Vakantie met Henk

Het was de zomer van '05, ik was toen 23 en al een tijdje niet op vakantie geweest. De schoolvriend met wie ik al jaren op vakantie ging had sinds vorig jaar een vriendin en die wilde samen weg. Begrijpelijk. 

Mijn moeder maakte zich wat ongerust dat ik weer een hele zomer thuis zou rondhangen. "Waarom ga je niet op een groepsreis dan ontmoet je weer nieuwe mensen", maar dat leek me niets en veel geld had ik ook niet. "Of kom met ons mee". De gedachte alleen al leek me verschrikkelijk. M'n ouders hebben een stacaravan op een van de saaiste campings van Nederland.

Toen kwam ze met een ander plan. Ze hoorde van een collega dat haar man iemand zocht om naar de Franse kust te rijden. Het stel was begin 60 en zij wilde vanwege haar heup niet meer kamperen, maar haar man juist wel. Die ging de laatste jaren alleen met z'n kampeerauto op pad, maar het is een flink stuk rijden en zij wilde liever dat er iemand meeging. Of ik geen zin had.

Eerst maar eens kennismaken. Het was een beetje een hippiestel; zij in een bloemetjesjurk krullen en bril met ronde glazen, Henk was vrij lang grijs haar en stoppelbaardje en T-shirt van Lep Zeppelin geloof ik. Het klikte eigenlijk gelijk en ik kreeg er zin in. Henk wilde ook graag, dus al snel was de beslissing genomen: over 3 weken zouden we gaan richting de Middellandse Zee. Surfplank kon op het dak. Ik zou in mijn eenpersoonstentje naast de auto slapen.

Een week voor vertrek hadden we een avondje mannen-onder-elkaar. Henk had een koelkast vol bier koud staan. We praten over van alles en keken wat foto's van vorige vakanties. Zon en zee. Ook wat andere mannen en jongens in de foto, "vrienden" waar verder niet op werd ingegaan. Henk is heel open en belangstellend. Hij spreekt vloeiend Frans, dus dat was ook makkelijk. 

"Wat in Frankrijk gebeurt blijft in Frankrijk" was het motto. Henk rookte wel eens een sigaretje en dat hoefde zijn vrouw niet te weten. Ook bezocht hij naaktstranden wat zijn vrouw niet wist. Prima wat mij betreft, kon ik daar in de buurt lekker surfen. 

"Heb je al een vriendin", vroeg Henk terwijl hij nog een flesje bier openmaakte. Ik had wel wat korte relaties gehad maar geen vaste vriendin. "Of vriend natuurlijk", dat kan ook. Nee, die had ik ook niet. In mijn schooltijd had ik wel eens jongens afgetrokken, maar verder niet. Behalve dan die ene keer, toen een wilde meid een trio wilde. Wij moesten elkaar pijpen terwijl zij toekeek, supergeil was dat. Dat vertelde ik Henk natuurlijk niet.

Eindelijk was het zover, 's morgens heel vroeg pikte Henk mij op. Surfplank op het dak en rugzak in de kampeerauto, een oude dieselbak waar je binnen rechtop kon staan. Helaas was het weer niet heel goed, het regende en waaide vooral hard. Daardoor kwamen we niet heel ver, ook omdat Henk niet op de tolweg wilde rijden. Ergens in Noord-Frankrijk zochten we de eerste camping op. 

Ik zette mijn tentje op en rolde m'n slaapzak uit. Het regende nog steeds en begon nu echt flink te stormen. Na wat gegeten te hebben, zei ik Henk welterusten en ging mijn tent in. In mijn slaapzak viel ik al snel in slaap. 

Midden in de nacht werd ik wakker. De zijkant van mijn slaapzak was drijfnat. Door de storm zat de binnentent tegen de buitentent geplakt, en de regen stroomde zo naar binnen. In mijn onderbroek en zaklamp even snel de tent weer rechtgetrokken, en verder gaan slapen. 's ochtends de schade opgemaakt. Alles was zeiknat, slaapzak aan éen kant, en kleren ook.

