Deep throat droom wordt eindelijk werkelijkheid!

Geplaatst door: hans492 op 04-03-22

Ronnie is een geile bi jongen die al jaren een geile fantasie heeft en daarom heb ik hem uitgenodigd om deze samen waar te maken. Hij heeft er een mooi verhaal van gemaakt en natuurlijk willen we die graag met jullie delen om zo een bijdrage leveren aan de prachtige inspirerende verhalen op deze site.

xxx

Na lange tijd heb ik heb de eindelijk de moed verzameld om om een lang gekoesterde droom werkelijkheid te laten worden. Vandaag gaat mijn droom eindelijk in vervulling. Ik fantaseer hier al tijden over maar een betrouwbare afspraak heb ik nog nooit kunnen maken,  tot nu toe. Hans een man die ik al jaren ken van de chat heeft me uitgenodigd bij hem thuis. En nu sta ik bij hem voor de deur. Mijn handen trillen een beetje van de zenuwen. Maar ja, toch maar aanbellen, want anders sta ik hier wel raar voor de deur niks te doen. Gelukkig duurt het niet lang voor er open gedaan wordt. “Heej Ronnie, kom binnen. Ben je erg nat geregend?” vraag je. “Neuh, valt mee. Het is maar een beetje nep regen” antwoord ik. Nadat ik mijn jas heb uitgedaan leid je me naar binnen naar de woonkamer en vraagt of ik iets te drinken wil. “Doe maar een kopje thee, dan kan ik m’n handen opwarmen. Dat is wellicht ook prettig voor straks.”


We praten wat over koetjes en kalfjes. En op een gegeven ogenblik zoeken Je ogen de mijne op om te zien of mijn gedachten ook al steeds meer beneveld worden door geile gevoelens. Helaas spelen mijn zenuwen nog een beetje parten. Je lijkt zoiets te merken en vraagt me gewoon direct of ik er zin in heb en of ik ook al een beetje geil begin te worden. “Om eerlijk te zijn, zijn m’n gedachten daar nog wat te onrustig voor” antwoord ik eerlijk. “Nou daar weet ik wel wat op hoor” zeg je. Rustig sta je op en kom je voor me staan. Je knoopt je broek open en omdat je niks er onderaan hebt floept je pik in half erecte toestand eruit. Je paktmij vast bij mijn schouders en duwt me zachtjes op mijn knieen en houdt je geile lul voor mijn gezicht. Ik kijk er met een verlangende blik naar en en tikt er een paar mee keer tegen mijn wangen. “Hier ben je voor gekomen toch?” zeg je met een glimlach. “Als je dit lekkere ding  nou eens goed hard maakt met je mond, dan heb je iets om je gedachten op te focussen.”

Mijn hart gaat tekeer en ik kom niet veel verder dan het stamelen van een “Oké Daddy”. Maar ik neem je pik over in mijn hand, geef een kusje op je eikel en begin met mijn tong langzaam er rondjes om te draaien. Enigszins opgelucht dat je expliciete actie in goede aarde is ontvangen laat je je armen langs je lichaam hangen en met je hoofd iets achterover duw je je heupen verder al kreunend naar m’n gezicht. Met een hand omvat ik je ballen en met mijn mond ga ik langs de volle lengte van je pik. Mijn speeksel verspreid zich steeds meer over je staaf heen en inmiddels staat je eikel al fier glimmend omhoog. Steeds wanneer ik weer met mijn lippen bij je topje uitkom maak ik een schijnbeweging alsof ik hem nu eindelijk in mijn mond zal nemen. Na de zoveelste keer zeg je “sorry maar dit moet nu even” en met twee handen duw je m’n hoofd een heel eind over je pik heen en zo houd je hem een paar seconden vast. Wanneer je me weer laat gaan druipt er een flinke draad van kwijl van je pik af. “Dat had ik  net nodig Een zalig pijpmondje met enige diepgang” zeg je. “ja, anders ik wel” reageer ik.


“Ben je nu dan wel al een beetje geil?” “Ja hoor, voel maar” zeg ik terwijl ik met mijn benen wijd over de bobbel in mijn broek streel. Dat is niet tegen dovemansoren gezegd en met je hand omvat je heerlijk mijn pik en ballen. “Daar kan ik wel wat mee Ronnie zeg je. We kunnen we onze activiteiten wel ergens anders voortzetten” en je gaat me voor naar een slaapkamer. “Kleed je maar vast uit en ga maar liggen, ik kom zo.” Rustig kleed ik me uit. Er staat een massagetafel klaar en de temperatuur is erg aangenaam Met mijn handen streel ik m’n borst en billen om de warmte beter in me op te nemen. Ik twijfel even of ik op mijn rug of buik ga liggen. Ik besluit om op mijn buik te gaan liggen, duw m’n kontje iets omhoog en manoeuvreer m’n stijve lul plat naar achteren zodat ik in ieder geval direct mijn enthousiasme toon bij jouw terugkomst.

