Lekker ?

Geplaatst door: snoepjevanweek op 14-05-22

Begrijp het best als het verhaal niet het bevat wat je wil lezen. Was onderweg naar de supermarkt  toen nodige lekkers zag wel getrouwd en hetero. Ging fantaseren zo kwam op dit verhaal idee! De hoofd persoon moet iets hebben knap gezicht hoeft niet altijd. Het wordt even spannend en ondeugend laten we maar beginnen.


We waren eerst ergens anders genoeg lekkers te zien. Maar we kwamen voor Jack met naar ze zeggen krachtig wapen in zijn broek? Voor hem zag had al gehoord ziet strak en lekker uit maar dat is het wel!  Zag eerst een smalle taille en strak kontje, toen hij een slag om draaide kon meer zien alvast. Mooie blauwe ogen en een krachtige kin  eigenlijk oke maar niks wow! Zo te zien was het niet overdreven een machtig wapen in zijn broek tekende zich af in zijn broek. Toen alleen zijn kontje zag dacht kerel van vijfentwintig vergiste mij eerder veertig. Maar maakt weinig uit we gingen op avontuur. Volgde hem denkbeeldig toen Jack zijn auto parkeerde aan de bosrand. Waarom hij er was nog geen idee toen? Hij liep een pad in volgen dus maar dan.

Daar zagen we eerst een deken en daar lag spier naakte kerel op zo te zien wachtend op Jack. Jack liep naar de deken bukte en zoende de mond vol op zijn mond. Zo te zien deed het de man wel iets zijn leuter stond stijf  en zijn volle ballen waren te zien. Jack was zo uit de kleren en ging naast de kerel liggen. Ze tongde even voor ze elkaar af trokken was veel zaad ze kwamen flink. Helaas kwamen er twee strakke kerels uit het struik gewas. Jack welles waar naakt trok de vreemdeling voor ons achter zich. De twee mannen in vrijetijds kleden vielen gelijk aan. Wel opwindend een naakte held wiens wapen recht op staat en twee kerels af  leid. Jack zijn vriend was zo aan gekleed pakte de deken, terwijl jack de indringers op een afstand hield.

Ze vertrokken snel was niks te halen. Jack trok zijn kleren aan ook. terug bij de auto reed de vreemdeling op de scooter voor jack zijn auto. Ze gingen samen de blokhut in ik volgde niet  nieuwsgierig wel. Maar zo te horen neukte Jack de vreemdeling goed. Mensen is gewoon verhaal voor het slapen gaan om in je droom verder te beleven! Alvast is wel de bedoeling haha.

1837 keer gelezen

Score: 4
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.