Op de terugweg.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 11-05-22

Hier Michael het avontuur op de heenweg was oke was nu op de terug weg naar huis.  Het was echt niet mijn bedoeling aan te gaan bij hun. Ik was moe had zere voeten en totaal niet in de stemming ! Hoef dus niet te raden waarom liefst zo snel mogelijk langs hun huis liep.  Was waarachtig geen toeval dat ze mij op wachtte bij het tuin hek. Ik had over nacht in een motel waar de eigenaar goede kennis van hun is. Die zal hun wel gebeld hebben dat onderweg was? Nee in het motel is niks noemenswaardigs gebeurd kan je vertellen. Hij was gastvrij en meer maar ik was moe niet geinteresseert in de man. Oke we dwalen af liepen langs het huis dus!   Kan zo zien ze stonden mij op te wachten. Ik stribbelde niet tegen menselijk contact had even nodig.


Een verfrissende douche hielp zeker als dan ook nog lekkere kerel je haar wast. Ik voelde zijn ruwe handen eerst op mijn schedel maar via mijn nek lager gaan geen vingeren gelukkig.  Niet dat had tegen gestribbeld was even niet het moment. Pas na de douche gekleed in bad jas kwam ik weer tot mijzelf. Niks cola de fles wijn stond op de tafel zou blijven slapen. Ik kreeg op verzoek ice tea kan niet tegen wijn of bier. Al snel blozende wangen en verkennende handen kan je vertellen. Ik ging verzitten de bad jas viel open mijn schone leuter hing nog slap. De huis eigenaar is een slok kop mijn leuter ging in zijn mond voelde zijn fluwelen tong. De huisvriend hing over zijn maat wij tongde eerst voor we elkaar streelde.

We verhuisde toch maar naar de slaapkamer. Het bed was sterker als de bank kan je het beste zeggen! Net als op de heen weg verwen tijd pijpen en neuken. Deze keer ramde ik hem er in bij de huisvriend. Die werd gepijpt door de huis eigenaar die van wanten wist. Het werd heet kan je garanderen wel veilig al vertrouwde ik ze. Helaas vielen we alle drie na de sex snel in slaap naakt naast elkaar. Ik kreeg reacties via pm over vorige verhaal hoop heeft zelfde niveau? Ik schrijf zoals ik schrijf met of zonder hulp van anderen. Dit verhaal is meer ondeugend dan geil haha!

2442 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.