De chaser 11

Geplaatst door: trucker-bi op 14-05-22

Wat heb je toch een geil lijf dikzak en Fons geeft me een speelse tik op me billen, mmm heerlijk zoals je vet schudt.

We gaan zo op pad dikkie, trek dit aan.
Het is een strakke legging met een shirtje.
Goedkeurend kijk Fons naar me, laat me bukken en rondjes draaien, mmm heerlijk dikzak kom we gaan, in zijn joggingbroek zie ik een behoorlijke bult.
Fons wijst de weg en net buiten het centrum van Hilversum parkeren we.
We gaan een sexshop in en terwijl Fins bij de kassa praat kijk ik me ogen uit.
Kom zegt Fons en hij leidt me naar achteren waar een bioscoopzaaltje zit.
Als mijn ogen aan het donker gewend zijn zie ik dat er vijf wat oudere mannen zitten, er staat een gay film op.
Fons staat achter me en ik voel zijn pik door de stof drukken, loop een rondje dikzak fluistert hij, ik voel hoe ik gevangen wordt gehouden door een aantal ogen terug bij Fons pakt hij me vast, rukken er veel?ja vier man, mmm geil mompelt Fons en duwt me hoofd naar zijn kruis, zuigen dikzak zegt hij wat harder, ik bevrijd zijn stijve pik en Fons duwt me hoofd om zijn pik en geeft korte stootjes in me mond.
Er komt een man bij ons staan, rustig trekt hij aan zijn pik terwijl ie kijkt, hij is niet zo groot en heeft een bos schaamhaar zijn vrije hand begint me te betasten, Fons trekt zijn pik terug en stuurt mijn hoofd naar de andere man, in de buurt van zijn pik ruik ik een ziltige lucht, zuig hem maar lekker dikke slet hoor ik Fons zeggen en hij duwt me mond naar die pik ik kokhals als hij in me komt zijn schaamhaar zit onder me neus en ruikt naar urine, ik wordt er geil van en begin de man te zuigen het duurt niet lang of hij spuit zijn zaad in me gezicht, tijd om je te neuken dikke slet ik zie drie stijve pikken om me.

We lopen een andere ruimte in en daar ligt een groot matras één man gaat liggen met zijn benen wijdt Fons staat achter me duwt me voorover en laat me die man pijpen, hij heeft een lekkere pik, mijn broek wordt uitgedaan en ik wordt betast, ik zuig steeds harder en de man remt me af, ik wil je neuken zegt hij komt overeind en gaat naar me ster, hij kreunt als ie me billen uit elkaar trekt en zijn pik in me duwt, Fons is voor me gaan zitten ze pik wijst recht omhoog en met het moment dat ik kreun bij iedere stoot stopt hij zijn pik diep in me keel.
De man achter me stoot met lange diepe halen in me, wat kan hij heerlijk neuken.
Dan voel ik hoe een andere man zijn zaad op me rug spuit het glijdt alle kanten op, de man die me neukt begint dan ook met spuiten in me over me en weer in me, hij gaat aan de kant en wordt gevuld door een andere pil, het is de oude man met schaamhaar, hij hijgt als een stoommachine en komt snel klaar.
Fons legt me op het matras met me kont omhoog en trekt me billen uit elkaar, lekkere dikke zaadslet zie het stromen.
Hij doet zijn stijve pik in één stoot helemaal in me ik kreun en voel hoe ik helemaal gevuld ben door Fons zijn heerlijke pik, mag ik meedoen hoor ik iemand vragen, leuk zegt Fons.
De man komt voor me op het matras, Fons naait me heel rustig terwijl de man voor mijn ogen zijn broek losmaakt.
Hij heeft een enorme pik, ik schrik ervan Fons was de grootste pik die ik heb gehad en deze man heeft zelfs slap al een joekel, Fons vind het geil merk ik aan zijn stootjes die wat grover worden.
Zuig erop dikzak zegt Fons en ik neem zijn eikel een stukje in me mond en lik eraan.
De man man wordt meteen harder en zijn eikel klopt in me mond, zo ja kreunt hij en duwt zijn pik een stukje verder, mijn hele mond is gevuld, nu neuk ik je in je bek slet zegt hij en gaat op en neer steeds harder en groter wordend als ik me verslik wordt het Fons teveel en hij spuit zijn stralen diep in me, de man pakt me bij me hoofd en legt me op mijn buik en gaat bovenop me liggen, ik voel zijn pik in me bilspleet hij rijdt op me terwijl twee andere mannen zich aftrekken voor me.
De man gaat wat omhoog en zijn enorme pik voel ik voor mijn ster, ontspan je sletje zegt hij terwijl hij duwt, ik verstar helemaal en kreun dat het niet past, jawel hoor zegt hij en duwt harder ik zit vast tussen hem en het matras en geef een harde gil als zijn enorme eikel in me schiet, één man spuit zijn zaad hierdoor op mijn haar.
Zo slet het grootste zit erin vind je het lekker en hij duwt wat verder ik kreun en weet niet of het genot of pijn is, Fons komt bij me pakt me hand en en geeft me zijn keiharde pik, goed zo dikke slet je heb hem bijna in je, naar mijn gevoel was alleen de eikel maar in me.

De man gaat op en neer en ineens met een harde stoot heb ik het idee dat ik doormidden wordt gespeten ik kreun en de tranen schieten in me ogen de man geeft korte harde stootjes en zijn pik voelt als vloeibaar lood in me.
De pijn trekt ondertussen weg en het begint lekker te voelen, aan mijn kreunen merkt de man dat hij meer kan en hij gaat me met lange halen neuken bijna uit me en weer in me.
Hij stopt even zet me op me knieën en stuurt de man die aan zijn pik trekt naar me kont, hij kreunt wat een open kut zeg en wrijft met zijn pik door me spleet Fons is keihard en de man komt voor me en neem zijn pik gulzig in me mond de man achter me trekt zich af met zijn eikel een stukje in me en brult ik kom en duwt zijn pik in me hij brult hoe lekker het is en gaat weg.
We zijn nog met ons drieën over.
De man komt achter me staan en duwt zijn pik in me weer die pijn ik geef een gil en Fons stopt zijn keiharde pik in me mond, stil dikzak mompelt hij.
Met zijn handen trekt hij me billen uit elkaar en ondertussen duwt hij zijn pik diep in me keel.
Ga je gang, neuk die dikke hoer maar goed door zegt hij.
De man begint me te neuken en vrij snel wen ik aan zijn pik en geniet ervan.
Fons spuit zijn zaad in me keel ik voel vier of vijf stralen en de man gaat nu echt tekeer in me, wat een heerlijke kut heb je zegt ie en spuit in me, hij brengt zijn druipende pik naar me mond lik hem schoon slet, onze sappen smaken heerlijk en wordt er geil van, Fons vraagt wie ben jij?
Sander en jullie? Fons en Steve antwoord hij, we gaan nu naar huis kom je mee?
Ja zegt Sander……:

1534 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 11)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.