Spannende slavenopleiding Deel 1

Geplaatst door: smf op 12-03-22

Ik had maar twee mogelijkheden : ofwel zonder tegenstribbelen op al zijn ingevingen gehoorzamen, ofwel gewoon niet meegaan. Dat had hij me reeds duidelijk gemaakt in het autoritje dat we samen naar zijn huis gemaakt hadden. Ik mocht niet naast hem gaan zitten, maar moest onmiddellijk op de achterbank. Toen we op een eenzame weg door een bos gekomen waren, beval hij mij mijn jeans uit te trekken en op de voorbank te leggen. Toen ik even tegenpruttelde, stopte hij bruusk de wagen, opende het achterportier en sleurde mij eruit.

"Dat is dan het einde van het verhaal", zei hij bars.

Dat was het laatste dat ik wou. Ik vroeg hem vergiffenis voor mijn ongehoorzaamheid, ik smeekte om te mogen blijven, ik beloofde hem onvoorwaardelijke onderdanigheid...

Eerst deed hij of hij het niet hoorde en ging kordaat weer naar de auto, dan gaf hij toch toe :

"Goed dan, maar vergeet niet dat ik beslis. Trek nu onmiddellijk je jeans uit en geef ze aan mij."

Deze keer pruttelde ik niet tegen.

"Nu je slip ook nog !"

"Hier ?"

"Nee niet hier, ga daar maar staan, in het licht van de koplampen, en dan snel wat !"

Ik deed het.

"Ga op je knieën zitten."

Ik deed het.

Schijnbaar zonder op mijn naaktheid te letten, pakte hij de kleren die ik juist had uitgetrokken, gooide ze in de auto, rommelde even in het handschoenkastje en kwam terug met een paar handboeien en een doek.

"Handen op de rug !"

De sensatie van het klikken van handboeien rond je eigen handen, het opwindende idee van machteloos overgeleverd te zijn in de handen van ... ja, van wie eigenlijk ? Die sensatie had ik al ooit beleefd, maar niet buiten, niet aan de rand van een openbare weg... De blinddoek maakte de zaak compleet.

Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was, liet hij me achter, in mijn blote kont, op mijn knieën in het gras. Vermits ik niets kon zien, was ik volledig op mijn oren aangewezen om te achterhalen wat er gebeurde.

Enkele minuten hoorde ik niets, behalve zijn zware ademhaling en het klikken van een aansteker. Waarschijnlijk had hij op zijn gemak een sigaretje opgestoken en maakte hij van de gelegenheid gebruik om mijn naakte body rustig van onder naar boven te bekijken. Dat vond ik wel opwindend, en ik probeerde nog mijn houding te verzorgen : flink rechtop, borst vooruit, buik ingetrokken, pik flink naar voren. Een slaaf mag ook zijn fierheid hebben, vind ik.

Hij liep wat een en weer zodat ik snel mijn oriëntatie kwijt wat, tot ik plots hoorde hoe hij de portieren dichtsloeg, de motor startte en met gierende banden rakelings langs mij wegscheurde.


Ik schrok me rot, wist niet wat ik moest doen, trachtte recht te staan, maar struikelde bijna onmiddellijk en viel met mijn gezicht in de netels. Het schreien stond me nader dan het lachen. Hoe kon hij zo gemeen zijn, en ik zo stom. Zo goed en zo kwaad ik kon, klom ik weer op de knieën.

Ik probeerde te luisteren, maar hoorde alleen de geluiden van het bos : vogels, krekels, het ruisen van de wind.

De blinddoek moet af, dacht ik, maar hoe ik ook probeerde, door mijn gezicht in allerlei plooien te trekken, door te wringen met mijn schouders... er kwam geen beweging in. Ik probeerde na te denken : misschien zou ik langzaam met mijn voeten de rand van de weg kunnen aftasten, en verderlopen tot ik ergens geluid van mensen hoorde, of misschien was het toch beter gewoon te wachten, vroeg of laat moest hier toch iemand voorbij komen. Het idee hier morgenvroeg aangetroffen te worden (wie weet door een jonge boerenzoon, op weg naar het veld) vervulde mij van afgrijzen (hoe moet je zo'n situatie uitleggen ?) maar tegelijkertijd... Mijn pik werd weer loeihard.

Toen hoorde ik een auto. Hij stopte even voorbij mij, en kwam dan weer achteruit. Iemand stapte uit. Toen hoorde ik dat hij het was.

"Was het prettig hier alleen ? Ik geloof dat je liever onder mijn hoede bent, niet ?"

Hij stond te gieren van het lachen, trok me bij het haar omhoog, leidde me naar zijn wagen, duwde me plat op mijn buik op de achterbank.

"Blijf zo liggen tot ik je zeg dat je je mag bewegen, en geen seconde eerder, begrepen ? Van nu af ga je doen wat ik je zeg !"

