De chaser 2

Geplaatst door: trucker-bi op 05-04-22

Ik lag nog met mijn kont omhoog op de massagetafel en voelde hoe zijn zaad van mijn rug liep en uit mijn kont drupte.

Het gevoel dat mijn kont in de brand stond bleef ik houden, wat heeft hij me goed gepakt dacht ik.
Fons kwam nog steeds geil voor me staan trok me gezicht omhoog en duwde zijn pik in me mond, zuigen dikke slet zei hij terwijl hij mijn reet uit elkaar trok, wat een heerlijk neukgat heb je en hij stak er een vinger in terwijl hij mijn mond neukte.
Zijn vinger was glad van onze sappen en smeerde het uit over zijn pik en liet me weer zuigen, nu dikke hoer pers je me zaad uit je dikke reet en hij hield me billen uit elkaar, via de spiegel zag hij zijn zaad uit me kont lopen een straaltje liep via mijn ballen naar beneden, ik lag daar met zijn pik in me mond zijn handen op mijn kont weerloos en Fons geilde hier enorm op want hij bleef zijn pik zover mogelijk in me keel stoppen terwijl hij mijn billen liet schudden en maar bleef roepen dat ik zijn dikke slet was.

Plots stopte hij en begon weer met sorry ik liet me gaan en hou geen rekening met je, het geile moment was weg.
Het is niet nodig op sorry te zeggen zei ik op de bank terwijl we wat dronken, als er iets gebeurd wat ik niet wil zeg ik het en kom ik altijd los, deze pure sex met deze geilheid wind mij ook enorm op.
Dus je bent niet boos of teleurgesteld?
Boos wel omdat je niet eerder in mijn leven kwam grapte ik.
Ontspannen dronken we ons glas leeg en vroeg ik of ik me even kon douche ik was plakkerig van de olie zweet en heel veel sperma.
Fons liep voorop naar de badkamer en het leek wel een hotel, er was een ruime inloopdouche een groot rond bad en heel veel glimmend marmer en spiegels.
Hij deed de douche aan voor me en we gingen er samen onder, Fonds pakte wat scrub en begon zachtjes mijn huid te scrubben het was heerlijk zacht en teder en hij nam alle tijd, in de spiegel zag ik hoe zijn heerlijke pik alweer recht vooruit stond, nu hield ik het niet meer en zakte naar beneden om zijn pik even te proeven ik pakte hem vast trok zachtjes eraan en likte met me tong zijn staaf en eikel ik voelde hoe zijn pik trilde en Fons probeerde hem al in me mond te stoppen wat ik nu niet toeliet, strakjes zei ik terwijl ik weer omhoog kwam.
Hij kwam tegen me aan staan en ik voelde zijn harde pik tegen me billen aan drukken, in mijn oor fluistert hij hoe lekker en lief ik ben zijn handen zitten overal zo voel ik het.

In de spiegel zie ik weer het contrast tussen ons en wat voel ik me dik zo en hoe gek het wind me op en ik buk iets voorover, dit verwachte Fons niet en zijn pik glijdt in één keer een stuk in me.
Meteen trekt hij mijn aan mijn heupen naar hem toe en ik voel zijn kloppende pik in me, neuk me zeg ik en hij begint me zachtjes te neuken, in de spiegels zie ik zijn stijve glimmende pik in en uit me komen bij iedere stoot schud ik en Fons vind dat erg geil ben ik achter.
Fons pakt mijn pik vast en trekt er eerst zachtjes aan en steeds wat sneller terwijl hij in me zit, het is heerlijk.
Dan trekt Fons zijn pik uit me en zakt hij door zijn knieën en neemt mijn pik in zijn mond en hij begint me te zuigen in de spiegels zie ik alles en wordt er bloedgeil van het duurt dan ook niet lang voor mijn zaad in zijn keel beland.
Fons komt omhoog en fluistert ik heb ook een heerlijk bed, interesse………

1332 keer gelezen

Score: 10
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.