Meester ontmoet zijn nieuwe slaaf.

Vandaag ben ik op weg (fiets) naar mijn nieuwe sub in Amsterdam west. via internet ontmoet en we hebben er zin in. Aangekomen bel ik aan en doe je open. Je hebt precies aan wat ik wilde. Een strakke slip en geile zwarte pantys. Ik loop naar binnen en nadat de deur gesloten is pak ik jou meteen op je mond en dringt mijn tong naar binnen. Terwijl ik mijn hand vlak boven je string leg tong ik je stevig, daarna spuug ik in je gezicht en smeer ik het speeksel er lekker overheen als voor proefje. Ik bijt zachtjes in je oorlel en fluiter dat je een geile slet bent. Dan gaan we naar de keuken en zet je koffie. Je benen staan licht uit elkaar en ik bewonder jou billen en knijp er in. Na een paar tikken worden ze al aardig roze. Je kreunt van genot. Ik drink m’n koffie en vervolgens gaan we naar de badkamer. Je moet me uitkleden maar mag mijn penis en ballen niet aanraken. Ik gebied je om op je knieën te gaan zitten terwijl ik onder de douche stap. Je moet naar me kijken terwijl ik me heerlijk was onder een ijs koude douche met een half stijve lul. Ik wil dat continu naar me kijkt en vooral maar mijn penis. Nadat ik klaar ben mag je me droogmaken met waarbij je wederom mijn inmiddels stijve penis niet direct mag aanraken maar wel met de handdoek. Ik merk dat je er veel aandacht aan besteed en er helemaal in opgaat om met de doek in mijn stijve te knijpen en mijn volle ballen ermee warm te wrijven. Dan wil ik dat je de zwarte string pakt die al klaar ligt en mij hem aandoet. Voorzichtig probeer je hem om mijn penis te doen zonder hem te betasten maar dat lukt niet en ik voel je hem even omsluiten.

Je stop hem in de string en kijkt me schuldig aan waarbij ik meteen een klap op je billen geef. Dan lopen we samen naar de bank en ga ik er lekker wijdbeens opzitten. Jij komt er op je knieën tussenin zitten en ik draag je op om mijn lichaam te strelen en te kussen waarbij je mijn kruis niet mag aanraken en ook m’n lippen niet mag kussen. Je begint bij mijn hoofd, streelt en kust mijn wangen ogen en neus. Je wilt me lippen kussen maar ik draai weg en tik een paar keer op je billen. Dan begin je mijn borst, tepels te likken en te strelen, het voelt heerlijk. Mijn penis staat strak in mijn slip en wil dolgraag bevrijd worden. Je zakt naar mijn buik en streelt mijn dijen terwijl je mijn buik likt en zoent. Ik pak je hoofd vast en wrijf m’n stijve met string tegen je wangen en lippen aan. Je opent je mond en zoent en likt m’n penis door de slip heen. Dan wil ik dat je mijn stijve bevrijd door de slip omlaag te trekken en achter mijn ballen te haken. Ik pak mijn roede vast en wrijf ermee in je gezicht en langs je natte lippen. Je proeft het voorvocht wat uit m’n eikel loopt. Ik kom iets naar voren en schuif dan eindelijk mijn eikel rustig langs je lippen je mond in. Ik beweeg m’n bekken op en neer en neuk je mond met lange halen terwijl ik je hoofd hierbij vast hou. Moeiteloos glijd hij je warme mond in en uit. Ik voel m’n orgasme op borrelen en besluit het maar te laten komen. Ik stop met de neuk beweging en op eigen kracht zuig je me naar m’n hoogtepunt. Ik voel de 1e straal zaad je keel in schieten en ril van genot. Dan haal ik hem er snel uit en trek jij straal 2 en 3 over je gezicht heen. Ik haal mijn penis er langs en stop hem onder het sperma weer je mond in. Je zuigt hem helemaal schoon en leeg.

Half slap glijdt hij uit je mond en dan lopen we samen naar het bed. Je moet op je rug gaan liggen met je benen wijd met op getrokken knieën tegen de rand aan. Ik streel je buik en maak cirkels met m’n vingers om je geslacht heen. Je penis wordt stijf en ik omvat je stengel en met mijn geoliede hand begin ik er rustig aan te trekken. Ik spuit nog wat meer olie over je scrotum heen en laat het naar je jongenskut lopen. Terwijl ik je langzaam aftrek vinger ik je kont zodat je mij zo makkelijk kan ontvangen. De aanblik doet m’n penis verharden en zodra hij weer lekker stijf is zet ik m’n eikel tegen je ster aan en duw hem naar binnen. Door de olie schuift hij er makkelijk in tot ik er volledig in zit. Ik begin rustig in en uit te stoten terwijl ik stevig aan je penis trek. Ik voel hem in mijn hand verharden en niet lang daarna spuit je met mijn goedkeuring flinke klodders zaad over je buik heen. Je zo te zien spuiten maakt me bloedgeil ik al gauw begin ik ook al mijn zaad in je darmen te schieten. Ik lik het sperma van je buik en tongzoen je meteen en laat het zaad in je mond lopen. Met m’n vinger vang ik het zaad op want uit je kont loopt en smeer het over je ballen en penis. Dan douchen we samen onder warme douche en wrijven onze lichamen tegen elkaar aan. Terwijl ik na het aankleden naar huis fiets bedenk ik me dat deze sub zijn meester goed gediend heeft en dit zeker nog eens kan doen. 

Raoel

3151 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.