Groepseks in Maze

Geplaatst door: kinky-pisgay op 19-05-22

Thuisgekomen van mijn werk, drink ik steevast altijd een pilsje, daarna begin ik met eten koken.

Tijdens het koken bedacht ik mij dat het dinsdag is en dus een ‘Men Only Avond’ in the Maze. 

Men Only avonden heeft mijn voorkeur. Waarom? Omdat er dan alleen mannen aanwezig zijn die seks met mannen willen en niet hopen op nog een bi-stel waarvan ze de vrouw kunnen neuken.

Na het eten en afwassen heb ik een douche genomen en ben ik richting Groningen gegaan. Verse poppers in de broekzak, en een flinke geile bui, alle ingrediënten voor een leuke avond van mijn kant uit.


Bij Maze aangekomen vertel ik de man achter de kassa dat ik graag naar binnen wil en een kluissleutel. Door de zwarte rubberen lamellen-gordijn ga ik naar binnen. Ik doe zoals ik altijd doe wanneer ik Maze binnen ga. Ik ga eerst op de begane grond mijn rondje doen, daarna zak ik af naar de kelder waar zich ook de gloryholes bevinden. Zoals gezegd doe ik mijn ronde en het is nog vrij rustig, wat logisch is want ik ben ook aan de vroege kant. Langzaamaan komen er meer mannen. Inmiddels heb ik al een man gloryhole klaargezogen. Als ik uit de gloryhole-cabine kom, zie ik 3 mannen met elkaar bezig op het ronde matras, ik bedenk mij niet en ik voeg mij bij hen. Tongend en elkaar pijpend verwennen we elkaar. Terwijl ik een van die mannen pijp en ik een flinke snuif poppers neem, voel ik een flinke lading zaad mijn mond binnenstromen, gulzig slik ik het door en ik geniet van de smaak van de man zijn zaad. Ik ga even op het rand van ’t bed zitten om even bij te komen van de poppers. Met een ‘tot straks’ neem ik afscheid van de groep mannen en loop ik nog een rondje. Ik besluit om even rustig in een gloryhole-cabine bij te komen. Deur op slot en in de cabine naar een film kijken waar twee mannen met elkaar bezig zijn. Naast mij hoor ik een deur dichtslaan en ik hoor hoe de deur van gloryhole op slot wordt geschoven. Nieuwsgierig kijk ik door de gloryhole wie zich naast mij bevindt. Ik zie een jeans, het is een slanke man. Ik zie hoe de man zijn broek opent en zijn pik tevoorschijn haalt. De man heeft een flink exemplaar, ik schat zo’n 19 cm. De man steekt zijn lul door de gloryhole en hoewel ik de cabine ben in gegaan om wat bij te komen, neem ik zijn lul liefdevol in mijn mond en zuig zijn pik lekker diep in mijn mond. Ondertussen aan poppers snuivend word ik steeds geiler, als een echte slet zuig ik de man binnen enkele ogenblikken klaar. Ik heb mijn derde zaadlozing in mijn mond ontvangen. De man trekt zich terug, doet zijn pik terug in z’n broek en verlaat de cabine.


Ik ga ook de cabine uit, loop nog een rondje in de kelder en ga dan naar boven naar de begane grond. Ik neem plaats op een bankje, het duurt niet lang of er komt een man naast me zitten en legt zijn hand op mijn bovenbeen. Ik kijk de man aan en het duurt niet lang of we zitten hevig te tongen. Het is een man die ook bij mij op het bed in de kelder lag. We zoenen en strelen elkaar, er komt nog een andere man bij, ik ken die man van eerder ontmoetingen in Maze en in privé-sfeer. Ook zijn pik krijg ik aangeboden en dankbaar neem ik ook zijn pik in mijn mond. We gaan weer de trap af, de kelder in.  We nemen plaats in een cabine, de deur blijft open, het is een cabine zonder gloryhole, maar wel waar we met een stuk of wat kerels samen lekker kunnen geilen. Inmiddels zijn we met vier mannen, we genieten van elkaar. Ik neem een snuif poppers en ik laat mijn flesje rondgaan. Plotseling word ik bij mijn kontje gepakt en voel ik een pik tegen mijn neukholletje drukken. Ik ontspan me en voel een heerlijke pik diep bij mij naar binnen gaan. Wat een ontzettend zalig en geil gevoel is dit. Ik neem nog een flinke snuif poppers en de eerste de beste pik die ik binnen handbereik heb, verdwijnt in mijn mond. Ik ga van pik naar pik terwijl ik nog lekker stevig geneuk word. Ik voel dat mijn hengst zo gaat komen, ik ontspan nogmaals, neem een snuif en voel een flinke lading zaad mijn kontje binnenstromen. Langzaam haalt hij zijn pik uit mijn kutje en de volgende pik dient zich inmiddels al weer aan. Ik voel opnieuw een pik bij mij naar binnendringen. Snuivend aan mijn flesje, geniet ik van de beurt die ik krijg. Ik krijg een pik aangeboden om te pijpen, gulzig neem ik hem in mijn mond. Oooh wat is dit heerlijk, een pompende pik in mijn kont en eentje in mijn mond….. het duurt niet lang of ik ontvang een flinke lading zaad in mijn mond, wat ik kan doorslikken, slik ik door, de rest hangt onder aan mijn kin. Nog een paar flinke stoten en ook mijn neuker spuit zijn lading in mijn kontje. Werkelijk kippenvel kreeg ik van deze lekkere beurt. Uitgeput leg ik mij op het bed neer en wil ik eerst bijkomen van zoveel ‘geweld.’ Het was zalig. Volgende week donderdag ga ik naar ‘Dirty Dicks’ in Amsterdam en hoop ik op minimaal 5 pissende en spuitende pikken in mijn mond. Ik laat het jullie lezers weten.

3200 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 23)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.