Jos en de leraar

Geplaatst door: snoepjevanweek op 01-03-22

Jos zat in de laatste klas voor de examen klas. Denk aan 18, zwart haar en gespierd op juiste plekken.

In dit avontuur komt hij met oudere man in aanraking op school. De man vervangend tijdje de vaste bij lesleraar. Noem het bijles de puberende jongens worden bijgespijkerd in leerstof moeite mee hebben. Theo denk 40+mooie blonde lokken, slank is zij instromer. Eigenlijk werkt op de politie academy normaal. Dat hij daar werkt zal de klas merken. De directeur is zo weg, Theo blijft neemt niks van de pubers! Hos ziet Theo maar voelt dan nog niks. Theo is streng maar eerlijk merkt Jos te laat!

In wc blok wordt jos belaagt na de les. Toeval of niet Theo stapt binnen en de jongens zijn weg. Jos is niet echt gewond maar Theo wil hem nakijken. Hos voelt de eeltige handen op zijn huid doet hem wel wat. Hij krijgt stijve er van waarom snapt even niet Theo is kerel? Theo voelt zeker wat heeft dik bobbel in zijn zwarte jeans. Er is bepaalde sexuele spanning daar in wc blok maar waarom eigenlijk? Jos heeft dan geen idee dat hij mannen leuk vind. Hun monden vinden elkaar en wordt voorzichtig getongd. Theo heeft daar meer ervaring in dan Jos zo te zien!

Nieuwsgierig gaan ze stap verder hun T-shirt is zo uit, nu volgt hun broek ook. Helaas gaat de bel dan beiden moeten terug naar een klas lokaal niet zelfde. Snel aan kleden dan naar de klas haha. Theo is zeker van plan werk van Jos te maken, hoe tijdelijk de baan ook is. Na school rijden ze op de fiets weg wel zelfde richting toeval? Nee Theo huurt de kamer boven de garage en Jos woont in het bijhorend huis. Jos wil het op wagen dus legt briefje neer waar hij is zal wel goed zijn? Theo heeft al cola in geschonken pas als dat op is tongen. Er is actie en Theo laat Jos genieten van de mannen liefde. Als Jos de auto hoort komen snelle douche terug naar huis komt wel vervolg op hun ontmoeting?(sorry dat foutjes in slopen had slaap)

3028 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 21)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.