Parkeerplaats Zeyerveen

Geplaatst door: kinky-pisgay op 17-03-22

Heel de dag was ik al geil en had ik via WhatsApp contact met meerdere geile mannen. Eén probleem: ik was aan het werk en was pas om 16:15 uur vrij. Thuis aangekomen, eerst een beetje drinken, eten maken, afwassen en daarna douchen. Onder de douche heb ik mijzelf verwend met een drietal dildo’s en een flesje poppers. Na mij te hebben afgedroogd heb ik mijn geel/zwart leren jgckstrop aan getrokken. Een Jockstrap met open achterkant. Een vale Jeans met gaten voor de knieën en tevens open achterkant, t-shirtje en dikke vest erover heen want ik was van plan om naar Parkeerplaats Zeyerveen in Assen te gaan, meestal is het daar wel vrij redelijk druk. Poppers mee, buttplug in en in de auto richting Assen. Bij de parkeerplaats aangekomen, zag ik een tweetal auto’s staan. Hm.. das niet veel, maar beter iets dan niets. Ik parkeer de auto, stap uit en loop richting het picknickbankje en tafel het smalle paadje door waar het doorgaans gebeurt, ook een stukje verderop in de bossages gebeurt er veel, maar deze keer zag ik helemaal niemand. Ik hoor een autodeur dichtslaan en zie in het donker iemand naderbij komen. Ik kan niet goed zien wat voor man het is, of het een oudere man of een iets jongere man is, maar dat maakt ook niet uit, pik is pik.


De man groet mij, loopt aan mij voorbij en blijft even verder stil staan. Ik loop naar hem toe en mijn hand gaat automatisch naar zijn kruis. Daar voel ik zijn al harde pik door het stof van zijn broek. Ik ga op mijn knieën voor hem zitten en streel zijn harde bobbel. Geil en vlug maakt hij zijn riem los, laat zijn broek zakken en zijn pik valt als vanzelf in mijn mond. Ik neem een flinke snuif poppers terwijl ik zijn pik diep in mijn mond neem, ik bied hem mijn poppers aan maar de man weigert. Geil kneed ik zijn ballen terwijl de man met flinke stoten mijn mond neukt.

Uit mijn ooghoeken zie ik even verderop een man naar ons staan kijken, ik wenk de man en het duurt niet lang of hij voegt zich bij ons. Meteen laat hij zijn broek zakken en een flinke springt tevoorschijn. Met mijn andere hand pak ik zijn pik en breng het naar mijn mond. Om en om pijp ik de beide mannen hun pikken. Ik neem nog een snuif poppers en bied de nieuwkomer mijn flesje aan, die hij dankbaar aanneemt. Ik hoor hem flink snuiven. Terwijl ik het flesje terug krijg, bied ik hem mijn kontje aan. Door de open jeans en open jockstrap kan hij er goed bij en voel ik zijn pik bij mij naar binnenglijden. Terwijl ik de eerste man pijp, word ik nu flink geneukt door de nieuwkomer. Godsamme wat geil is dit en ik ben niet de enige dier zo over denkt, want het duurt niet lang of de man spuit zijn lading zaad diep in mijn mond wat ik met alle liefde doorslik. De man haalt zijn pik uit mijn kontje en begint zich af te rukken, het duurt niet lang, of de eerste straal zaad spuit zijn pik uit. Vlug sluit ik mijn mond om zijn pik om zo de rest van zijn zaad in mijn mond op te vangen. Nu de mannen klaar zijn, duurt het niet lang en ze nemen afscheid van me. Ik besluit terug te gaan naar de auto, hopend op nog meer mannen. Terwijl ik in de auto zit te wachten open ik de chat en geef via mijn Nickname aan dat ik mij  op Parkeerplaats Zeyerveen bevind.


Ik zit nog maar net in de auto en zie een auto aankomen rijden, iemand die moet tanken of??? De man rijdt de pomp voorbij en ik zie hem zijn auto parkeren en in de bosjes verdwijnen. Ik stap uit mijn auto en zie de man in de bosjes staan. Ik groet de man, loop naar de plek waar ik net de twee andere mannen heb klaargemaakt. De man volgt mij onmiddellijk, ik kijk naar zijn kruis en betast hem daar. Onmiddellijk laat hij zijn broek zakken en de pik verdwijnt tot aan zijn ballen in mijn mond. Ik proef het zaad van de vorige twee mannen nog. Gulzig pijp ik hem en het duurt niet lang of hij geeft te kennen dat hij ieder moment kan gaan spuiten. ‘Spuit maar’ zeg ik kreunend tegen hem. Nog een paar flinke stoten en hij spuit een flinke lading sperma  in mijn slettenmondje. Ik weet alles binnen te slikken, de man bedankt me en verdwijnt weer.


Ik ga opnieuw in de auto zitten, en besluit tot kwart over tien te wachten, als er dan niemand is, ga ik naar huis, besluit ik.

Ondertussen kijk ik op de chat en zie dat er een paar km. verderop twee mannen een man erbij zoeken. Een versa, en een bttm. Het contact was gauw gelegd en na een paar zinnen over en weer beloof ik de mannen dat ik nu onderweg naar hun toe ben.

Ik bel aan en het duurt niet lang of er wordt open gedaan en ik word naar boven verwezen. Op bed ligt een man met zijn pik te spelen. Maak ‘m maar hard zegt de man mij toe. Ik wacht niet en neem zijn pik in mijn mond, beide aan poppers snuivend heb ik de man zijn pik hard gekregen en ga ik op mijn knieën voor hem zitten. Het duurt niet lang of hij schuift zijn heerlijke pik bij mij naar binnen, terwijl ik als een slet aan de poppers zit te snuiven. Na een tijdje vraagt de man aan zijn vriend of hij een spuitje moet klaarmaken. De beide mannen nemen een spuitje, mij wordt ook aangeboden, maar ik weiger. 


Inmiddels is het 23:30 geworden en ik deelde beide mannen mee, dat het voor mij tijd wordt om te gaan, want morgenochtend om 5:45 uur is mijn wekker genadeloos. Met de belofte om gauw weer eens af te spreken, vertrek ik richting huis en val ik, thuis aangekomen, tevreden in slaap. 

3770 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.