“Dat ziet er smakelijk uit” zeg je, en je begint mijn billen met je grote handen heerlijk te masseren. Met je vingers streel je zachtjes de top van mijn eikel en smeer je het voorvocht dat er uit druipt langzaam over de lengte van mijn pik. Daarna masseer je zachtjes mijn ballen. En laat heerlijke goedkeurende kreuntjes horen. Om de een of andere reden voelen mijn ballen altijd wat extra gevoelig wanneer ze van achteren beroerd worden. Een rilling trekt over mijn lichaam en ik kan wat kreuntjes niet voor mezelf houden. Zachtjes kom je boven op mijn billen zitten. Ik voel je naaktheid en je natte warme lul die op de bovenkant van mijn bilspleet rust. Langzaam begin je me te masseren met wat olie. Ik had uit je verhalen al opgemaakt dat dit onder je expertises valt. Na mijn schouders en onderrug de nodige aandacht gegeven te hebben beland je bij de bovenkant van mijn billen waar je ook wat aandacht aan jezelf schenkt en je harde lul meeneemt. Met mijn billen en jouw pik nu allebei heerlijk glad zak je wat verder af naar beneden en klem je mijn billen strak rondom je pik. Ik voel hoe je heerlijke zachte neukbewegingen maakt. Vervolgens zoek je met je vinger mijn sterretje op. Met gemak glijd deze naar binnen en begin je mijn prostaat te masseren. Mijn inmiddels hard kloppende pik begint een beetje in het gedrang te komen gedrukt tegen de matras.


“Wacht, ik moet even iets verzitten” zeg ik. “Geen probleem” zeg je, en je gaat van me af om me wat de ruimte te geven. “Ik ben echt zo geil nu” zeg ik terwijl ik op mijn knieën ga met mijn kontje omhoog. Mijn harde lul pak ik stevig vast “ik houd het niet lang meer vol denk ik voordat deze gaat spuiten.” “Hmm, lekker toch?” en je pakt hem van me over en begint er zachtjes aan te trekken. Ondertussen ga je met je tong over mijn ballen en likt mijn sterretje op een goddelijke manier. Ik kom bijna tot een enorm orgasme maar dan stop je ineens.

“Wat zou je nu nog willen?” vraag je. “Ik wil dat je mijn keel gebruikt als een geil kutje en me lekker diep neukt.” Ik draai me om en ga met mijn hoofd over de rand van de massagtafel liggen. Je gaat voor me staan met je lul net voor mijn mond geplaatst. Even neem je de tijd om van het uitzicht te genieten: mijn pik staat fier omhoog in het landschap dat mijn lichaam is. Rustig duw je je lul naar binnen in mijn mond. Dat gaat me iets te langzaam en om je wat aan te moedigen leg ik mijn handen op je billen en duw je verder naar binnen. Je ballen zitten strak tegen mijn neus gedrukt. Wat ruikt dat heerlijk. Ik laat m’n handen weer van je billen glijden om je de volledige bewegingsvrijheid te geven. Je buigt wat voorover en begint heerlijk kreunend diep in me te stoten. Ondertussen trek ik me rustig af. Je voert het tempo op en ik voel dat mijn pik nu echt op knappen staat. Grote stralen zaad spuiten over mijn lichaam en tegen jouw onderbuik terwijl je je pik diep in mijn keel op z’n plek houd. Na iets van vijf of zes flinke klodders gespoten te hebben geef je me weer de ruimte om te ademen. “Oh wat geil, nu ga ik ook zo komen!” Je manoeuvreert je zo dat ik je sterretje moet likken en na een paar flinke rukken spuit ook jij je lading zaad over mijn lichaam. “Heerlijk!” zeg ik terwijl ik het zaad over mijn lichaam en pik uitsmeer. “Echt wel.” Je brengt je nog half harde lul weer voor mijn mond en laat me hem nog even lekker schoon zuigen. Wat heerlijk dat honingzoete zaad Ook jij ontfermt je nog even over mijn pik om het mengsel van ons sperma te proeven. En geeft me daarna nog een lange geile tongzoen.

“Hmm, dat was heerlijk Ronnie zo nu nog even lekker samen douchen...”

2073 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.