Zo goed en kwaad als het ging de spullen in de kampeerauto uitgehangen, zodat het wat kon drogen onderweg. Het weer werd al iets beter, nog steeds bewolkt maar droog. We vonden een mooie camping rustig gelegen langs een rivier. Mijn tentje was al wat opgedroogd, maar die slaapzak was nog steeds nat. "Dan kom je toch een nachtje in de auto slapen" zei Henk. "Aan de kust is het warm en droogt alles zo".

Prima wat mij betreft. We dronken nog een wijntje na het eten, en gingen toen samen het busje in. Het bankstel kon worden omgebouwd tot een twee-persoonsbed. Ik kleedde me uit tot mijn boxer en T-shirt, en ging onder de deken, die niet echt nodig was want het was vrij warm. Ik keek toe hoe Henk zich ongegeneerd helemaal uitkleedde. Ik staarde naar zijn piemel die rondom helemaal kaal leek.

"Hoe vind je 'm" zei Henk, trots kijkend naar zijn kruis. "Voor vertrek helemaal glad geschoren". Ik wist niet goed waar ik moest kijken. "Voel maar", en Henk stapte het bed in met zijn lul naar me toe. Ik aaide over zijn ballen en beaamde dat het inderdaad glad was. Wat me nog het meest opviel echter was de grootte. Zijn slappe penis was enorm, groter dan die van mij in erectie. Die voelde ik trouwens opkomen.

"Scheer jij wel eens" vroeg Henk, terwijl ik mijn erectie probeerde te verbergen onder de dekens. "Eh nee" stamelde ik, "maar ik ben ook niet zo behaard". "Geeft zo'n heerlijk gevoel joh op het strand", ging hij verder, "de wind langs je kloten, heerlijk fris". Die gedachte maakte me alleen maar meer opgewonden. "Kom, laat eens zien" plaagte Henk, die wel door had dat ik iets te verbergen had. Hij boog over me heen en kietelde me, en trok toen de dekens naar beneden.

Mijn onderbroek stond als een tent overeind en ik werd helemaal rood, Henk lachte en ging door met kietelen, terwijl hij mijn boxer probeerde om laag te trekken en ik hem vast probeerde te houden. We rolde over elkaar heen, giegelend, tot we uiteindelijk samen naakt waren. We hadden allebei met een stijve en het zweet liep over mijn hoofd, stoeiend op het kampeerbed.

Henk's pik was gegroeid tot een enorme paal. Keihard, kaarsrecht, heel dik met kloppende aderen. In vergelijking was die van mij maar een kleintje, wel heel hard maar niet zo recht als die van Henk. Hij nam mijn hand, en bracht hem naar zijn pik. Hij vouwde mijn vingers over zijn paal, wat een joekel was het. Henk was besneden, en zijn eikel was helemaal vrij en opgezwollen. Ik zelf ben niet besneden en de voorhuid komt alleen helemaal naar beneden als ik echt nat ben.

En dat was ik. Mijn eikel glom helemaal van het voorvocht. Henk had echter meer belangstelling voor mijn kontje, waar hij met beide handen omheen zat. Hij trok mijn billen uit elkaar en stak een vinger in m'n kontgaatje. Terwijl hij mijn sterretje bewerkte trok ik Henk langzaam af.

Henk zat nu best diep met zijn middelvinger in me, waar ik echt ranzig geil van werd. "Ben je wel eens geneukt" fluisterde Henk, terwijl zijn vinger op en neer ging. Ik schudde m'n hoofd van nee, praten ging bijna niet meer zo opgewonden was ik. Hij vroeg geeneens of ik wel wilde, maar draaide mij om, plaatste zijn pik tussen mijn billen. Hij fluisterde "maak je maar niet druk, voor vertrek nog laten testen, dus we kunnen zonder". Daarmee bedoelde hij een condoom waarschijnlijk.

