Zwemvriend (4)

Geplaatst door: geilebttmjongen op 10-05-22

Uiteraard liep ik de rest van de week met gedachtes rond over Nico en z'n vriendje die af en toe kwam om met hem te spelen. De avond van het zwemmen was Nico er ook weer. Hij vond het fijn om me weer te zien en hij hielp me weer om de focus er weer goed op te leggen bij het zwemmen. Ik dacht er bijna niet meer over na wat er die week ervoor was gebeurt. Pas toen we het bad uit gingen en gedoucht waren zag ik aan Nico z'n blik waar hij aan dacht. Toen we naar buiten liepen vroeg hij voorzichtig of ik nog wat kwam drinken. Ik twijfelde even maar stapte bij hem de auto in. We hadden het niet over de vorige week gehad. Toen we bij hem in de flat waren kwam hij dicht bij me staan. Hij vroeg wat me dwars zat, ik was zo stil. Ik zei dat ik de situatie lastig vond, de foto's die hij had laten zien, dat het me wel opwond die vorige week eigenlijk maar ik niet goed wist hoe of wat ik ermee moest.
Hij lachte en liep naar de keuken en pakte wat drinken voor ons. Hij kwam voor me staan. Ik vertrouwde hem, toen hij zei dat hij niks zou doen wat ik niet fijn zou vinden en me vroeg m'n ogen te sluiten. Z'n handen ging over m'n lichaam, onder m'n shirt over m'n tepels, over m'n groeiende bobbel en m'n billen. M'n hart klopte in m'n keel toen hij m'n joggingbroek en boxer liet zakken. Ik zei niks, hij trok me zachtjes af en begon me te zoenen. Het was zo spannend heel snel klaarkwam, ik schrok er zelf van zo snel ging het. De week erna ging ik weer met hem naar huis, nu trok hij me niet af maar nam hij snel m'n pik in z'n mond, nog sneller dan de keer daarvoor kwam ik klaar.

We kletsen nog wat na, hij genoot er net zo van als ik. Weer een week later zat ik nog wat te drinken bij hem na het zwemmen op de bank als hij naakt terug komt lopen. Hij gaf me een slaap masker ik werd gelijk zo opgewonden en ik kon m'n ogen toch niet van z'n bungelende kale pik afhouden dus deed m zonder iets te zeggen op. Hij pakte m'n handen en legde die op z'n pik. Hij groeide snel toen ik hem aftrok. Aan m'n gezicht en mond zag hij dat ik hem wilde proeven. Voorzichtig zoog ik aan z'n eikel, nieuwe smaak maar zo lekker. Hij trok z'n pik weg voor hij klaarkwam en vroeg me mee naar z'n slaapkamer. Met het slaapmasker nog op kleedde hij me uit. Hij vond het heerlijk om te zien toen hij me in een jockstrap zag. Hij trok me af terwijl hij achter me stond met z'n pik tussen m'n benen glijdend. Ik was zo mega geil ervan geworden maar Nico stopte net op tijd met trekken en vroeg me om op m'n knieën op bed te gaan zitten. Door m'n geilheid liet ik me op bed zetten. Z'n hand kwam tussen m'n benen door. Hij trok me zachtjes en kuste m'n billen, zo voelde ik z'n mond en tong tussen m'n billetjes gaan. Hij likte m'n sterretje en trok langzaam, maar ondanks dat hij rustig deed hield  ik het niet meer en kwam hard klaar. Nico likte m'n kontje nog eventjes en we ploften neer op zijn bed. Als ik dit niet meer wou kon ik altijd stoppen. Hij wist wel dat ik de volgende week na het zwemmen weer met hem mee zou gaan.
We lagen nog even op bed en dronken daarna nog wat beneden en kletsen nog wat over wat hij zoal had gedaan. T was best wel een ervaren man aan z'n verhalen te horen. 

Word vervolgt

2848 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.