Lukt het ?

Geplaatst door: snoepjevanweek op 21-05-22

Voor ik begin ik schrijf en blijf is mijn motto  dus lees het verhaal of scrol verder. Slaat de titel op iets zeker wel? Alex de klein zoon van Henk is in Tanger. Helaas niet voor een bezoek aan zijn opa! Hij wordt in de snoepwinkel verkocht de plek voor tweedehands Europese slaven. Waarom we de kleine delegatie zonder Henk ziet gaan hij mag niet mee. De oude Yusuf,s ogen worden slecht dus nieuwe voorlezer kopen niet te duur. Wees blij Henk ziet later Alex pas zou schrikken. Alex is donkerblond en stevig op de juiste plekken kan het beste zeggen. Alex is een van de drie aan kopen net genoeg geld mee gegeven ! Wat gaat er gebeuren na het bezoek aan de snoep winkel lees verder ?


Oke we weten wel hoe het werkt in de snoepwinkel. Met wat moeite lukt het  om Alex te kopen. De twee andere was een koopje was twee halen en een betalen deal. Goed genoeg om van tijd tot tijd te neuken. Ze verstonden weinig of deden zo teken voor bukken begrepen ze wel! Het was niet hun eerste keer merkte de opkoper schoon maken en aan kleden. Het gezelschap zou direct naar de meester gaan(trekt geen verhullende kleding meer aan ). Alex was de eerste welk naakt gepresenteerd werd oke de twee dom oren waren zo weg. Nee Henk mocht niet bij zijn Bjorn kende wat meer Nederlands vertaalde. Alex verstond het alvast.

 Oke Henk zag kort zijn Alex huilen natuurlijk.  Alex wordt geen voorlezer wat dan wel ? Henk zijn eerste vriend de kok kan assistent gebruiken. Alex bevalt de kok wel pas als Henk weg is merkt Alex hoeveel. De kok had weinig moeite zijn leuter in Alex te steken en stoot na stoot hem te vullen. Alex kreunde was zo ruwe sex niet gewent. De kok kwam klaar gooide Alex doek toe schoon maken. Klinkt geil hij kleed Alex aan geil wel zijn handen over het naakte lichaam. Zal Alex bij de kok slapen mooi niet. Zal hij opa vaak zien  misschien weet nooit. Ik schreef tijdens een regen bui het op papier helaas geen nat verhaal haha.

690 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 2)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.