De Buurman

Geplaatst door: rijlaarsman op 23-05-22

De Buurman 


Ik woon in een kleine gezellige volksbuurt . Geen grote huisjes maar wel comfortabel. Kleine tuin achter en voor een persoon groot genoeg.  En een buurt met diversiteit. Het huisje naast mij was verkocht.  Aannemers waren al tijdje bezig maar de bewoners had ik nog niet gezien. 

Omdat bij ons op het werk erg druk was was ik ook weinig thuis. Vergaderingen buiten de stad en ga zo maar door. Maar na paar intensieve weken werd weer rustiger. Omdat ik veel vakantie dagen had trakteerde ik mijzelf op een lange week vrij. Ik kwam op donderdagmiddag terug en zag dat er een kleine verhuiswagen stond waar in div mensen heen en weer liepen. Maar omdat ik geen idee had wie nu de bewoners zouden kunnen zijn liet ik het maar even..

Ik merkte dat ik behoorlijk moe was dus ik dook die avond vroeg mij bed in. Maar de dag erna toch weer vroeg wakker.  Ik liep even naar de badkamer toe voor een glas water en ik keek even naar buiten.   Tot mijn verbazing zag ik in de tuin van mijn nieuwe buren een man staan.. en naakte man. En vanaf boven gezien en zeer aantrekkelijke naakte man. Ik keek op zijn rug. Hij had super strakke billen en hij was verder niet enorm gespierd maar mooi gevormd. 

Hij was met een tondeuse bezig zijn hoofd aan het  kaal scheren . Het zag er erg mooi uit in dat vroege zonlicht.. ik merkte dat mijn eigen lijf en pik er op reageerde.. ik slaap naakt en mijn pik stond bij dit aanblik lekker snel omhoog en mijn tepels werden hard… ik kneep beetje in mijn ballen. Ik had de laatste tijd weinig sex met andere man gehad dus ik was wat gewillig. 

Maar om nu meteen naar beneden te rennen ging mij ven te ver.  Opeens draaide hij zich om en ik zag dat ook hij ietwat stijve pik had. Hij was blijkbaar klaar met scheren want hij haalde een doek over zijn hoofd heen.  En opeens keek hij omhoog en onze blik kruiste elkaar . Hij kon mij niet helemaal zien maar zag uiteraard wel mijn bovenlijf. Hij glimlachte naar mij en knikte en liep toen weg. Ik schrok er even van en kleurde wat rood en knikte terug.. 

“ Nou dat is even iets anders dan kopje suiker lenen “ sprak ik zachtjes… Ik ging weer even op bed liggen… dacht nog even aan het aanblik en ik trok mij even snel  en stevig af want slapen lukte zo niet.. een stevige lading mannenroom lag snel op mijn buik .. Mijn ballen gloeide wat na.. ik proefde wat zaad en daarna veegde ik het verder weg en viel als een blok in slaap…


Ik werd paar uurtjes later wakker en nam snel warme douche. Trok mijn badmantel aan en liep snel naar beneden om een klein ontbijtje te maken. Ik las even mijn digitale krant maar kon mij toch niet helemaal concentreren na wat ik die ochtend gezien had.. Maar goed ik had geen zin om daar de hele ochtend aan te besteden alhoewel mijn pik onder mijn badmantel wel weer stijf stond.  Ik liep terug naar boven trok even mijn sportbroek en shirt aan en joggingpak. . pakte even een handdoek en wat douchefris. Stopte alles in mijn sporttas en nog wat andere zaken en ging richting de sportschool om mijn wekelijkse rondje te lopen aldaar. Niet dat ik erg fanatiek ben maar voor het lijf is het goed en met een kantoorbaan als de mijne ook wel handig.. Na mijn rondje aldaar- en douche liep ik 2 uur later weer fris de deur uit . Deed even snel wat boodschappen en ging op huis aan.. Maakte even kletspraatje met de oude overbuurvrouw en ging daarna weer naar binnen.. Tot mijn verbazing lag er een kaartje op de mat.   Het was een kaartje van mooi blote man op strand . OP de achterkant stond wat tekst geschreven “ Hoi ik ben de nieuwe buurman, we hebben elkaar al even gezien en geknikt maar ik zou leuk vinden om verder even kennis te maken . Zin in een drankje vanmiddag ? Vanmiddag om 1600 uur en mocht niet uitkomen laat maar weten “  Mijn pik bolde op in mijn sportbroekje . Goed idee dacht ik ..