Hij vertrok weer. De autoradio speelde 'Masters and servants'. Hij vond het grappig.


Plotseling stopten we. Hij verliet de wagen en liet mij liggen. Ik hoorde hoe een garagepoort geopend werd. Hij stapte weer in de wagen, we reden binnen. De poort ging weer dicht. Ik verwachtte dat hij me nu zou komen halen, maar er gebeurde niets. Voor de tweede keer voelde ik me aan mijn lot overgelaten. Ik hoorde allerlei geluiden in het huis en af en toe een auto in de straat. Ik had me op een of andere manier kunnen rechtwringen, maar had hij dat niet uitdrukkelijk verboden ? Ik was al eens weerspannig geweest, en dat was me slecht bekomen, dus bleef ik liggen en wachtte. Het duurde deze keer een pak langer dan die keer bij het bos en weer vroeg ik me bang af wat hij zou kunnen van plan zijn.

Eindelijk, toen ik het bijna niet meer verwachtte, ging het portier achter mijn voeten open.

"Kom er maar uit, dan kunnen we je eens van wat dichterbij bekijken !"

Hij liet me uit de auto klauteren, pakt mijn lul vast en leidde me zo naar - voor zover ik me kon oriënteren - het achterste gedeelte van de garage. Mijn handboeien gespte hij op de een of andere manier achter mij aan een muur vast.

Dan begon hij zorgvuldig mijn kruis te inspecteren. Mijn ballen legde hij in zijn handen alsof hij ze wilde wegen. Dan trok hij hard en in alle richtingen aan mijn pik. Ik moest zo hoog mogelijk op mijn tippen gaan staan en dan weer zo diep mogelijk door de knieën zakken om de pijn enigszins te beperken. Ook trok hij zonder veel aarzeling mijn voorhuid naar achteren en inspecteerde mijn eikel. Met zijn laarzen duwde hij mijn voeten uiteen en ging met zijn ene hand tussen mijn dijen, terwijl hij met zijn andere hand mijn bilnaad en mijn kontgaatje verkende.

Dan wilde hij mijn buik en borst verkennen, maar ik had nog steeds mijn T-shirt aan. In plaats van het uit te trekken, trok hij het gewoon omhoog en stak de onderrand in mijn mond.

"Zo. En niet loslaten, voor ik het je zeg !"

Mijn buik vond hij blijkbaar niet plat genoeg, maar van aan mijn tepels beleefde hij blijkbaar des te meer plezier. Hij liet ze door zijn vingers rollen, kneep er hard op, draaide en trok eraan. Alhoewel het pijnlijk was, kon ik dat niet eens laten merken, want dan zou ik mijn t-shirt moeten loslaten...

Ondanks de bizarre, vernederende situatie, was ik bloedgeil en aan mijn pik wat dat goed te zien. Dat stemde hem blijkbaar toch met tevredenheid. Hij liet hem flink in alle richtingen, eerst door erop te slaan met zijn vlakke hand, daarna door flinke tikken met een stokje of zoiets.


"Ik vind dit echt een leuk gezicht ? Weet je wat ik ga doen ? Ik neem er een fotootje van, leuk voor later. Of voor de vrienden, misschien zijn zij ook wel geïnteresseerd."

Ik wist niet waar ik het had. Wilde ik wel een foto laten nemen ? Ik ben wel niet preuts, maar de enkele naaktfoto's van mezelf had ik tot dan toe angstvallig voor mij gehouden. Als hij ze in zijn handen had, wat zou er dan mee gebeuren ? Maar aan de andere kant, ik was bloedgeil, ik zei niets, en was de afspraak niet dat hij alleen zou stoppen als ik 'stop' zei ?

Gestommel vlak voor mij. Het glijdend geluid van een ritssluiting. Gerommel in een tas. Vermoedelijk stond hij nu klaar met zijn fototoestel. Als ik dat wou tegenhouden, dan was het nu mijn laatste kans. Een lichte klik. Het zachte gezoem van een autofocus. Ik zei niets. Door mijn blinddoek heen zag ik het verblindende licht van een flash, en nog een en nog een. Ik rilde, hij had mij meer dan ooit in zijn macht.

"Mooie souvenirs, maar het kan nog mooier !"

Ik wist niet goed wat hij bedoelde, maar dat werd snel duidelijk. Eerst bond hij met een stevig touw mijn ballen en mijn zak af, op zo'n manier dat er nog een eind touw vrij was. Dat gebruikte hij om met flinke rukken mijn hele zaakje op en neer te laten springen. Dan pakte hij een doos knijpers (zo te voelen gewone wasknijpers, maar ik kon het uiteraard niet zien), zette er twee op mijn tepels en vijf op mijn zak. Als 'toetje' ook nog twee op mijn voorhuid. Met een paar tikken ging mijn pik, inclusief attributen, van links naar rechts en weer terug. Lekker.

Dan hield hij op. Weer ging de flash.



wordt vervolgt

2794 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.