Spannende slavenopleiding Deel 2

Geplaatst door: smf op 15-03-22

In Deel 1 leerde de Meester me een lesje in gehoorzaamheid, aan de rand van een bos. Daarna bracht hij me naar zijn garage, en vernederde me op verschillende manieren. Onder andere door foto’s te nemen. Blijkbaar bracht dat hem op een idee….

Deel 1 werd duidelijk niet door iedereen geapprecieerd, maar voor wie het wel opwindend vond, hier is Deel 2


Spannende slavenopleiding Deel 2

"Misschien kunnen we de foto's ook gebruiken voor je kandidatuur voor de slavenmarkt van morgenavond..."

Weer een complete verrassing. Van die slavenmarkt had ik nog nooit gehoord, meer nog, ik wist niet dat zoiets ook in het echt werd georganiseerd, voor mij was dit enkel een wilde fantasie.

Hij bemerkte mijn verbijstering.

"Ik ben niet gewoon veel naar de mening van mijn slaaf te vragen. Ik gebruik hem gewoon, zoals ik dat wil. Maar ik ben vandaag in een milde bui, dus maak ik hierop een uitzondering. Veel ervaring heb je niet, maar volgens mij heb je wel veel mogelijkheden. Als je wil, geef ik je deze nacht een grondige slaventraining. Als ik tevreden ben, dan veil ik je morgen op de slavenmarkt. Als je niet wil, dan geef ik je nu een flinke behandeling, en vlieg je dan op straat."

Dat van die markt was dus echt gemeend. Een opperste geilheid maakte zich van mij meester. Mijn verstand wilde nog terugkrabbelen, maar mijn lichaam had al beslist. Toch kon ik zo direct niets uitbrengen.

"Als je een goed slaaf wil worden, moet je wel tot heel wat vernederingen bereid zijn. En morgenavond ben je dan koopwaar, en die moet natuurlijk eerst uitgebreid gekeurd worden. Als een van de meesters je wil, en daar ben ik nog niet zo zeker van - dan zal hij je beschouwen als een voorwerp, een dier, bruikbaar voor hun lust, en daarna zet hij je op straat, of sluit je op tot hij weer zin heeft, of hij leent je uit..."

Hij legde alles zorgvuldig uit en al hoorde ik maar half wat hij zei, het wou het.

"...Wel, wat zal het zijn ?"

Ik wou het, maar durfde het niet te zeggen. In de plaats daarvan mompelde ik, onderdanig.

"Ik weet het niet, misschien... wil ik wel proberen ..."

"Kijk jong, je moet leren concreet te worden. Met twijfelen kom je nergens. Ik geef je de keuze, kies. Ja of nee."

"Ja, meester."

"Ja wat ?"

"Ja, meester, wil U me opleiden voor de slavenmarkt, meester ?"

"Ik zal mijn best doen..."

Wat ik wou zou nu gebeuren. Eindelijk.


Tien minuten later was ik helemaal naakt. Rond mijn nek een brede leren halsband, met ketting. Op zijn commando sloop ik op handen en voeten over de betonnen vloer. De zweep suisde rakelings over mijn rug, soms raakte ze mijn billen, als ik niet diep genoeg doorboog of als ik niet snel genoeg vooruitging, naar zijn zin. Daarna kroop ik, nog steeds op handen en voeten, naar de auto. Daar snuffelde ik met mijn gezicht en zonder mijn handen te gebruiken, tussen de rommel in de koffer, tot ik mijn slipje vond. Ik pakte het in mijn mond en bracht het bij mijn meester. Heel even streelde hij me goedkeurend over het hoofd en mocht ik uitrusten.

Lang duurde dat niet. Hij pakte een stok van meer dan een meter lang en bond mijn voeten vast aan de uiteinden, zodat ik mijn benen niet meer kon sluiten. Dan maakte hij mijn handen vast aan mekaar en aan de leiband die aan mijn halsband vastzat. Het andere eind verbond hij met de stpl aan mijn voeten. Rechtopstaan kon ik niet meer, en toen hij gebaarde hem te volgen, ging dat slechts heel moeizaam. Hij leidde me naar een ruime badkamer. De vloer was vuil. Iemand had hier duidelijk met modderschoenen rondgelopen, er lagen een paar sigarettenpeuken.

"Je hebt een uur."

