven mijn gezicht kwam te liggen. Ik zag zijn heerlijke pik en opende mijn mond en liet die lekkere pik naar binnen glijden. Ik voelde dat ik bijna klaarkwam en gaf dat met mijn  mondvol aan. Hij stopte gelijk en draaide zich waar naar mij toe en zoende me weer op mijn mond en ik mijn voorvocht proefde. Hierna namen we even rust.

Hij moest lachen en zei, ik zal me even voorstellen, ik ben Bart. Ik schoot ook in de lach en zei ik ben Fred. Hierop ontstond een leuk gesprek. We bleken allebei getrouwd en  biseksueel te zijn. Tijdens ons gesprek voelden we zo nu en dan aan elkaars pik en bleven we geil. Er liepen wat mannen langs die duidelijk gluurden naar onze stijve pikken. Hij was net als ik wat exhibitionistisch aangelegd en vond de gluurders ook wel spannend. 

Na wat te zijn bij gezakt gingen we weer verder met ons spel. Ik zou hem eerst klaar pijpen en daarna zouden we het omkeren.

Ik ging op mijn knieen tussen zijn gespreide benen zitten en pakte zijn stijve pik vast en rukte hem langzaam af. Ik nam zijn eikel tussen mijn lippen en pijpte hem voorzichtig. Ik voelde dat zijn pik harder werd, maar ik bleef het langzame tempo aanhouden. Ik hoorde hem steeds zwaarder hijgen en bewoog hij zijn onderlichaam omhoog om dieper in mijn keel te komen. Ik ging onverstoorbaar door op het trage tempo. Ik voelde dat hij zijn spieren aanspande en met een kreet kwam hij klaar. Ik voelde zijn zaad tegen mijn keel spuiten. Ik slikte alles door en likte zijn pik schoon.

Ik zag dat er twee mannen stonden te kijken en aan hun pik stonden te rukken. Ik ging naast Bart liggen en streelde hem over zijn borst. Nadat hij wat bijgekomen was zei hij dat hij heerlijk was klaar gekomen en dat het nu mijn beurt was.

Ik ging wijdbeens op mijn rug liggen en Bart ging op zijn knieën tussen mijn benen zitten en rukte mij heerlijk af en pijpte mij gelijktijdig. Ik zag dat de twee mannen terwijl ze naar ons keken elkaar afrukten Ik was hierdoor zo geil geworden dat het niet lang duurde voordat ik mijn lading zat in zijn mond spoot. Achteraf bleek dat hij het niet had doorgeslikt, aangezien hij direct daarop mij een tongzoen gaf en met zijn tong mijn zaad met mij deelde.

Ik heb met Bart nog lekker nabesproken hoe het ons was bevallen. Bart had een thermoskan koffie mee en onder het genot van een bakkie koffie hebben wij afgesproken dit te zullen herhalen. Na elkaars 06 te hebben uitgewisseld gingen wij voldaan naar huis. 

3691 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 30)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.