Sander 2

Geplaatst door: trucker-bi op 23-05-22

Sander staat op van het bed en loopt terug naar mij, ik lig nog vastgebonden in de sling.

Zijn half stijve pik houdt ie voor me kut en vangt er zijn zaad me op wat uit me lekt.
Dan komt hij voor me staan, hij pakt me bij me haren, houdt zijn pik tegen mijn mond en perst zijn pik in me mond.
Hij duwt zo hard dat zijn pik die gelukkig nog niet stijf is tot zijn ballen in me zit, goed zo slet zegt ie terwijl hij me stevig tegen zich aandrukt en met zijn heupen beweegt.
Ik probeer los te komen maar zit erg vast Sander zIjn pik groeit in me mond ik hoest slijm op hij naait me in me mond met lange halen, overal zit mijn slijm zijn pik is enorm stijf en groot als hij hem voor me kut houdt, je heb hem goed glad gemaakt en mijn geil zit nog in je dus ontspan je slet en met al zijn kracht stoot hij zijn pil tot zijn ballen in me, ik gil het uit zijn pik is vloeibaar lood in me kijk eens hoe strak je om me pik zit slet, hij neukt met korte stootjes diep in me.
Mijn borsten begint ie te kneden, mijn tepels tussen zijn vingers lekker hè?
Het is erg geil kreun ik, hij gaat wat harder bewegen, dat voel ik goed en geef weer een gilletje, hij knijpt hard in me tepels en begint hard in me te stoten, als ik begin te kreunen laat hij me tepels los en stoot zijn pik hard en snel in me, het is vreemd in een sling hij stoot diep in me en als hij terugtrekt stoot hij door het schommelen weer diep in me.

Zijn greep verstevigd zich ik voel zijn pik groeien geef een gil omdat hij te diep gaat in de spiegel zie ik hoe snel en hard hij in me stoot, gil maar slet niemand die je hoort hij pakt me pik en begint eraan te trekken het is zo vreemd het trekken het harde neuken de combinatie van pijn en genot zorgt ervoor dat ik snel spuit, tegelijk voel ik hoe Sander pulserend zijn zaad diep in me spuit.
Hij haalt zijn pik uit me wrijft over mijn buik door mijn sperma met zijn pik en duwt hem weer in me, wat is dat geil zeg.
Dan komt hij bij me likken slet, ik lik zijn enorme staaf schoon geniet van de smaak van ons geil.
Hij maakt me los, mijn benen zijn helemaal stijf en kan amper nog staan, kom we gaan ons opfrissen slet zegt Sander…..

1816 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.