verleiding

Geplaatst door: snoepjevanweek op 06-04-22

beste keurder waarom verhalen af keurt weet niet ,kijk hier naar als mens bedankt!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Is het het weer om een verhaal te creëren! We gaan denkbeeldig een avontuur mee maken. Dirk een roodharige dertiger is onze hoofd persoon deze keer. Hij google op een site naar een date dat is oke nog. Maar had de verkeerde site broeders van de eeuwige liefde in Eindhoven? Hij maakt contact met de webmeester Joop die in het witte huis woont. Voor wie witte huis niet kent opvang voor ex voorgangers, monniken welk niet het meer waren. We stappen in de auto bij Dirk op weg naar het witte huis in Eindhoven geen bordeel hoor!

We kwamen in Eindhoven aan was even zoeken naar een parkeer plek. Dick ziet een bel koord trekt er aan gewoon. De deur gaat open een veertiger in roze tuinbroek staat in deur opening Joop. Dirk doet het hand signaal zoals af gesproken Joop opent de deur verder.(ze hebben last van rare figuren soms dus geheim hand signaal) Zoals afgesproken samen onder de douche voor meer dan schoon worden haha! Het water guts over hun lichamen Joop heeft vinger al in Dirk welk kreunt. Pas na het af spoelen en elkaar stijf getrokken tijd voor actie. Zoals afgesproken Joop leid Dirk naar zijn kamer. Joop wil daar bewijzen waar de orde als zo kan noemen voor staat. Zijn handen beetje ruw vinden weer hun weg over Dirks lichaam.

Eerst de beloofde massage met bodylotion zeker de moeien voeten. Dan pas komt mandje te voor schijn voor het glijmiddel en de condoom. Dirk schrikt meer van Joop hoe binnen dringt dan zijn dikte. Joop kreunt als hij het tempo op voert. Het liefdes spel stopt als Joop op Dirks buik klaar komt. Dirk is beetje bont en blauw haha Joop is wreed en zeker sterk. Dirk komt niet meer klaar lukt even niet. Dan maar weer douchen waar Joop zeker Dirk verwent met zijn handen. Dirk lukt nu wel te spuiten spanning is weg. Ja was lekkere date maar Dirk moet weg heeft avonddienst snel aan kleden weg wezen Doeii Joop.

1184 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.