Schuchter , deel 1

Geplaatst door: damian op 14-03-22

‘Kom nou, ‘zei ik en trok Bobby mee de andere kant op. Wat is dat toch met die honden om zo lopen te snuffelen in het gras?

Elke avond moest ik als laatst de hond uitlaten voor het slapen gaan. Het was mijn taak werd er dan gezegd omdat ik degene was die zo graag een hondje wilde hebben.

Ik liep verder voorover gebogen met mijn handen in mijn zakken en staarde naar de grond. Dan bleef Bobby weer staan snuffelen en keek ik naar wat hij deed.

‘Kom Bobby, ff je plasje doen knul, ‘zei ik en keek om me heen.

Plots zag ik iemand aan komen lopen. Ik trok mijn hoody over mijn hoofd en verborg mijn gezicht. Zolang ik niet die kant op keek hoefde ik ook niks te zeggen.

Ik voelde de persoon naderen. Zonder verder zijn kant op te kijken voelde ik zijn blik in mijn rug prikken.

‘Goedenavond, ‘zei de persoon.

Ik mompelde wat onverstaanbaars en draaide mij snel om zodat ik hem niet aan hoefde te kijken.

Nu hij voor mijn doen op een veilige afstand was draaide ik me om en keek hem na.

Aan zijn manier van lopen was het een oudere knul. Ik bleef hem zo een kleine minuut nakijken voordat ik me omdraaide en Bobby achter me aan sleepte richting huis.

‘Welterusten iedereen, ‘riep ik en snelde me naar boven.

Ik deed de deur dicht en besloot het haakje erop te zetten voor het geval iemand ineens onverwachts mijn slaapkamer binnen zou komen.

Het was trouwens niet de eerste keer dat ik die mysterieuze persoon tegenkwam tijdens het uitlaten van de hond. Op een of andere manier bleek de gedachte aan die persoon mij op te winden.

Wanneer ik er aan dacht voelde ik mijn pikkie stijf worden in mijn onderbroek.  Zo ook nu weer.

Snel ontdeed ik mij van mijn kleding en ging op bed liggen.

Mijn onderbroek had ik nog aan en mijn stijve zorgde voor een redelijke bolling. Ik sloot mijn ogen en begon mijn lijf te strelen. Het gaf me een fijn gevoel en ook al had ik nog niet heel veel zaad het gevoel wat door mijn lichaam ging was heerlijk.

Mijn ademhaling versnelde en langzaam zakte ik met mijn handen naar mijn kruis. Ik voelde de zachte stof langs mijn vingertoppen, de bolling in mijn broekje en mijn pik die tegen de stof aan drukte.

Geil zijn was nieuw voor me. Ik hoorde sommige jongens er wel eens over praten en wat ze dan wel niet deden in bed. Sommige waren zonder schaamte en vertelden dat ze met zichzelf speelden en dat ze dan hun eigen sperma proefden.

Ik bekeek ze dan op een afstandje en deed alsof ik naar mijn muziek zat te luisteren. Ik merkte dat ik telkens een stijve plasser kreeg van de verhalen.  

Eenmaal thuis begon ik mezelf dan te strelen maar tot een echte mega zaadlozing was het nog niet gekomen. In ieder geval niet zo een grote zaadlozing zoals de jongens beweerde te hebben.

Mijn tepeltjes werden harder en gevoeliger. En terwijl ik heerlijk met mijn tepels speelde deed ik een duim in mijn mond.

In mijn fantasie was dit een piemel waar ik op zoog. Ik begon zachtjes te kreunen en langzaam gleed ik met mijn hand mijn onderbroekje in. Mijn pik was keihard en stak recht omhoog.

Om er beter bij te kunnen deed ik mijn onderbroek een stukje naar beneden. Mijn pik floepte onder de rand van mijn onderbroek vandaan de vrijheid tegemoet. Als een vlaggenmast stond hij omhoog.

En terwijl ik nog heerlijk op mijn duim sabbelde trok ik mijn voorhuid naar beneden. Een druppel op de top van mijn eikel glinsterde als een parel.

Ik trok mijn velletje weer over de eikel, trok deze weer naar beneden en zag dat de druppel verdwenen was. Nogmaals trok ik mijn voorhuid naar beneden en zag nu dat mijn eikel begon te glimmen. Ik haalde mijn duim uit de mond en haalde deze langs het topje van mijn eikel.

Het voelde plakkerig aan, een plakkerige sliert vormde zich een brug tussen mijn duim en mijn eikel toen ik deze er vanaf haalde.

Nieuwsgierig naar de smaak deed ik mijn duim weer in mijn mond. Wat ik proefde was een ziltige smaak.