Die middag om 1600 belde ik aan bij de buurman. De deur ging open en ik keek in een vriendelijk gezicht met paar felblauwe ogen. “Hoi buurman “ zei hij grijnzend en stak zijn hand naar voren . “Dag buurman “ zei ik lachend . “ kom binnen” zei hij  Hij stelde zich voor als Martijn. Ik stelde mij ook voor en ik liep achter hem aan. Het rook fris gevers en schoongemaakt in een gezellig ingerichte huiskamer. De deuren stonden open naar de tuin. “ tja ik dacht laat ik mij maar even voorstellen na vanochtend” terwijl hij over zijn strakke kale schedel wreef’ Ja leuk” zei ik . 

“ Wat wil je drinken ? Vroeg hij “ wat heb je ? Vroeg ik terug  hij noemde van alles en ging voor en witte wijn. Hij trok en fles open en we gingen aan kleine keukentafel zitten. We proosten op het huis en keuvelde wat. Hij vroeg wat  over de buurt en  de omgeving . Ik vertelde het een en ander was gewoon gezellig. Zonder  echte spanning .  “ zou ik jou wat mogen vragen over het huis ? “ Natuurlijk “ zei ik. “Ik heb boven wat lekkage plekken en ik weet niet of dit nu oude zijn of nieuwe” ik liep even achter hem aan . Ik liep even mee met hem naar de slaapkamer  en hij wees mij op plekken “Ja “ zei ik dat zijn oude lekkage plekken. Vertelde ven de reden er achter en hij keek opgelucht. Ik keek even de kamer rond groot bed en lichte kamer ook.. Ik zag paar foto’s hangen van hem. Op de fiets- motor. Een te paard en in de zee” sportief type “ zei ik . Valt wel mee hoor zei hij..” Nou vanochtend zag ik toch mooi lijf..” zei ik…” dank je “ we keken elkaar aan.  Hij draaide zich om en legde zijn hand op mijn schouder en kwam iets naar voren toen en zoende me.. ik voelde zachte rilling door mijn lijf gaan en beantwoorde de zoen.. We gingen tegen over elkaar staan en zoende weer. Het zoenen werd intensiever en hij duwde zachtjes een tong bij naar binnen . Het was heerlijk en we tongde zachtjes verder.. Hij duwde mij langzaam richting het bed en duwde mij er op . Wij lagen verstrengeld op bed en ik gleed met mijn handen over zijn mooie kale hoofd en gleed langzaam over zijn rug en trok zijn polo zachtjes uit zijn broek. Hij liet zich de polo rustig uit trekken. Ik kneep in zijn tepels en hij kreunde zachtjes. Hij maakte mijn knopjes van mijn overhemd los en trok deze uit.. en gleed met zijn hand over mijn rug en langs mijn harde tepels.. hij zoende deze en sabbelde er aan.. Ik werd overvallen door super geil gevoel en begon langzaam de knoopjes van zijn broek te open . Gleed met mijn hand via de achterkant naar binnen en voelde dat hij geen onderbroek aanhad ik zat meteen op zijn stevige billen.. “ jouw mooie kont ziet er niet alleen goed uit maar voelt ook goed’ sprak ik hijgend.. Hij lachte zachtjes en de broek gleed van zijn kont af . En daar stond de buurman weer naakt en kaal met stijve pik. Een mooi besneden model … ik kon mij niet bedwingen en begon deze eerst te likken daarna nam ik de pik in mijn mond .was heerlijke stevige pik met mooie eikel. Warm en zacht. Ik  pijpte hem even stevig en ik hoorde hem lekker kreunen… zijn pik werd dikker en ik voelde zijn ballen trekken.. ik stopte even keek omhoog naar hem . Hij keek mij geil aan en trok mij omhoog ook mijn broek was ondertussen opgeknoopt en hij trok deze uit en mijn onderbroek ging meteen mee.. ook mijn l pik stond rechtop.. “ kijk dat zie ik graag” zei hij en nam mijn pik in zijn hand en masseerde hem langzaam,, daarna likte hij ook mijn pik en ook mijn ballen nam hij onderhand.. sabbelde er aan en nam ze even flink in de mond. We werden steeds geiler …. “ wil je neuken  ?“ vroeg ik .

Hij  kwam omhoog en keek mij aan.. “ niets liever dan dat !. “ ik wil jouw neuken maar neuk jij mij dan ook ? Vroeg ik… “ zekers “ sprak hij.. hij stond even van Bed en liep richting de badkamer. Ik was blij dat ik mij zelf even goed gespoeld had. Hij kwam terug met pakje condooms en fles glijmiddel. “Maar wel graag met rubbers om “ sprak hij… Ik knikte .

