Zwemvriend (3)

Geplaatst door: geilebttmjongen op 09-05-22

Daar zat ik dan op de bank van Nico die net zei dat hij vaker jongens in dames ondergoed zag!? Ik snapte er niks van eigenlijk.
Je weet toch dat m'n vrouw wegging omdat ik zo nu en dan het bed met een lekkere knul deelde zei hij vragend. Ik stammelde van niet maar dat zag hij allang. Hij lachte en zag dat ik dit niet gewend was. Nu je hier toch bent.. lieve Niels.. het bleef even stil en toen vroeg hij of ik nog wat wilde drinken. Ik lachte zenuwachtig en kreeg nog wat drinken van hem. Ik stond even te kijken bij z'n foto wand toen hij terug kwam lopen. Hij zette m'n drinken op tafel. Hij kwam achter me staan en wees een paar mensen aan. Maar uhm je hebt toch geen stringetje aan he niels vroeg hij terwijl z'n hand over m'n rug ging. Beter als niks antwoordde ik zenuwachtig. Hij kneep even in m'n bil. Kom wil je wat laten zien.

Ik liep achter hem aan een klein kamertje in wat hij als kantoor gebruikte. Hij opende z'n laptop en opende een foto. Ik keek wat ongemakkelijk rond, kijk dit is een vriendje van mij die hier wel vaker komt. Ik keek naar de foto en zag een jongen in een jockstrap op bed liggen. Ik wist niet meer wat ik moet zeggen. Ik heb wel vaker porno gezien waarin mannen het ook met elkaar deden maar dit pff kon ik uitbrengen. Nico praatte erover alsof het heel normaal was. Ik was hier nog niet bekend mee wat hij duidelijk doorhad. Hij klikte de foto's ondertussen verder. Ik merkte dat ik er best wel opgewonden van raakte maar ging er niet op in. Het gesprek liep een beetje spaak. Ik had m'n drinken op en zei dat ik maar eens naar huis moest. Was allemaal geen probleem en hij hoopte niet dat ik er van geschrokken was. Ik gaf aan dat ik wel genoeg gezien had en lachend liep ik de deur uit. 

Word vervolgt. 

3089 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 22)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.