Ik herhaalde dit nog een paar keer en telkens wanneer ik dit deed wreef ik langer over mijn eikel.

Mijn pik werd gevoeliger, een warm tintelend gevoel begon zich van mij meester te maken.

Ik ging wat rechterop zitten, deed een kussen in mijn rug en deed mijn benen uit elkaar. Ik keek naar beneden en bewonderde mijn stijve pik. Hij was niet heel erg groot, ik schatte hem een cm of 16, met niet al teveel schaamhaar. Eigenlijk waren het een paar verdwaalde plukjes haar die zich her en der hadden verspreidt boven de schacht van mijn penis. Mooi vond ik het niet. Maar om dat beetje wat ik had weg te halen vond ik te ver gaan.

Ik sloot mijn ogen en begon weer verder te fantaseren over die onbekende persoon die mij elke avond passeerde. Automatisch deed ik mijn duim weer in mijn mond en begon mijzelf met mijn vrije hand af te trekken. Mijn hand schoof heen en weer over de schacht van mijn stijve penis, mijn voorhuid speelde kiekeboe met mijn eikel. Ik begon mij sneller te bevredigen. Mijn ademhaling werd sneller en mijn hart bonkte nu in mijn keel.

Ik voelde mijn ballen zich samen trekken, klaar om tot ontlading over te gaan. Ik nam een laatste eindspurt, mijn hand klemde zich nog steviger om mijn penis heen om nog eenmaal de eikel te bespelen.

En daar was het, ik opende mijn ogen en zag het zaad uit mijn natte eikel spuiten. En terwijl ik met de duim in mijn mond nog langzaam aan mijn pik trok zag ik het zaad op mijn voeten liggen.

Het was helder wit zaad wat langzaam van mijn voeten af begon te druipen. Ik haalde de duim uit mijn mond en haal deze langs het sperma wat op mijn voet terecht was gekomen. Ik bekeek het, het was nu al veel meer dan een paar maanden geleden. Nieuwsgierig als ik was stopte ik de duim weer in mijn mond en liet mij onderuit zakken.

Hmmm, niet slecht, zei ik tegen mezelf. Ik lag daar denk ik z’n minuut of 10 toen ik besloot om de rest van het zaad van mijn voeten en bed af te halen.

Eenmaal redelijk schoon besloot ik zonder onderbroekje te gaan slapen. Het duurde dan ook niet lang meer en ik viel als een blok in slaap.

 Het bushokje. 

‘He Raymon, doe je al een beetje sexen? ‘vroeg een van de jongens in de klas lachend.

‘Doe normaal joh, ‘zei ik en dook verder mijn jas in.

‘Heb je al wel eens een stijve, ‘vroeg diezelfde knul weer en kwam naast me zitten.

‘Je mag het gerust vertellen hoor. Wij hebben allemaal wel eens een keer een stijve.’

Hij keek me aan met een bepaalde twinkeling in zijn ogen. Hij zat nu heel dicht bij me en ik voelde zijn warme adem tegen mijn gezicht.

Ik keek langs hem heen en zag de rest van de jongens onze kant op kijken. Wachtend op het verlossende woord of ik mij aftrok net als de rest.

‘Nou, vertel, ‘fluisterde hij nu in mijn oor.

‘Jongens zullen we gaan beginnen, ‘zei de docent.

Ik haalde opgelucht adem, gered door de bel om het zo maar even te zeggen.

De rest van de les bleef hij oogcontact zoeken en mij uitdagen.

‘Zeg Milan, hou daar eens mee op zeg, ‘zei de docent ineens.

Milan schrok en kleurde gelijk rood waarop de hele klas in de lach schoot.

Zelf kon ik een glimlach ook niet onderdrukken.

Gelukkig had ik daarna geen last meer van Milan en de dag verliep daarna vrij snel.

 Het was fris buiten toen ik na de les buiten kwam. Ik trok mijn capuchon over mijn hoofd en dook verder mijn jas in. Snel naar het station om naar huis te gaan.

Ik dacht genoeg tijd te hebben maar toen ik aankwam op het station reed de bus voor mijn  neus weg. Ik kon niets anders doen dan schelden en schopte tegen een lantaarnpaal.

‘Nou nou, daar kan de lantaarnpaal niets aan doen hoor, ‘zei een stem vanuit het bushokje.

‘Shit, klote bussen ook altijd, ‘mopperde ik.

Ik liep het bushokje in en nestelde me in de hoek. Daar was het minder windering en zo kon ik de onbekende stem in de gaten houden.

‘Ben jij niet die knul die elke avond dat hondje uitlaat? ‘zei de persoon ineens.

