De hardloper in het bos. Deel 3: Mijn spel met Max.

Geplaatst door: bootwanker op 03-03-22

Zoals beloofd het derde deel van dit verhaal. De partner van Jasper samen met mij.

In dit verhaal draait het om rubber, zaad en pis.

In deel 1 en 2 is al verteld dat Max en ik helemaal in het rubber waren gekleed. Een rubber pak, rubber handschoenen en rubber laarzen (ongevoerd). Omdat we allebei wisten wat er nog zou volgens hadden we die hele middag, toen we samen met Jasper en Frank waren, al heel veel water gedronken zodat onze blazen zich inmiddels flink hadden gevuld. Verder hadden we al het zaad dat we hadden geproduceerd samen met Jasper en Frank op onze laarzen gesmeerd. We konden nu met z’n tweeën verder omdat Jasper en Frank hier niet van hielden en zij het goed vonden dat we ons samen hiermee gingen uitleven. Jasper en Frank lagen al weer innig verstrengeld te tongen.

Eenmaal in de douche zei Max dat ik zijn laarzen moest gaan likken. Ik knielde voor hem en begon zijn met zaad besmeurde laarzen te likken. Enorm geil dat glibberige rubber. Dat gladde, natte rubber onder je tong en tegen je gezicht aan is een ongekende sensatie. En deze laarzen hadden ook nog die heerlijke rubbergeur. Dat is een extraatje voor rubberliefhebbers. Max liet af en toe nog een scheutje pis erop lopen zodat ik flink werk had om alles schoon te likken. Als beloning wreef hij af en toe met een natte, glibberige laars tegen mijn zak en pik aan. En die pik was al weer loeihard geworden hiervan. “Kom rubberboy van me, zuig maar eens aan de tap”. En ik deed zijn pik in mijn mond en hij liet langzaam wat pis naar binnen lopen. “Ik wil dat je op knappen staat en mij straks gigantisch vol pist. Hier heb ik zo naar verlangd” Langzaam liet hij scheutjes naar binnen lopen bij mij tot hij zei dat ik moest gaan staan. Met volle kracht piste hij toen zijn blaas leeg. Eerst tegen mijn pak en pik, maar daarna werden mijn laarzen gevuld. Het leek wel of hij een enorme blaas had. Het bleef maar stromen. Toen hij eindelijk klaar was zei hij: “Dat is voor straks”.

Toen ging Max op de knieën en begon mijn pis en zaadlaarzen  te likken. Hij kreunde en gromde van genot. Ik stond inmiddels op knappen en wilde ook gaan pissen. “Zo, geile rubberboy, nu is het jouw beurt mij vol te pissen”. Mijn pik in zijn mond en ik begon voorzichtig te pissen. Hij keek me geil aan en genoot zichtbaar en hoorbaar. Hij ging plotseling staan en ik moest eerst over zijn pak en pik pissen en daarna ook zijn laarzen vol pissen. Intussen zat hij met zijn rubber handschoenen zijn eikel en ballen te strelen. Toen ik eindelijk helemaal leeg gepist was stonden daar twee in rubber gehulde zeiknat gepiste mannen met vol gepiste laarzen tegenover elkaar.

Maar dit was het voorspel geweest voor Max. Hij trok zijn laarzen uit en gooide de inhoud van de ene laars bij de andere in. Langzaam begreep ik wat hij ging doen. Hij dronk het verzamelde pis uit de laars op en tegelijkertijd trok hij met zijn rubberhandschoen aan zijn pik. Uit een laars drinken is lastig, dus er stroomde ook veel naast. Maar al heel snel kwam hij grommend klaar. Dikke klodders zaad liepen in zijn rubber handschoen. “Nu jij” zei hij. Ik trok mijn laarzen uit en goot ook de inhoud bij elkaar in. Maar hij pakte de volle laars en met zijn met zaad vol geklodderde rubber handschoen begon hij mij af te trekken. Met de andere hand hield hij de laars vast en begon deze ook leeg te drinken. Het geile gezicht dat die rubberman mijn laars met pis leegdronk en de enorm geile sensatie van een met zaad gevulde rubber handschoen over mijn eikel te glibberen deed mij al snel kreunend afspuiten. Dit was te geil voor woorden en Max en ik stonden tegen elkaar aan te leunen in de douche om bij te trekken. We hebben samen nog lang gedoucht. Rubberpakken en laarzen schoongespoeld en daarna elkaar flink ingezeept en gewassen.

Toen we terugkwamen in de slaapkamer waren Frank en Jasper wat ingedut. We maakten ze wakker en hadden nog een gezellige avond.

1411 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 9)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.