Zwemvriend (5)

Geplaatst door: geilebttmjongen op 11-05-22

Die avond ben ik nog nooit zo uitgeblust thuis gekomen. M'n ouders verbaasde zich af en toe wel dat ik zo laat van zwemmen terug kwam maar vroegen verder niet door gelukkig. Ze vonden het allang fijn dat ik weer een actieve bezigheid had...

De week erop kwam ik Nico bij de ingang al tegen. Samen kleedde we ons om in een hokje waar we hebben gezoend en hij niet van m'n billen kon afblijven. We hadden die keer niet lang gezwommen. Ik ging er snel uit, ik had zo'n zin om Nico m'n pik te laten trekken. 
Toen we naar z'n auto liepen vroeg hij of ik kon blijven slapen. Ik stuurde een appje naar huis dat ik een nachtje bij een maat bleef slapen. Het was geen probleem en ik had super veel zin. Nico was erg op mijn plezier gericht. We douchen nog even samen bij hem en hij hielp me met spoelen. Ik wist wel wat hij wou en maakte er niet veel woorden aan vuil. 

Op bed had hij het slaapmasker weer neergelegd met daarbij een setje handboeien, twee buttplugsjes en een tube glijmiddel. Z'n blik toen hij me de boeien omdeed.. trots ofzo en geil. Daarna het masker. M'n pik al recht vooruit net als die van Nico. Zo fijn vond ik Nico, die grote geile knuffel man. Hij tilde me weer het bed op op m'n knieën, en begon direct m'n kontje te likken en aan m'n pik te trekken. Heel relax bracht hij wat glijmiddel aan en voelde het plugje m'n kontje oprekken. Het was lastig maar het lukte. Ik was zo blij en geil. Ik ging liggen en voelde z'n handen overal over m'n lichaam. Hij kwam met z'n pik bij m'n mond en likte aan z'n eikel. Het voelde raar om m'n handen niet te kunnen gebruiken. Toen hij z'n lippen over m'n eikel zette en begon te zuigen kwam ik zo klaar..
Ik hoorde hem alles opslurpen waarna hij zich aftrok en over m'n buikje spoot. Zo gingen we weer douche en dronken wat beneden. Hij hielp me met alles maar bleef geboeid en de plug bleef in me. Ik was zo benieuwd wat er die avond allemaal zou gaan gebeuren en wat ik zou voelen.

3193 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.