Sander 1

Geplaatst door: trucker-bi op 23-05-22

Ik zit op mijn balkon van de ochtend te genieten als de telefoon gaat, het is Sander.

Wil je langskomen, ik wil met je praten.
1000 gedachten schieten door me heen maar ik hoor mezelf ja zeggen.
Je heb het adres ik doe de poort open, tot zo.
Bij Sander aangekomen rijdt ik door de poort die meteen achter me dichtgaat, ik zet de auto voor de garage en loop naar de voordeur, het is een behoorlijke villa waar hij woont.
Sander doet open, kom verder schat.
Waar wil je het over hebben vraag ik, heb je geen idee is het antwoord.
Nee, ik heb geen idee Sander.
Hij komt achter me staan maakt me broek open en trekt hem op me knieën zijn arm legt hij om me nek dan een kleine pijnscheut wanneer hij een vinger in me kont steekt.

Hierover gaan we het hebben slet, ik heb het je al eerder gezegd, nog nooit heb ik iemand zo hard kunnen neuken als jij en doen of je het erg vind trap ik niet in, zijn arm haalt ie van me keel en trekt hard aan mijn stijve pik.
We gaan naar zolder daar is de speelkamer.
De zolder is enorm ruim er is een badkamer een bed met een groot matras, sling en heel veel attributen waar je op kan liggen, zitten of ophangen.
Sander gaat op het bed liggen, kleed je uit, als ik naakt ben kom ik bij hem op bed zitten.
Zijn enorme pik fascineert me, hij doet me pijn en geeft me genot, ik pak hem vast, hij is lekker zacht ook al is hij behoorlijk stijf.
Weet je wat ik zo met je ga doen slet, je krijgt arm en beenbanden om waarmee ik je vast zet in de sling dan zet ik je op de juiste hoogte en ga je hard naaien.
Zijn pik groeit terwijl hij dit verteld, mijn pik gaat helemaal in je kut slet, je kunt schreeuwen wat je wilt maar niemand die je hoort, ik voel al wat voorvocht bij hem, mij laat het ook niet onberoerd ik ben erg stijf.
Ik krijg boeien om en neem plaats op de sling, mijn handen worden aan de zijkant vastgemaakt, hij pakt me benen vouwt me bijna dubbel en maakt ze vast, ik lig wijdbeens met me benen hoog in de lucht, precies goed zegt Sander ik voel zijn warme eikel tegen me ster drukken, hoe harder hij drukt hoe meer ik naar achteren schommel.
In de spiegel op het plafond kan ik goed zien wat er gebeurt en het maakt me erg geil, Sander trekt aan mijn stijve pik en speelt met mijn borsten, het is erg geil wat hij doet, vlak voor ik wil spuiten stopt hij en knijpt mijn eikel af, eerst ik zegt ie en hij duwt wat harder, gooi open die kut hij trekt me naar zich toe de druk neemt toe, met één hand omklemt hij me been met zijn andere streelt hij me ballen, lekker zo vraagt hij?

Ja erg lekker wat je doet kreun ik.
Sander knijpt hard in me ballen, ik geef een gil voel hoe me ster opgerekt wordt terwijl mijn ballen worden afgeknepen, goed zo slet gil maar in de spiegel zie ik dat hij voor de helft in me zit, hij pakt me bij beide benen, duwt me vooruit en dan met kracht trekt ie me terug steeds wat verder komt ie in me, hij trekt zijn pik terug, legt hem op me buik onze ballen op elkaar zijn pik komt over me navel, zo diep gaat ie in je slet.
Hij pakt me bij me tepels knijpt er in en penetreert gelijk mijn kont, vlekken voor mijn ogen als hij begint met me te neuken, dit is maar het voorproefje zegt ie terwijl hij hard in me stoot, door de sling komt hij goed en diep in me de pijn is weg, ik kreun van genot bij iedere stoot die goed te voelen is.
Hij geeft een gil en spuit zijn zaad in me trekt zich terug en gaat vanaf het bed naar me kijken, ik laat je even hangen slet…..

2708 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.