Henk duwde twee kussens onder mijn buik zodat ik met m'n kont omhoog kwam te liggen. Daarna voelde ik zijn eikel tegen mijn sterretje aan. Heel langzaam duwde hij hem omlaag. Alsof een vuist naar binnenkwam, zo voelde het. Ik wist niet of ik dat wel aankon. Het deed zeer terwijl zijn eikel er nog geeneens helemaal in zat. "Strak kontje" lachte Henk, "dat zag ik gelijk al".

Henk haalde een tube glijmiddel tevoorschijn van onder het bed en smeerde wat in mijn gaatje en over zijn pik. Het voelde koud en glibberig. Daarna duwde hij zijn pik weer naar binnen. Hij ging nu iets verder, maar nog steeds voelde ik me helemaal opengereten. "Komt vanzelf" fluisterde Henk, die zag dat ik het dekbed vastgreep iedere keer dat hij dieper ging. 

Zijn pik zat er misschien voor een kwart in, toen hij de kussens onder mij vandaan haalde. Ik zat op mijn knieën met Henk achter mij, die vooroverbuigend mijn pik begon te trekken, terwijl hij zachtjes op en neer ging. Ik hield het niet langer, en gaf aan dat ik ging komen. Henk rukte gewoon door, en toen kwam ik met een enorme kreun klaar. Sperma schoot over het bed heen. Ik had me al een paar dagen niet afgetrokken, en het bleef maar komen.

Henk trok zijn pik terug uit mijn kont en pakte een handdoek. We maakte het bed schoon en vielen daarna al snel in slaap. 

"Was dat nu echt gebeurd" vroeg ik me af toen ik 's ochtends vroeg wakker werd. Daar lag ik dan, naakt in bed met een man die qua leeftijd mijn opa zou kunnen zijn. Mijn kont deed nog steeds zeer, dus ja, er was wel degelijk wat gebeurt gister. Ik draaide mij om en zag dat Henk al wakker was.

Henk keek me grijnzend aan. "Lekker geslapen?". Toen zag ik pas dat Henk een erectie had. Ik realiseerde me ook dat ik helemaal naakt in bed lag; normaal slaap ik met een T-shirt aan. Henk draaide me naar hem toe zodat we lepeltje-lepeltje kwamen te liggen, en sloeg een hand om me heen. Ik voelde zijn erectie tegen mijn billen. "Bedankt voor gister" fluisterde Henk in mijn oor, "moeten we vaker doen". Terwijl hij dat zei, duwde hij zijn pik dieper tussen mijn billen.

De arm die om me heen lag ging nu naar beneden, over mijn buik, naar mijn benen en omhoog. Hij nam mijn halfzachte pik in zijn handen en drukte zijn lichaam dicht tegen me aan. Henk begon tegen me aan te rijen, terwijl hij m'n oorlel likte. Mijn pik kwam stijgerend overeind. Ik hoorde hem hijgen in mijn oor. "Geile donder dat je bent".

Ik was inmiddels keihard, toen Henk me omdraaide. Ik lag nu op m'n rug, met m'n pik omhoog, terwijl Henk plaatsnam tussen m'n benen. Hij pakte m'n enkels vast en duwde die omhoog de lucht in, zodat m'n kont helemaal vrij was. Hij zette zijn eikel tegen m'n sterretje en duwde hem zachtjes maar ferm mijn gaatje in. Weer voelde ik de pijn. Hij was zo groot.

Henk boog voorover en we begonnen te tongen, terwijl hij beetje bij beetje dieper in me ging. Ik voelde hoe zijn paal er voor een derde in zat, veel verder hoefde van mij ook niet. Hij begon me zachtjes te neuken, waarbij zijn eikel er steeds net niet uitpopte. Wat een geil gevoel was dat. Mijn pik stond op springen. Toen Henk hem begon te rukken wilde ik nog zeggen "rustig aan", maar het was al te laat. Sperma spetterde over mij heen.