Achter mij sloeg de deur dicht. Ik hoorde een slot omdraaien. Ik was alleen. Ik keek rond en zag niets dat op een borstel of een doek leek. Toen pas merkte ik dat mijn slip nog in mijn mond stak. Ik twijfelde even en besef dan dat het precies dat was wat hij wou. Ik begon te poetsen. Ik heb een hekel aan poetsen, en al snel vond ik het niet leuk meer. Mijn erectie ging weg, ik kon me moeilijk bewegen en in de hoekjes poetsen was al helemaal lastig. Toch deed ik mijn best : ik wilde hem niet ontgoochelen en dan was er de mogelijke straf, als hij niet tevreden zou zijn. Ik zwoegde zo hard ik kon. Na een tijdje zat mijn witte slipje vol bruine en zwarte vegen, maar de vloer kreeg meer en meer glans.

Dan ging de deur weer open. Ik hoorde hem binnenkomen, maar dacht er beter aan te doen verder te werken, zonder op te kijken. Blijkbaar had hij weer het fototoestel bij zich, de flash bliksemde meerdere malen.

"Op je knieën. Hier. Handen in je nek."

De plaats die hij aanwees, was vlak naast de toiletpot. Zonder aarzelen knoopte hij zijn jeans los en tastte naar zijn gulp. Voor het eerst had ik zicht op zijn dikke, vettige pik. Een goudgele straal spetterde met veel lawaai in de pot.

Ik trachtte zo neutraal mogelijk te reageren. De geur van pis stootte mij af, maar ik kon mijn ogen niet van zijn ontblote mannelijkheid houden. Hij had het in de gaten en hield op met pissen.

"Wil er je wat snoepen ?"


Ik schudde heftig neen. Hij lachte gemeen en begon weer te pissen. Eerst weer in de pot, maar dan pakte hij zijn spuit en liet hem heen en weer zwiepen. De pis dretste op de grond. Eerst links, dan rechts. Dan mikte hij naar mij, eerst op mijn benen en mijn lijf, dan op mijn kop. Verschrikt probeerde ik te ontkomen, maar hij pakte mij vast bij het haar. De pis droop van mijn gezicht.

"Zie je nu wie er de baas is ?"

Als toetje duwde hij zijn lul in mijn mond. De laatste gulp kwam rechtstreeks op mijn tong terecht, en als was het niet veel, ik kokhalsde, maar hij deed of hij het niet merkte. Hij bekeek me met een hautaine grijns op zijn gezicht, borg zorgvuldig zijn ding weer op en liet mij zitten waar ik zat.

"Tot over een half uur, en zorg dat het proper is."

Voor de tweede maal die dag begon ik te twijfelen of ik dit nog wel wou. Ik bleef enkele minuten in de hoek zitten om na te denken. Masturbatiefantasieën als je 's avonds lekker in je warme bed ligt, zijn een ding, het beleven in werkelijkheid een ander, dat was mij nu wel duidelijk. Aan de andere kant, wat ik tot dan toe beleefd had overtrof sterk al mijn vroegere ervaringen, geiler, opwindender, verrassender... Deze meester wist waarmee hij bezig was. Dan dacht ik weer aan de slavenveiling en het gevoel van spannende opwinding kwam snel terug. Ik rilde van de kou. Ofwel moest ik opgeven en hem nu roepen, ofwel moest ik weer in aktie schieten en mijn vernederende taak verder zetten. Ik koos voor het laatste en begon moeizaam weer te werken. Ik was net klaar toen de deur weer open ging.


Hij controleerde zorgvuldig mijn werk en leek eerst tevreden, maar toen hij zich omdraaide, bleek dat zijn schoenen vieze sporen hadden achtergelaten. Woedend pakte hij mij bij de ketting en sleurde mij weer naar de garage. Hij maakte de ketting waaraan mijn handen vastzaten, los van mijn voeten en maakte ze vast aan een haak in het plafond.

"Weet je waarom je hier staat ?"

"Straf ?"

"Juist, ja, straf, en waarom ?"

"Ik weet het niet, het niet, Meester."

"Ha, je weet het niet. Ik zal het je zeggen. Omdat je me daar in de badkamer met zo'n onbeschaamde, zelfingenomen blik zat te bekijken. Zo goed was het nu ook weer niet gepoetst. Jij denkt echt dat je al een goede slaaf bent, he. Stuk boerenlul. Je weet niet eens dat een slaaf altijd en overal naar de grond moet kijken, naar de grond, begrijp je ?

"Ja, meester."

"Meestal geef ik voor zo'n vergrijp tien zweepslagen, maar omdat je in opleiding bent krijg je er vandaag twintig extra."

"Ja, meester."

De slagen kwamen en of ik ze voelde. Eerst tien op mijn kont, dan vijf op mijn rug, vijf op mijn borst, weer vijf op mijn kont, en tenslotte, en vijf flinke tikken op mijn pik. Pijnlijk was het, zeker niet aangenaam, maar toch, op een of andere manier was het ook lekker en opwindend. Ik had nooit verwacht dat ik zweepslagen op mijn pik zou kunnen verdragen.

