Een heerlijke ochtendwandeling deel 2

Ik zat heerlijk in mijn tuin te genieten van de zoveelste lekkere zonnige dag, toen ik ineens een appje kreeg van een onbekende beller, ik kijk op mijn scherm en zag de tekst: '" bel me even" , en dacht wie is dit nu weer en appte terug wie ben jij dan.

Nog geen 10 seconden later stond er..........denk even aan de bossen, en dacht ik ojee dat is die man van een paar dagen terug denk ik dacht ik toen. Ik klikte op de info en zag het nummer en belde hem op.
Hoi geile slet hoe is het met je, heb je lekker nagenoten van onze heerlijke neuksessie, ik zei ik bij iedere keer dat ik er aan dacht er bloedgeil van werd.
Hij vertelde gelijk dat hij weer zo'n zin in mijn gewillige geile mond en kont had gekregen, hij vroeg hij waar ik was en vertelde dat ik mijn tuin aan het genieten was van de lekkere zon, en gelijk daar achter aan of ik misschien alleen thuis was.
Ik vertelde dat mijn vrouw een paar dagen naar haar vriendin is gegaan, en vroeg toen gelijk of hij langs mocht komen, ik was door het zonnetje behoorlijk geil geworden en zei dat dit een zalig geil idee was.
Hij vroeg of ik me sletterig wilde kleden en dat ik voor hem klaar moest liggen.
Dus ik legde uit waar ik woon en hoe hij daar het beste heen kon rijden, ohhhhhhhhhhhh lekker zei hij dan wonen we dus echt heel dicht bij elkaar,Zijn dorp lag op 18 km van mijn huis en ja hoor na een ruim half uur stond hij bij mijn voor het huis.
Ik had gezegd dat ik de voordeur open liet staan en hoe hij naar mijn slaapkamer moest lopen, dus daar lag ik dus met jarretels, kort rood rokje, topje en een geile bh aan en ik had een blonde pruik op,
Hij kwam ook naakt binnen met zijn super lekkere xxl pik stond al half stijf omhoog, hij ging over mijn heen zitten en hield zijn enorme pik voor mijn mond en zonder iets te vragen duwde hij zijn zalige dikke eikel in mijn mond, ik begon daar gelijk zalig aan te likken en zuigen, mhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ja wat ben je toch ook een supergeile slet zeg.
Paul want dat was zijn naam duwde zijn pik gelijk wat dieper in mijn mond en begon zachtjes heen en weer te bewegen, mhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh wat een zalige paal had die Paul toch en cm voor cm drong deze xxl pik dieper in mijn mond en na een minuut of 5 zat hij diep in mijn keel te stoten met deze heerlijke harde hete neuker van hem. Zijn tempo ging omhoog en hij neukte mij zo een minuut of 10 en toen gingen we lekker in het standje 69 verder en al snel voelde ik zijn tong over mijn kutje glijden en al snel drong zijn tong mijn anus binnen en werd ik zalig gerimd door deze hete geile hengst.

Het werd een echt lange hete rim sessie, mijn kutje begon te gloeien van geiligheid, ik likte en zoog aan zijn xxl pik en zijn grote volle zaadballen die ik ombeurten lekker naar binnen zoog, ohhhhhhhhhhhhhhhhhh Leotien wat verwen jij me toch zalig.
Ik was zo geil dat ik zijn enorme xxl pik bijna geheel in mijn keel liet glijden en met mijn tong ook zijn hete volle ballen likten.
Opeens stopte hij met zijn gerim en brulde dat ik nu al een loopse teef op bed moest gaan zitten, ik zat nog maar net of ik voelde zijn tong weer door mijn bilspleet glijden en daar werd ik zo ontzettend geil van dat ik heerlijk met mijn kont begon te wiebelen als teken dat ik zijn enorme pik nu weer eens diep wilde voelen, bijna gelijk voelde ik zijn dikke eikel tegen mijn kutje drukken en zonder enig probleem gleed zijn enorme dikke pik bij me naar binnen en gelijk nam zijn tempo toe en werd ik vreselijk diep en geil genomen door deze hete hengst, bij iedere stoot voelde ik zijn enorme grote volle ballen tegen mijn billen kletsen, mhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh wat kon deze man zalig neuken en zijn paal flitste heen en weer in mijn slettenkut.
Tijdens deze heftige neukpartij begon hij mijn pik heerlijk af te trekken en mensen dit is echt een zalig gevoel, daar ik zo geil was geworden spoot ik al snel heel veel stralen heet zaad op mijn matras, er leek geen eind aan te komen zoveel genot gaf zijn heerlijke neukwerk.
Paul was ook zalig aan het kreunen van genot en na 20 minuten begon hij onrustiger te stoten en toen wist ik dat het niet meer lang zou duren eer hij zalig zou klaarkomen, en ja ik voelde echt zijn pik opzwellen en toen spoot hij straal na straal heet zaad diep in mijn darmen ohhhhhhhhhhhhhhhhh ja Paul neuk me diep geile hengst en mijn kringspier was zo druk in de weer dat Paul maar bleef stoten, het neuken begon zijn uitwerking wel te krijgen op mijn hete kutje, deze begon rood te gloeien van die heftige neukpartij, zijn pik werd gewoon niet slap en hij beukte er maar op los, zijn tempo was echt heel heftig.
Ik keek even op de klok en xag dat ik nu al bijna 40 minuten door hem werd geneukt, opeens haalde hij zijn pik uit mijn kont en moest ik van hem op mijn rug gaan liggen en in een paar tellen zat zijn hete dikke neukstaaf weer diep in mijn kont en begon hij me weer heftig diep en lang te neuken, ik voelde zijn grote volle ballen nog beter tegen mijn billen kletsen, oohhhhhhhhhhh ja neuk me diep en lang geile neuker van me schreeuwde ik het uit, en hij bleef me maar diep in mijn kont stoten en ja hoor hij begon heftiger te kreunen en haalde tot mijn spijt zijn xxl pik uit mijn kont en kroop over mijn heen en hij begon aan zijn dikke hete pik te trekken en toen begreep ik wat hij wilde, opeens met een brulde spoot hij zijn zaad over mijn borst en gezicht en gelijk deed ik mijn mond open en zijn zaad spoot bij me naar binnen en toen hij dat zag duwde hij zijn spuitende pik diep in mijn mond en zoog al zijn zaad uit zijn zalige dikke hete pik, ik likte zijn eikel helemaal schoon tot zijn pik slapper en slapper werd en langzaam uit mijn mond gleed., ik kuste zijn eikel en bedankte hem voor deze zalige neuksessie.
We lagen heerlijk naast elkaar op bed geil na te genieten toen hij me opeens begon te tongen, onze tongen gleden in en uit onze monden en hielden dit best een wel een tijdje vol, toen stond hij ineens op en zei dat hij wel even wilde gaan douchen en we liepen hand in hand naar onze grote douche met een grote inloopdouche en jacuzzi, hoe dit verder gaat lees je in deel 3 van deze supergeile serie

geile groeten

pijpslet Leotien.

2559 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.