de stoute dokter

Waar gaat verhaal over nieuwsgierig kom er snel genoeg achter. Denk zou dit echt gebeurd zijn zag leger in 80 jaren anders uit. Vroeger werd je gekeurd voor in dienst kon bvb in heel oud en koud gebouw in Delft. Zelf droeg bril en hardhorend dus af gekeurd verraad eigenlijk einde haha! We gaan denkbeeldig een gebouw in om gekeurd door dokter Erik te worden. of we door Arie de psycholoog getest worden nee wel op andere manier. Denk aan die twee donker blond, slank en midden dertig zeker geen lelijke kerels. Was een zomerse dacht dat Kenneth mijn maat  en ik het gebouw betraden. Ons zou lekkere behandeling over komen!


Waarom met ze tweeën naar binnen bij Erik nieuwsgierig lees verder? De normale reflectie testen waren voorbij we stonden spier naakt er hadden koud. Nou we zouden van de actie die kwam zeker op warmen! Ja was even schrikken was het niet gewent Erik stopte Kenneth stijve in mijn mond. Of gewent was begon te sabbelen vond Kenneth lekker. Zeker toen dokter Erik op een dildo zelf tekeer ging. Kenneth kon het niet tegen houden spoot op mijn buik. Was wel even schrikken de actie zeker toen Erik ook klaar kwam!

Erik gooide ons een witte handdoek toe met leger logo er op haha waar we ons mee schoon maakte. Toen begon de actie pas een na een belande we op de behandel tafel. Waar twee de derde verwende met de mond en in de kont. Toen Erik er lag heeft hij geweten hoe geil wij waren vergaten dat we eigenlijk hetero waren haha was te lekker. Zijn mond en kont liepen over, snel aan kleden dan naar Arie neen. Kenneth voelde hand op zijn pik raad goed Arie, was op lawaai af gekomen. Arie was zo uit gekleed hoefde niet gevraagd te worden. Kenneth werd nu goed gepijpt beter dan Erik of ik deed? Na tweede schoonmaak toch aan kleden want de rest van ochtend andere testen niet sexueel. Kenneth en ik werden af gekeurd hij omdat de sergeant ram gegeven die hem beledigde, ik bril en hardhorend dus. Werd door duo meer sexueel getest weet jij het ik niet? Fantaseren jullie lekker verder ik ga douchen alleen doeii.

1887 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 7)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.