Toen het gedaan was voelde ik een mengeling van spijt en opluchting, en ook trots : ik had geen kik gegeven. Ik zuchtte. Hij streelde mij even over mijn kop en mijn zij, maar hij maakte mij niet onmiddellijk los. Hij verliet even de kamer om terug te komen met het fototoestel. Rode strepen op een blank lijf, vond hij mooi...

Pas daarna haakte hij de ketting van het plafond af. Hij beval me mijn vieze slipje gaan uitspoelen in de badkamer ('Je zal het later nog nodig hebben'). Ik mocht wat gaan rusten op een tapijtje dat daar lag en werd exact een half uur later in de keuken verwacht.


Gelukkig hing er in de garage een klok zodat ik de tijd goed kon afmeten, maar ik durfde niet gaan liggen, uit angst in slaap te vallen.

Exact een half uur later ging ik naar de keuken. Zonder een woord te zeggen maakte hij mijn handen los, om ze gelijk weer op mijn rug met zware handboeien vast te maken. Mijn voeten liet hij gewoon aan de stok vast. Hij dwong me weer op mijn knieën.

Dan draaide hij zich om en rommelde op zijn gemak wat bij de microgolfoven. Met een dampend bord en een glas bier, ging aan de tafel zitten en begon smakelijk te eten.

"Hier heb je ook wat."

Hij gooide een kliekje op de vloer. Ik boog voorover en vrat het op, als een hond. Interessant genoeg voor een foto, zo bleek.


Na het eten bracht hij me, nog steeds geboeid, naar de zitkamer, en plaatste me op mijn knieën naast het televisietoestel. Hij stak een videocassette in, zette een hoofdtelefoon op en ging met de benen gespreid op een fauteuil liggen.

Alhoewel ik de video niet kon zien of horen, was het toch al snel duidelijk waarover het ging : hij ademde zwaar, streelde vol overgave de bobbel in zijn jeans en kneep zichzelf in de tepels. Langzaam maakte hij zijn broeksriem los en opende een voor een de knoopjes van zijn gulp. Zijn hand gleed in zijn grijze slipje en trok de rekker naar beneden. Zijn dikke gladde eikel glom. Zijn groot, zwaar beaderd wapen stond fier rechtop. Daaronder, nog half verscholen achter de rek van zijn slipje, een goedgevulde, rimpelige zak, en heel veel haar.

Was ik enigszins afgekikt op het vernederende eten in de keuken, dan lag dat nu al ver achter mij. Mijn blote pik verborg niets, mijn boeien en kettingen rammelden door mijn ongedurig bewegen. Hij kreeg het in de gaten.

"Helaba, wie denk jij wel dat je bent ? Het is niet aan mij om hier een gratis masturbatieshow te geven, stuk ongeluk. Slaven moeten altijd naar de grond kijken, of ben je dat al vergeten ? Wat denk jij wel !"

Snel keek in naar beneden, maar het was natuurlijk al te laat. Met twee grote passen stond hij bij mij, duwde mijn kop achterover en spuugde, een vette klodder, recht in mijn gezicht, en nog een, en nog een... Plots haalde hij mijn vieze, nog nauwelijks gedroogde onderbroek tevoorschijn en trok die over mijn ogen. Daarover een donker doek, om alles effectief op zijn plaats te houden. Hij trok me naar voren, tot bij zijn zetel, hij languit liggend, ik tussen zijn benen. De video ging weer aan. Ditmaal mocht ik wel meeluisteren : gezucht, gekerm, gekreun, gevloek... of fictie en werkelijkheid door mekaar.

Hij trok mijn kop vooruit. Ik rook de markante geur van vers mannenzweet, gemengd met een snuifje pis en het zoete voorvocht.

Vanaf nu ga je mijn ballen en mijn lul likken... tot ik klaar kom of tot ik er genoeg van heb... en je doet het beter goed...”

Ik wou niet liever. Zorgvuldig likte ik zijn harige ballen. Met speeksel ging ik in de spleet tussen zijn zak en zijn dijen. Dan liet ik mijn tong zacht omhoog gaan, langs de dikke schacht. Hij kreunde, dus dat zat wel goed dacht ik. Mijn tong kronkelde in en rond het pisgaatje. Zijn pik werd nog harder. Ik opende mijn mond en liet zijn pik naar binnen glijden. Vol overgave begon ik te zuigen... Een duw op mijn gezicht.

Likken had ik gezegd, niet zuigen !”

Mijn meester moet je op de letter gehoorzamen, dat was duidelijk.

2907 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.