Ik keek op en nu pas zag ik dat het de jongeman was die mij elke avond passeerde.

‘Ja , hoezo? ‘vroeg ik nogal geïrriteerd.

Het liefst had ik gezegd dat hij zich met z’n eigen zaken moest bemoeien en me met rust moest laten.

‘Ben je nog steeds boos op die bus? ‘vroeg hij en lachte.

‘Nou ja, nou….’ mompelde ik ietwat binnensmonds.

‘Hoi, ik ben Melvin, ‘zei de jongeman en stak zijn hand uit.

‘Dave, ‘zei ik en gaf hem een hand.

‘Leuke hond heb je hoor, Bobby heet hij is het niet? ‘vroeg hij en keek me aan.

‘Ja klopt, ‘zei ik, ‘hij heet Bobby.’

‘Ik had ook een hond maar die is een paar maanden geleden overleden, ‘zei Melvin, ‘vandaar dat ik altijd een rondje loop ook al is hij er niet meer.’

‘Ohh wat vervelend, ‘zei ik en keek hem aan.

Hij zag er jonger uit dan wat ik in de eerste instantie dacht. Vandaar dat hij altijd daar liep.

En voor ik er erg in had stelde ik voor dat hij een keer samen met mij Bobby kon uit laten.

‘Dat lijkt me heel erg leuk, zei hij enthousiast.

‘Ach, alleen lopen gaat soms ook zo vervelen hoor, ‘zei ik en glimlachte naar hem.

 Ik weet niet wat het was maar ik kreeg een tintelend gevoel in mijn onderbuik. En nog voordat ik er wat aan kon doen stond mijn pik stijf in mijn spijkerbroek. Precies op dat moment draaide de bus het station in en stopte voor onze neus.

Wanneer ik nu zou opstaan zou hij mijn erectie kunnen zien.

‘Ga jij maar eerst, ‘zei ik en wees naar de bus.

Melvin stond op en stapte de bus in. Ik volgde snel daarna, mijn rugzak voor mijn kruis houdend zodat mijn stijve niet te zien zou zijn.

Melvin liep naar de achterkant van de bus en plofte neer op de achterbank. Aangezien we toch een kleine 20 min in de bus zouden zitten besloot ik naast hem te gaan zitten met op mijn schoot mijn rugzak.

Melvin kon lekker kletsen en voor ik het wist was ik al bij mijn halte. Ik bedankte Melvin voor zijn gezelschap en liep richting huis.

Ik draaide me nog een keer om en zag Melvin zwaaien.

Verwennerij. 

Mijn stijve was gelukkig weg en toen ik het huis binnen stapte werd ik verwelkomd door Bobby.

Ik gooide mijn rugzak in de hoek , liep de keuken in en keek of er nog wat lekkers in de kast stond.

Bobby vond het blijkbaar te lang duren en begaf zich al blaffend naar de voordeur.

‘Ja ja, we gaan al, ‘zei ik en pakte zijn riem.

Ik besloot deze keer de andere kant op te lopen dan mijn standaard route. Onder het wandelen dwaalde mijn gedachte weer naar Melvin. Eindelijk had ik nu een duidelijk beeld van de persoon die mij altijd goedenavond wenste.

Ik weet niet wat het was maar ook nu begon ik weer een stijve te krijgen. De gedachte aan Melvin, niet eens seksuele gedachtes, bezorgde me weer een erectie.

Ik besloot mijn wandeling af te breken en weer richting huis te lopen.

 ‘Hier heb je nog wat extra brokjes, ‘zei ik tegen Bobby en gaf hem een aai.

Voor mijzelf pakte ik nog wat te drinken en begaf me naar mijn kamer.

Komende 2 uur had ik het huis voor mezelf.

Ik deed de deur dicht en plaatste het haakje op de deur. Ik voelde de hormonen door mijn lijf gieren en binnen no time stond mijn pikkie weer kei stijf vooruit.

Ik startte mijn laptop op en googelde op homoporno. Ik had al die tijd wel eens over seks met iemand van het zelfde geslacht gefantaseerd maar nog nooit echt gezocht op internet. Ik was gewoon te bang om thuis betrapt te worden. Maar nu mijn hormonen zo door mijn lijf gierde hunkerde ik naar iets om me op af te trekken.

Snel kleedde ik me uit en nam naakt plaats in mijn bureaustoel. Al die tijd was mijn pikkie alleen maar harder geworden.

Ik klikte en scrolde de homosite af op zoek naar iets om me op af ter trekken. Mijn oog bleef hangen op een jonge knul die seks had met een wat oudere knul. Hij werd gelikt en ze zoende elkaar hartstochtelijk. De jonge kreunde er op los en spreidde zijn billen voor de ander. Die dook er gretig op alsof hij die jongen zijn kontje wilde op eten.

