Rohan deel 2

Hier deel 2 van rohan.

Paar weken na de eerste date met rohan was ik benieuwd naar meer.
Ik ging lekker douche en onder de douche even mijn kontje gespoeld, en mijn ballen en pik glad geschoren. 
Ik pakte mijn telefoon en belde Rohan op of hij vandaag tijd had en zit had in een geile date. Hij had er wel oren na en zei dat hij mijn kant op zou komen. Na een klein uurtje stond hij aan de deur. Ik liet hem binnen en gingen meteen naar de slaapkamer. 

We begonnen elkaar lekker uit te kleden, ik ging op mijn knieën zitten en begon hem flink te pijpen.
Tot hij lekker hard was hij vroeg wat hij vandaag bij mij mocht doen.
Ik zei tegen hem dat ik genomen wou worden door hem.
Hij zei ga maar met je kont naar mij op je knieën moest zitten, zo gezegd zo gedaan. Hij wreef met zijn vinger over mijn gaatje en voelde al snel zijn toch eroverheen glijden wat was dat een heerlijk gevoel. Al snel ging 1 van zijn vingers het gaatje in ik kreunde van genot. Hij pakte wat glijmiddel en al gauw ging zijn 2de vinger naar binnen.
Toen zijn 3de vinger naar binnen ging en mijn gaatje goed soepel was zei ik tegen Rohan neuk mij alsjeblieft. Zijn pik was weer wat slapper geworden dus ik pijpte hem weer stijf.

Toen hij weer stijf was zei ik tegen hem ga maar op het bed liggen, ik ging boven op hem zitten en voelde zijn dikke pik langzaam naar binnen glijden ik werd zo geil ervan dat ik langzaam begon te lekker. Ik ging langzaam heb berijden op de zalige pik. Ik kreunde van genot en hij was puur aan het genieten. Ik boog tijden het neuken over hem heen en begon zachtjes aan zijn tepels te bijten en likken. Dat vond hij heerlijk zag ik. Ik voelde dat zijn pik steeds harder en diepen in mijn kontje stoten. Ik voelde zijn pik lekker over mijn prostaat glijden en begon steeds meer te vloeien uit mijn pik. Ik hoorde hem steeds sneller hijgen en wist dat hij bijna ging komen. 

Ik ging van hem af en ging met mijn gezicht naar zijn pik om hem lekker af te zuigen. Ik voelde en proefde al snel zijn dikke klodders zaag ik mijn mond en werd daar zo geil van. Ik zoog het laatste eruit en hij lachte. Hij zei nu jou nog even klaar pijpen dat zijn wij beide
Weer te vrede haha lachte hij.
Hij begon mij heerlijk te zuigen nog lekkerder dat de eerste keer. Al snel spoot ik mijn grote lading diep in zijn mond hij slikte alles door. 
Wij kleden ons weer aan en gingen nog wat drinken, en praten nog wat na over deze geile ervaring voor mij.
Daarna is hij weer naar huis gegaan. En hebben elkaar toen uit het oog verloren jammer genoeg.

1316 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.