Dezelfde handdoek als gisteravond werd weer gebruikt om mij schoon te vegen. Niet zoveel dit keer, maar het zat overal. Het viel me op dat Henk niet per sé klaar hoefde te komen. Hij was gewoon permanent geil en wilde mij verwennen.

Na een lange dag op de weg, was het nog een uurtje rijden naar de kust toen Henk al rijdend over zijn broek wreef. "Voel eens" lachte Henk. Ik hoefde niet te voelen, je kon zo wel zien dat Henk met een harde pik zat. Maar ik wreef er overheen, wat een joekel was het toch. "Even stoppen maar?" zei Henk. Je kon in zijn ogen zien dat ie geil was.

We stopte bij een parkeerplaats. Het was er best druk met families die aan het lunchen waren, rennende kinderen en honden. Henk parkeerde de campervan op de verste plek achteruit in, zodat de deur aan de boskant zat. We gingen naar binnen met de deur open, en hij ritste zijn gulp open. "Jouw beurt".

Ik nam plaats op m'n knieën voor Henk, en nam zijn harde pik in mijn mond, zoals van me verwacht werd. Ik begon hem te zuigen. Henk kreunde van genot. Het was zo spannend met die deur open, ieder moment konden we gesnapt worden, maar ik zoog gewoon door terwijl Henk op de uitkijk stond. Ik bleef maar pijpen en zuigen. Zelf zou ik al 10x zijn gekomen, maar Henk bleef maar zeggen, "ga door, ga door".

Na zo'n 10 minuten constant pijpen werd het gekreun dieper. Henk bouwde op tot een orgasme. Hij had nu beide handen aan de achterkant van mijn hoofd, en boorde zijn pik diep mijn keel in. Ik hoefde nu zelf weinig te doen, behalve mijn tong heel ver uitsteken zodat hij mijn keel goed kon neuken zonder braakneigingen. Steeds sneller en wilder ging Henk tekeer tot hij met een enorme kreun ver achter in mijn keel klaarkwam.

We waren even doodstil om te zien of niemand ons had gehoord. Maar het geluid van kletsende Fransen ging gewoon door. Ondertussen zat ik wel met een mond vol sperma. Slikken leek me niets, dus ik rende het busje uit and spuugde alles uit op het gras. Net op dat moment kwam een Fransman met een hond langs. Hij keek me bezorgd aan. Ik maakte een gebaar dat alles ok was. Hij moest eens weten. Als ie een paar minuten eerder was langsgekomen had hij eens bezig kunnen zien.

Als of er niets gebeurd was gingen we weer verder. We kwamen aan op de camping waar Henk een plek had besproken. Rustig gelegen beschut door wat bomen en op loopafstand van de zee. Heerlijk. Ik zette mijn tentje op, al vroeg ik me af of die nog gebruikt ging worden. De kleren en slaapzak hing ik uit in de zon. Die avond lagen we al vroeg in bed, allebei moe van de reis. 

Ik viel als een blok in slaap, en sliep aan een stuk door. Toen ik wakker werd, was Henk al met het ontbijt bezig. De zon scheen en het begon al warm te worden. Vandaag zou ik gaan surfen. Henk wist een goede surfplek te liggen een paar kilometer verderop, en zou me daar afzetten. Hijzelf ging wat "rondkijken" op een strandje verderop. Hij zou kijken of 'ie "wat lekkers" kon meebrengen. Ik wist niet wat hij daarmee bedoelde en dacht eerlijk gezegd aan een ijsje of croissant. Dat pakte anders uit.

Hier laat ik het even bij. Er gebeurde die vakantie nog van alles, waarover een andere keer.

4938 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 42)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.