Hij duwde mij op bed en duwde mijn benen wijdt. En hij begon langzaam weer mijn ballen te likken en toen langzaam naar beneden. Hij kwam bij mijn gaatje en duwde zijn tong langzaam naar binnen. Ik perste mijn lippen eert op elkaar maar kon toen een harde kreun niet onderdrukken. “ oh ga door” sprak ik en ik kreunde wellustig.. hij ramde mijn kontje zachtjes en ik legde mijn handen op zijn kale hoofd.. mijn ballen trokken strakke en ik voelde mijn pik  nog harder worden.. “ mijn gaatje is er klaar voor’ sprak ik fluisterend. Hij kwam omhoog en keek mij geil aan.. Ik pakte een rubbertje uit het doosje.. ik likte zijn harde lul nat en opende het pakje voorzichtig. Naam het condoom uit wat een zwart condoom bleek te zijn en deed het rubber om zijn pik. Hij keek mij wellustig aan. Hij smeerde wat glijmiddel op zijn gerubberde pik . Ik ging weer op mijn rug liggen en met mijn benen wijd. Hij duwde er een kussen onder zodat mijn kontje iets omhoog kwam. Hij legde een van mijn bene op zijn schouder en duwde heel voorzichtig zijn pik tegen mijn gaatje aan. Zijn pik gleed iets naar binnen. Ik ben wat nauw daar maar ik weet niet waarom maar waarschijnlijk door de geiligheid gleed de buurman makkelijk naar binnen. Het binnen glijden was een waar genot. Zijn pik vulde mij geheel op. Mijn andere been lag op zijn schouder en hij kwam naar voren toen. Hij tongde mij even en zei’’ je voelt zo lekker strak en warm” en hij begon zachtjes in mij heen en weer te glijden.. eerst langzaam maar daarna in een iets steviger tempo.. ik voelde iedere stoot en hij bracht mij in vervoering. Hij kreunde en hijgde zachtjes.. hij reed mij in rustig tempo.. totdat ik voelde hoe zijn pik dikker werd en hij begon te versnellen.. zijn hoogte punt kwam en ik moet mij inhouden om zelf ook niet te spuiten.. oh man zei hij  “ ik kom” en hij stopte stevige kreun uit en ik voelde hoe hij loosde “ weliswaar in het rubber maar toch voelde ik het.. Hij zoende mij . Hij zweet wat en rook heerlijk naar man. Hij trok zich voorzichtig terug.. zijn semi harde pik gleed er uit en tuutje van condoom stond strak van het zaad.. Hij ging rustig naast mij liggen we zoende rustig door. Langzaam werd zijn pik iets zachter en hij deed zijn rubber af…Hij ruimde deze even op en maakte zijn pik schoon. Ik bleef rustig liggen en hij kwam er weer bij. Hij keek mij aan “ ik heb zin in jouw pik “ en hij masseerde mijn pik zachtjes.. Ik pakte het volgende condoom maar hij stond er op om mijn lul te voorzien van. Hij maakte mijn lul beetje nat en hij deed het rubber rustig om mijn lul. Het waren strakke rubbers.. Daarna ging hij op zijn rug liggen en ik kroop langzaam tussen zijn benen.. hij trok deze wijdt en zijn mooie gaatje werd wat wijder… Ik smeerde wat glijmiddel in zijn gaatje en op mijn lul en duwde hem langzaam naar binnen. Hij keek mij verassend aan.. ”Oh dat is een een lekker stevige pik zeg” Ik gleed makkelijk naar binnen maar het voelde toch lekker strak. Ik bleef even rustig in hem en tongde hem. Daarna begon ik hem in een rustig ritme te neuken. Hij kreunde heerlijk onder mijn stoten. Eerst rustig en daarna in een ritme.. Ook ik begon zacht te hijgen. “ man je neukt goed zeg” en hij begon zijn gaatje wat aan te spannen om mij blijkbaar langer binnen te houden.  Ik nam een ritme aan en ik voelde langzaam mijn ballen aantrekken en ik beet op mijn lippen om niet uit te schreeuwen… onder hele diepe kreun voelde ik mij zelf ook klaarkomen… de buurman keek mij geil aan terwijl mijn ritme beetje vertraagde en uiteindelijk stopte .. Ik trok mij ook terug en zag ook bij mij een vol condoom.. Hijgde nog wat na en de buurman kijk mij blij aan. ‘ ik heb tijden niet zo en lekkere beurt gehad sprak hij terwijl hij rustig op zijn zij ging liggen naast me. Ik ontdeed mij van rubber en waste even wat weg.. ‘ik ook niet” sprak ik en legde mij rustig naast hem. “Was een goede kennismaking” zei hij terwijl hij zoende. “ vond ik ook.” Ik hoop op dat we goede buren worden “ sprak ik lachend  “ ik ook “ zei hij ….


4420 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.