En terwijl ik dat zo bekeek nam ik mijn stijve in de hand. Ik bleef kijken en rukte me op wat ik voor me zag.

‘Ohh Melvin, ‘kreunde ik zachtjes terwijl mijn hand de schacht van mijn penis beroerde.

Ik sabbelde mijn vingers nat en probeerde mijzelf te vingeren terwijl ik me aftrok.

Mijn kontje was te droog om er een vinger lekker diep in te krijgen. Ik keek om me heen of er niet iets was om het wat gladder te maken.

Een lippenbalsem, dat was hetgeen wat mijn kontje toegankelijker moest maken.

En terwijl mijn blik nog steeds gericht was op de twee die heerlijk aan het seksen waren smeerde ik mijn anus in met de lippenbalsem.  

Het kietelde door de menthol wat erin zat. Nu mijn anus glad was gleed mijn vinger nu makkelijk naar binnen. Daar zat ik dan achter mijn bureau met mijn benen wijdt en een vinger in mijn poepertje.

Het voelde heerlijk aan en ik begon mezelf steeds sneller af te trekken.

Ik zag hoe de jonge knul diep werd geneukt door de ander. De jonge draaide met zijn ogen van opwinding en het duurde dan ook niet lang meer en beide kwamen tot een orgasme.

De oudere knul trok zijn pik uit de jongen zijn kontje en het zaad droop langs zijn mooie billen omlaag. Bij het zien van dit alles hield ik het niet meer en spoot mijn zaad over mijn buik.

Telkens wanneer ik mijn voorhuid naar beneden trok kreeg ik schokjes. Het laatste beetje zaad floepte eruit en bleef op mijn buik liggen.

Voldaan leunde ik achterover, nog licht hijgend van het klaarkomen.

Snel pakte ik een handdoek en ontdeed mij van mijn zaad. Nadat ik nog even bleef kijken op de homosite besloot ik maar aan mijn huiswerk te beginnen. Gelukkig was het niet heel veel en was ik redelijk snel klaar.

 Het park.

‘Laat jij de hond nog even uit voor je gaat slapen, ‘vroeg zijn moeder.

‘Ja , is goed, ‘zei ik en riep Bobby.

Ik begon weer aan mijn gebruikelijke rondje. Deze keer besloot ik een groter rondje te gaan lopen met de hoop om Melvin tegen te komen.

Ik liep richting het park toen ik ineens iemand hoorde roepen.

‘He Dave, wacht op mij, ‘riep degene.

Ik draaide me om en zag dat het Melvin was die me riep.

‘Hoi Melvin, ‘zei ik, ‘ik had je niet meer verwacht joh!’

‘Hahahaha…als ik kom, kom ik, ‘zei hij lacherig.

‘Kom je met alles? ‘vroeg ik ineens en schrok van mijn spontane reactie.

‘Wie weet, en jij? ‘vroeg Melvin dubbelzinnig en gaf me een knipoog.

Ik liep rood aan en om niet in nog meer dubbelzinnigheden te verzanden trok ik Bobby met me mee het park in.

Al wandelend vertelde Melvin over zijn eigen hond die helaas was overleden en dat hij nog steeds zijn vaste route bleef lopen omdat hij dat zo gewend was.

Uit zijn verhalen kon ik opmaken dat hij geen relatie had. Het was lastig te pijlen of hij nu op jongens of meiden viel.

Hij vroeg me het hemd van het lijf en in die korte tijd kwamen we redelijk veel over elkaar te weten.

Bobby was lekker aan het rond snuffelen toen we besloten op een bankje te gaan zitten.

Ik voelde me op mijn gemak bij Melvin en gelukkig had ik geen last van een erectie zoals vanmiddag in het bushokje.

‘Heb jij een vriendin of misschien een vriendje? ‘ vroeg Melvin ineens.

‘Euhhh…ik heb nog nooit iemand gehad, ‘zei ik met een rood aangelopen gezicht.

‘Ok, dat kan he!’zei Melvin rustig.

‘Maar waar val je op? ‘vroeg hij en keek me aan.

Zachtjes, bijna fluisterend zei ik, ‘ik denk op jongens.’

‘Relax man, ‘zei Melvin, ‘ik ook.’

‘Je mag weer gewoon ademen hoor, ‘zei Melvin en prikte me in mijn zij.

Al die tijd had ik blijkbaar mijn adem ingehouden en afwachting van zijn reactie.


#vervolg deel 2

3515 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 27)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.