Oude vlam 3

Geplaatst door: aries64 op 15-05-22

Rene heeft me heerlijk stevig vast en Paul gaat voor me zitten en we tongen even lekker, het windt Rene duidelijk op want hij knijpt harder in mijn tepels, het doet wat zeer maar ik kreun meer van geilheid, helemaal nu Paul me begint te pijpen.

Ik probeer mijn pik in zijn mond te stoten, maar dat lukt niet omdat ik knel zit tussen die 2 geile kerels, dus ik duw zijn hoofd goed op en neer, wat een zaligheid.
Met mijn vrije hand zoek ik Rene zijn pik, maar dat lukt zo niet, dus streel en knijp in zijn been.
Ik draai mijn hoofd wat naar Rene toe en zeg geil dat ik hem wil pijpen, we moeten even van positie veranderen en even later lig ik met een kussen onder mijn hoofd Rene zijn pik te sabbelen terwijl hij in en uit stoot en Paul pijpt lekker mijn pik.
Even omhoog en een kussen onder mijn kont zorgt ervoor dat Paul nu ook mijn ballen kan verwennen, hij duwt een vinger tegen mijn aars maar die is inmiddels te droog en ik voel dat hij helaas stopt met wat hij doet, krijg wel de kans zo om wat meer naar Rene toe te draaien en die kan nu dieper met die lekkere paal in mijn mond. 

Dan voel ik aan mijn been trekken en rol wat terug en voel Paul zijn hand onder mijn billen en het wordt nat daar, zijn vingers schuiven met gemak naar binnen en hij neemt mijn ballen in zijn mond, ik doe mijn benen wat verder uit elkaar en Rene sschuift meer naar mij toe en tilt een been wat omhoog, Paul heeft nu alle vrijheid en duwt mijn andere been omhoog.
Ik hap even naar adem en voel Paul zijn pik tegen mijn kont duwen en hij schuift naar me toe en zijn pik glijdt soepel naar binnen.
Ik zet me schrap, maar tot mijn geile verbazing is er weinig weerstand en totaal geen pijn, alleen genot en hij stoot zijn pik tot zijn ballen mijn geile kont in, Rene schuift naar achter en we zoenen en ik grabbel naar zijn pik en hij naar de mijne.
Dan zakt hij af naar mijn verslapte pik en neemt mijn eikel in zijn mond en sabbelt lekker, ik zie Paul zijn rood aangelopen hoofd, hij zucht en steunt en een ader op zijn slaap is behoorlijk opgezwollen.
We kijken elkaar even aan en hij gaat nog harder stoten, ik zie aan zijn gezicht dat hij op het punt staat om te gaan spuiten.
Zijn lippen strak op elkaar en dan een diepe stoot en zucht en dan begint hij te schokken met zijn hoofd achterover, 
Rene wrijft over zijn buik en borst en na nog een paar korte stootjes schuift Paul achteruit en zijn pik floept eruit.
Hij laat mijn benen los en ik lig daar met mijn benen wijd en mijn kont volgespoten even na te genieten en zie dat Rene nu door Paul wordt gepijpt, wat een geile hengsten! denk ik bij mezelf
Rene wurmt een hand onder mijn billen en ik til mijn kont wat omhoog, hij kijkt me aan en zegt lachend "je bent kletsnat geile slet" dan duwt hij een paar vingers erin en inderdaad hoor je het gewoon soppen.

Met mijn handen in mijn knieholtes trek ik mijn benen wat omhoog, zodat hij er nog beter bij kan, ik zie mijn pik verslapt op mijn buik rusten, hoe komt het toch dat die slap is terwijl ik zo geil ben, vraag ik me af.
Veel tijd om me dat af te vragen heb ik niet, want Rene draait zich naar mij toe en duwt mijn benen verder omhoog, het zal toch niet denk ik, maar hij schuift dichterbij en Paul helpt zijn pik aan te leggen tegen mijn aars en hij stoot zijn pik naar binnen.
O hemel, jaren niet geneukt en nu 2 keer achter elkaar genaaid worden als een geil sletje.
Ik en Rene kreunen en steunen ervan en Paul trekt mijn hand van mijn pik en begint zo goed als dat gaat mijn pik te pijpen.
Door de stevige neukstoten van Rene valt dat nog niet mee en hoewel mijn pik niet stijf is voel ik toch dat ik ga klaarkomen en waarschuw Paul nog die gewoon doorgaat, dan hou ik het niet meer en begin te spuiten en doordat ik met mijn spieren knijp voel ik Rene zijn pik nog beter en die gaat ook in een neuk versnelling hoger en ik hoor mezelf zeggen dat die mijn geile kut moet volspuiten, Paul likt nog steeds aan mijn eikel die dan erg gevoelig is. Heerlijk, heerlijk heerlijk geil.

Dan hoor ik een paar O o o en besef dat Rene ook zover is en zalig aan het komen is, hij trekt zijn pik een stuk terug en stoot hem geweldig weer diep naar binnen, Paul is rechtop gaan zitten en Rene laat mijn benen los en laat zich voorover op me zakken waardoor zijn pik uit mijn doorgenaaide kont gaat, we liggen zo even na te hijgen zijn mond vlakbij mijn oor en ik hoor zijn adem wat piepen, dan rolt hij van mij af en we moeten echt even bijkomen van dit alles.
Van allebei nog een heerlijke tongzoen en dan besluiten we ons op te frissen en toch nog even wat van koningsdag mee te gaan maken.
Dat hebben we dus ook gedaan en na een afzakkertje spraken we af voor zaterdag om nog een heerlijke middag te hebben.
Helaas gingen ze zondags al vroeg vliegen en zal het weer even duren voor ik ze weer zie, maar we hebben genoten van en met elkaar en natuurlijk blijven we contact houden via mail en foon.
Reken maar dat ik ze wat geile mails zal sturen, die 2 geile dekhengsten!!!
XXX                  

1876 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.