Nachtwandeling in warande park

Dit is echt gebeurd, Het was op een zwoele zomeravond , na het werk had ik zin om een wandeling te doen .Ik werkte in Brussel en ging graag  wandelen in het warandepark, het was het park rechtover het koninklijk paleis en ik wist dat daar snachts gecruist werd.

Het was al donker toen ik het park binnen stapte. Aan de ingang kon je links en rechts naar beneden lopen ; ik nam links de afslag , ik daalde via het baantje naar beneden , ik kwam daar in een open plaats staan  en er was al menig man op stap. 
Ik ging mij aan een grote boom in midden van die plek staan, ik stroopte mijn broek en slip naar beneden en stond met mijn blote kont naar het zicht van de mannen die daar rondliepen , er kwam een Marokkaan bij mij staan en stak al gelijk zijn harde lul in mijn kont en begon te stoten , een andere Marokkaan kwam er bij en ik moest die zijn lul pijpen .Al gauw kwam de neukende Marokkaan met hard gebrul klaar in mijn kont . 
De andere Marokkaan wisselde van plaats en nu was die mij lekker diep hard aan het palen
.Ondertussen kwamen er nog een paar mannen bij staan . Een jong black met 22cm nam al gauw bezit van mijn mond en stootte zijn lul keidiep in mijn keel, ik moest kokhalzen maar dat deerde hem niet , ondertussen was de Marokkaan klaargekomen en nam er een derde man mij in de kont. ik werd heerlijk gepaald in beide openingen ,de derde kwam al gauw klaar.
Toen ging de black liggen op de grond en moest ik helemaal naakt op zijn paal rijden , door dat ik al redelijk goed gevuld was met heet zaad ging dat vrij vlot.
 Ik stortte mij op zijn paal en bereed hem zoals ik een paard bereed , hij stootte diep in mij . 

Na een tijdje deed hij teken naar een andere man om dichterbij te komen , blijkbaar een vriend van hem. hij fluisterde iets in zijn oor . 
De andere man , een Marokkaan nam een flesje uit zijn broekzak en deed het open en hield het voor mijn neus , ik moest snuiven , ik weigerde eerst omdat ik dat spul niet kende , ik kreeg een klap rond de oren en hij hield stevig mijn hoofd vast en hiel het flesje onder mijn neus , dit was dus poppers , het was de eerste keer dat ik het gebruikte en werd ijl in mijn hoofd , na paar minuten moest ik nog eens snuiven  en werd ik alleen maar geiler van. 
Ondertussen was de black mij goed aan het berijden terwijl ik op hem zat als hij naar de Marokkaanse vriend knikte, die stond in zijn blote flikker  met een besneden keiharde lul . Hij knielde en kwam achter mij zitten en stak zijn lul bij de  black zijn lul in mijn kont , ik brulde het uit .
 Als ik mijn ogen open deed stonden er nog zeker een zestal mannen ons aan te moedigen.
Na een paar minuten en paar keer poppers snuiven was het alleen maar prettiger en geiler die twee lullen diep in mij te voelen , schokkend kwamen ze alle twee klaar en wierpen mij op de grond , ondertussen was er zesde op mij gekropen en begon mij ook hard te neuken , terwijl nr 7 mij in de keel neukte.
Nr 7 kwam al vrij vlug klaar en ik moest zijn zaad slikken , toen kwam weer de eerste Marokkaan bij mij en ik moest die stijf pijpen , de 6 de kwam klaar in mij en de eerste Marokkaan nam weer bezit van mij.
De tweede Marokkaan nam fotos van het geile gebeuren. Ik kon aan niets anders meer denken dan aan neukende pikken die in mij klaar wamen , het zaad voelde ik eruit vloeien ,k was kletsnat in mijn kont.
 De black kwam voor mij staan en beviel mij om mijn mond te openen, hij begon te plassen in mijn mond en zei dat ik moest slikken, algauw duwde hij zijn pissende pik diep in mijn keel en begon neukbewegingen te maken , de eerste Marokkaan begon nu ook te spuiten voor de 2 de maal en en wachtte om zijn pik er uit te trekken , na een paar minuten voelde ik water uit mijn kont komen , hij had in mijn kont geplast , de black nam  het over en stootte zijn pik diep tot zijn ballen in mijn kont en neukte mij zo hard als hij kon , dat bleef maar duren , ik schreeuwde het uit , zijn vriend filmde het hele gedoe. Schreeuwend kwam hij klaar en trok zijn paal uit mijn kont en moest hem schoon likken. het sperma en de pis droop uit mijn kont .ik  kreeg papieren zakdoeken van de black en die zei dan daarna dat ik zijn eigendom was en dat we dat meermaals gingen herhalen en dat ik voor hem eventueel op partys moest werken omdat hij het filmpje in zijn bezit had  kon ik niet anders dan toestemmen.

 Na die orgie heb ik nog meermaals afgesproken met de black en zijn kompanen, dit was nog voor er sprake was van Aids en HIV.
Toen was alles bare, na een paar jaar kwam heel het aids gebeuren en als ik op een sexparty als slet werd misbruikt dan werd het alleen nog maar met condoom gedaan , enkel door mijn vaste black vriend werd ik bare geneukt omdat ik zijn eigendom was. Nu nog ben ik na al die jaren heel gelukkig met mijn black vriend , enkel de sex partys die zijn veel minder , we zijn ondertussen ook al 60 en ondertussen ook gehuwd.
Volgende keer meer over andere lekkere geile avonden in Brussel

3442 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.