De chaser1

Geplaatst door: trucker-bi op 04-04-22

Nadat we samen gespoten hadden gingen we terug naar de woonkamer, Fons bood wel 1000x zijn excuses aan voor zijn gedrag en ik merkte dat hij zich er ook echt voor schaamde, zelf vind ik dat niet nodig want ik werkte er ook aan mee en merkte dat ik het bloedgeil vond toen hij zo deed, nog nooit had ik zo gespoten.

Fons kwam terug met het drinken en wou weer wat zeggen over het voorval ik draaide hem om mijn handen op zijn billen en nam zijn pik in me mond en trok hem naar me toe, hij werd meteen hard in me mond, zachtjes zoog ik op zijn pik terwijl ik hem tegenhield met mijn handen hij begon te kreunen en zijn handen gingen naar mijn hoofd ik voelde hoe hij weer kracht begon te zetten en met zijn heupen in mijn mond neukte, deze keer liet ik hem niet spuiten maar glipte los en trok hem op de bank naast mij.

We voelden en trokken elkaar en toen de glazen leeg waren vroeg Fons of hij de massage mocht afmaken, ja zei ik graag zelfs.
We gingen weer naar boven en hij begon me weer heerlijk te masseren met warme olie, mijn lijf begon te glimmen en werd steeds gladder, hij masseerde me geruime tijd en hij sloeg geen stukje over.
Terwijl ik op me rug ligt gaat Fons met zijn handen naar me pik en pakt deze beet en begint er aan te trekken met zijn andere hand voelt ie aan mijn ballen en ster.
Ik probeer zijn pik te pakken en voel meteen hoe hard hij is ik wil hem goed vasthouden, Fons trekt zich terug en komt met zijn mond bij me oor en fluistert jij dikke slet je wilt zuigen he, ja hijg ik en hij trekt me hoofd achterover en duwt zijn pik in me mond, nog nooit had ik op dit standje gezogen en wat komt hij er diep in.
Zijn handen kneden mijn buik en borsten en hij heeft de volledige controle.

Dan stopt hij en zegt ga op handen en knieën staan dikzak ik doe wat hij zegt en zie mezelf in de spiegel hij betast me overal en wat wordt ik geil van deze kleine man, ik ben twee keer zo groot zie ik als hij achter me komt staan ik voel de warmte van zijn pik en hij pakt me bij me heupen, zo dikke hoer nu krijg je wat je verdient hij trekt me billen uit elkaar en duwt zijn pik in me, het lijkt wel of ik in brand sta in één keer stoot ie naar binnen en duwt hem tot zijn zak erin hij begint meteen met harde stoten en ik zie mijn lijf bij iedere stoot schudden.
Hij houdt me stevig vast en roept ik neuk je zwanger dikke slet kom op dikke hoer trekt zijn pik uit me en ik voel zijn zaad op mijn rug en zijn pik gaat weer in me, jij geile dikzak hijgt hij terwijl hij me stevig doorneukt ik laat hem lekker zijn gang gaan en geniet van iedere stoot al snel merk ik dat hij weer harder gaat stoten en trekt me helemaal naar zich toe, ik voel een enorme harde stoot en roep auw en probeer iets los te komen Fons gaat alleen maar harder en dieper en roept nu krijg je het geile dikzak en hij spuit zijn enorme lading in me.

2154 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 12)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.