De chaser 15

Geplaatst door: trucker-bi op 21-05-22

Zelfs slap voel ik de pik van Sander goed in mijn kut zitten, hij hijgt nog na, nog nooit heb ik zo hard kunnen neuken slet, zelfs niet in een wijf der kut.

Fons zit nu vlak voor me, het was zo enorm geil bij iedere stoot schudde die dikzak steeds harder, schoot zijn pik in me keel tot zijn pens me gezicht raakte.
Echt jij bent de lekkerste dikke hoer die ik kan bedenken, zijn pik groeit alweer, zuigen slet zegt Sander, ik neem Fons zijn pik diep in me mond, hij houdt me hoofd vast alleen zuigen dikzak straks spuit ik in je dikke zaadkut, zijn pik klopt in me mond.
Sander groeit in me kut, ik voel hoe ik zijn enorme pik omklem, zachtjes gaat ie op en neer, kom zegt ie tegen Fons ga je gang trekt zijn pik uit me en gaat voor me liggen op bed.
Fons zet me op me knieën, gaat met zijn pik door me spleet en komt met een harde stoot in me, jij dikke zaadslet je hoerenkut staat helemaal open voor me.
Sander houdt ondertussen zijn pik voor me mond, ik open hem en Sander stopt zijn pik erin en neukt me in hetzelfde tempo als Fons.
Het is supergeil als ik in de spiegels zie hoe die pikken in me verdwijnen.
Lekkere drilpunding fluistert Fons bij iedere stoot golf je dikzak.

Zijn stoten worden ongecontroleerder zijn pik wordt harder hij geeft een kreun en spuit zijn pik leeg, meteen komt Sander achter me staan, zijn stijve pik ramt hij in me kut, ja kan het hebben slet, ik kreun en gil.
In de spiegels zie ik dat Sander me stevig bij de heupen vast heeft en me zo omhoog houdt zijn enorme pik glanst van het zaad en glijdt tot zijn ballen in me, hij neukt me met lange stevige halen.
Fons streelt me pakt me pik trekt eraan en met zijn andere hand knijpt hij in me tepels, ik gil het uit, goed zo slet zegt Sander laat het horen, Fons douwt zijn alweer stijve pik in me mond speelt met me tieten, ik wordt zo geil van je dikke slet moet je jezelf nou zien trillen bij iedere stoot.
De greep van Sander wordt steviger ik geef een gil als hij enorm hard in me klaarkomt, zo diep heb ik hem nog nooit gevoeld, lekker he sletje zegt ie terwijl hij wat nastoot, daarna trekt ie ze pik uit me met een golf zaad, Fons haalt zijn pik uit me mond trekt me billen uit elkaar en gaat me neuken, zijn pik glijdt heerlijk in en uit me natte kut zijn handen knijpen me billen bijna fijn als hij weer in me spuit, dat was zo geil in die dikke zaadkut van je dikkie, het zaad loopt uit me, ik kan niet meer en val in een diepe slaap 

1297 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.