Oude vlam 2

Geplaatst door: aries64 op 10-05-22

Dit is het vervolg op Oude vlam.


Als ik de deur open doe zie ik dat Paul op zijn rug op bed ligt en Rene zit rechts van hem op bed.
Ze zijn hevig aan het zoenen en Rene wrijft over zijn ballen en inmiddels stijve pik, Paul zijn rechterhand streelt Rene zijn zaakje.
Wat een heerlijk schouwspel, maar wat moet ik nu, vraag ik me af en loop naar hun toe.
Ah daar ben je zegt Rene, kom erbij en klopt naast hem op bed, enne die handdoek kan wel af hoor.
Ze kijken me allebei aan en ik laat de handdoek vallen en kruip naast Rene op bed, hij trekt me naar zich toe en we zoenen even.
Als vanzelf streel ik Paul zijn dij en mijn hand glijd naar boven en ik pak zijn ballen beet, waarop Paul een kreun geeft.
Ik kneep blijkbaar iets te hard, het is allemaal een beetje onwennig en ik voel me ook wat onhandig zo.
Sorry zeg ik wat geschrokken, geen punt zegt Paul en Rene gaat over zijn borst zitten en Paul begint hem te pijpen.
Paul zijn pik is wat verslapt, waarschijnlijk door mijn eerdere actie en ik wrijf zachtjes zijn ballen en trek wat aan zijn pik.

Ik ben best geil, maar weet gewoon niet goed wat ik moet, ik kijk hoe Rene heen en weer beweegt en met zijn pik Paul zijn mond letterlijk neukt, heerlijk geil gezicht.
Ik duw de benen van Paul wat uiteen en ga er tussen zitten, ik duw mijn tong tegen zijn ballen en lik omhoog richting zijn eikel.
Nu kreunt hij ook, maar dit is een kreun van geilheid, da s beter denk ik en ga ermee door, als ik even omhoog kijk zie ik Rene kijken en besluit nog een stapje verder te gaan en neem Paul zijn eikel in mijn mond en slok zijn pik op en begin te pijpen.
Ik moet even stoppen als Rene zich verplaatst en naast Paul gaat zitten, ik ga weer verder met pijpen en voel Rene zijn hand over mijn rug naar mijn kont strelen, Mmm heerlijke handen heeft die vent toch, Paul drukt mijn hoofd op en neer in zijn kruis.
Dit is geil en ik voel hoe mijn pik wordt vastgepakt en mijn tepel wordt verwend, Oh man ik kom in de slettenstand, van geilheid wordt ik dan echt een slet, vandaar slettenstand. ( misschien overbodig, maar leg het even uit haha)
Ik hoor iets over melken en weet wat dat betekent, Rene zit schuin achter mij en trekt mijn pik stevig richting bilnaad en trekt me zo langzaam af en voel hoe hij speeksel tussen mijn billen laat lopen en zijn duim in mijn kontje duwt.
Dit "spelletje" hebben we vaker gedaan en dat is zo enorm lekker, niet te beschrijven gewoon.

Ik grom van geilheid en laat Paul zijn pik uit mijn mond floepen en wil zijn ballen in mijn mond nemen, maar dat lukt zo niet dus lik er stevig over heen en ga verder met pijpen. Rene melkt me steeds steviger en zijn duim gaat steeds gemakkelijker in en uit door het speeksel wat hij blijft toevoegen, ik voel het zelfs over mijn balzak lopen.
Dan gaat hij achter me zitten en trekt me omhoog, zijn vingers knijpen zachtjes in mijn tepels en hij kust en bijt zachtjes mijn nek, ik voel hoe zijn pik tegen mijn billen drukt. Wat een Zalig gevoel...
Pff hier stop ik weer even, want herbeleef alles weer en moet er even tussenuit....
Ik vervolg weer met Oude vlam 3 binnenkort.
xxx    

1243 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.