Geneukt door haar bull

Ik ben een wat oudere bi man maar ben naast dat ik getrouwd ben al ruim 10 jaar actief in de gay scene. Mijn vrouw en ik hebben een open relatie en zij heeft dan ook een Antilliaanse collega die zij als haar bull gebruikt. Omdat wij ook aan cuckolding doen vind ik het supergeil om te zien hoe hij met zijn 21 cm haar hoerige gaatjes vult. Ik ben er bij en terwijl hij haar neukt geniet ik van de aanblik en trek me heerlijk af en meestal komen we tegelijk klaar en spuiten we samen ons zaad over haar tieten.

Maar ik moet toegeven dat ik stiekem ook verlang naar zijn  BBC wat het lijkt me heerlijk om door hem geneukt te worden.
Het bleef een verlangen tot vorige week. Mijn vrouw was een dagje naar haar ouders in Tilburg en met dat mooie weer zat ik heerlijk naakt achter op ons van de buitenwereld afgesloten terras. Ik had een rood kanten slipje van haar uit de wasmand gepakt en zat me al ruikend aan kruisje op te geilen  aan haar kutgeur en begon mij langzaam af te trekken. Totdat de deurbel ging en ik op de monitor van de belcamera zag dar Melroy, haar collega en bull voor de deur stond. Ik voelde een geile opwinding door me heen gaan en trok snel het slipje van mijn vrouw aan en liep naar de voordeur.
Melroy keek mij verbaasd aan. Naakt had hij me natuurlijk vaker gezien, maar niet met een rood slipje van  mijn vrouw.
Ik vroeg hem of hij binnen wilde komen en dat deed hij.  We liepen door naar het terras en ik schonk een pilsje voor hem in. Wat was je aan het doen vroeg hij en ik vertelde dat ik me af zat te trekken terwijl ik met mijn neus in dit ongewassen met zijn zaad gevulde slipje van mijn vrouw zat. Geil idee zei hij en ik vroeg of hij er ook een wilde en liep nasr de badkamer om er voor hem ook eentje te halen. En daar zaten we samen, hij inmiddels ook naakt, te geilen op de kutgeur in een slipje van mijn vrouw. Het maakte hem steeds geiler en ik zag zijn pik groeien tot volle omvang.
Toen ik hem aan die glimmende donkerbruine pik zag trekken bekroop me een gevoel van hoerigheid en ik wilde die pik in mijn kut hebben.

Ik stond op en ging op mijn knieën voor hem zitten en nam zijn paal in mijn mond en begon hem te pijpen, eerst bood hij wat weerstand, maar ruikend aan het kruisje van mijn vrouw en door mijn tong die zijn eikel likte werd ook zijn geilheid groter en groter en stroomde het voorvocht uit zijn eikel, wat ik met gretigheid oplikte. Hmmmm wat smaakte hij lekker.
Hij gaf aan dat ik even moest stoppen, want dat hij bijna klaar kwam. Dat was het moment warop ik opstond en uit de slaapkamer de tube glijmiddel ging halen die mijn vrouw altijd gebruikt als hij of ik haar in haar kontje neuken.
Ik opende de tube spoot het glijmiddel op zijn eikel en liet het langs zijn keiharde pik lopen en masseerde hem glad en blinkend.
Het overige glijmiddel gebruikte ik om mijn kutje glad en gereed te maken voor die geile pik en ik ging weer op mijn knieën voor hem zitten, maar nu met mijn kont naar hem toegekeerd en opende mijn gladde ster.
Dit liet hij zich geen 2 keer zeggen en hij kwam achter me zitten en drukte zijn eikel tegen mijn ster en drukte hem naar binnen.
Wow wat een heerlijk gevoel en ik voelde al mijn hoerigheid omhoog borrelen en riep jaaah geile bull neuk me.
Hij duwde zijn 21 cm lange pik tot volle lengte verder in me en trok toen voor driekwart terug om daarna weer mijn kut geheel te vullen. Daarna begon hij mij met lange halen te neuken. Wow wat was dat een genot. En ik begreep nu waarom mijn vrouw zo graag door hem geneukt wilde worden. Dit wil ik ook en het liefst wel elke dag. 
Hij neukte me met lange halen en met elke stoot in me werd het genot groter en ik voelde dat door zijn stoten mijn prostaat zodanig gemasseerd werd dat niet alleen hij maar ook ik spuitend klaar zou komen.

Na nog een paar lange halen begon hij geil te hijgen en te grommen en voelde ik die paal dikker worden, waarna hij met een oerkreet klaar kwam en mijn mannenkut vol spoot met zijn warme zaad. Dit gevoel en de stimulatie van mijn mannen G-spot  zorgde er voor dat ik me ook niet in kon houden en klodders van mijn zaad spoten op de terrastegels waar ze als bloemen in een wei  neervielen.
Toen wij uitgeput in onze tuinstoelen ploften glom zijn pik van het zaad en liep zijn zaad langs mijn benen, terwijl overal op het terras mijn zaadbloemen bloeiden.
Terwijl we nog even uithijgen horden we ineens een stem achter ons en stond mijn vrouw in de deuropening die het tafereel met haar vingers in haar kut gade geslagen had. 
Dit wordt nog een drukke avond voor jullie mannetjes, want ik heb nog heel wat in te halen, en zo gebeurde.......

3482 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.