Geneukt door haar Bull 2

Nadat haar bull Melroy en ik door mijn vrouw Monique betrapt waren restte mij niets meer dan tegenover haar uit de kast te komen en toe te geven dat ik bi ben. De term bi was het enige dat ik over mijn lippen kon krijgen, want ik wilde niet toegeven dat ik in feite seksueel gewoon homo ben, want nu ik gepensioneerd ben en door de beperkingen van Corona heb ik al 2 jaar  een constant verlangen naar mannenseks en was ik dus ook heel gelukkig met het onverwachte bezoek van Melroy en de manier hoe het afliep, want mijn gevoelens zijn nu bevestigd zeker op de manier waarop.

Natuurlijk hebben we haar de nacht van haar leven bezorgd en ik moet zeggen dat we diep in de nacht met zijn drieën, zoals in het liedje Annabel, moe maar voldaan in slaap gevallen zijn.
Tijdens het ontbijt de volgende ochtend verraste Melroy ons met de mededeling dat hij ook nog een 10 jaar oudere broer heeft, maar dat deze ook nog steeds vrijgezel is en hij het vermoeden heeft dat deze ook bi of homo is en hij stelde dan ook voor om deze eens aan mij (ons) voor te stellen. 
Ik voelde dat hoerige gevoel weer in mijn onderbuik opborrelen en zei opgewonden: 'Graag!'
'Dat zou leuk zijn', zei mijn vrouw dan hebben we allebei onze eigen bull.
Nadat Melroy naar het werk gegaan was, mijn vrouw had zich inmiddels ziek gemeld, wilde mijn vrouw wel van me weten hoe het tot de seks tussen Melroy en mij gekomen was en ik vertelde het rode slipjesverhaal. Ze bevestigde dat ze al langer door had dat ik me aftrok op haar gedragen slipjes en dat ik er meestal ook nog een lading zaad bij spoot.

Door deze gesprekken was ik inmiddels weer bloedgeil geworden en gaf mijn vrouw te kennen dat ik wel weer seks met haar wilde. Zij ging hiermee akkoord, maar gaf aan dat voortaan de kut voor mij op slot ging en dat ik me alleen nog op haar kont mag richten. Dat liet ik me geen tweede keer zeggen en haalde de tube uit de slaapkamer en heb haar in de woonkamer op de bank heerlijk in haar gladde jongenskutje geneukt. Wow het leek wel een jonge knul en het moet voor haar ook heerlijk geweest zijn want ze kwam heel heftig en nat klaar.
Toen mijn vrouw en ik aan het begin van de avond nog lekker naakt op het terras na lagen te genieten in de avondzon,  van de gebeurtenissen in de afgelopen 24 uur, ging de deurbel en tot mijn geile opwinding zag ik 2 Antilliaanse mannen voor de deur staan.
Het was nu of nooit, dus ik liep nu wel naakt naar de voordeur en liet Melroy, en de man die hij voorstelde als zijn broer George, binnen.
Wow, George was een atletisch gebouwde man van rond de 40 en ik kon mijn opwinding niet onderdrukken, want mijn pik schoot gelijk in de harde stand.
'Zo George, je valt in de smaak ', zei Melroy plagend. 'Dus dat gaat goedkomen'.
Ik schonk voor ons drieën een pilsje in en voor mijn vrouw een witte wijn waarop Melroy met zijn introductie van George begon. Hij vertelde dat George 42 was en bekend had dat hij niets met vrouwen heeft, maar niet weet hoe hij met mannen in contact moet komen en dus wel open stond voor een kennismaking met mij en Monique.

Om het ijs verder te breken stelde ik voor dat de mannen zich ook van hun kleding zouden ontdoen, want alleen Monique en ik zaten al die tijd in Adamskostuum. 
George vond het wat onwennig maar Melroy had aan één woord genoeg en zat al heerlijk naakt aan zijn pilsje te lurken. Dat onze naaktheid hem niet onberoerd liet was aan de de grootte van zijn pik al te zien en dat de aanblik van deze 2 Antilliaanse mannen Monique niet onberoerd liet was ook te zien, want ik zag een nat plekje ontstaan in haar stoelkussen.
Inmiddels had George zich ook ontdaan van zijn kleding en ging er een schok door mijn lichaam, want naast dat hij een goddelijk lichaam had was zijn pik niet alleen  even groot als die van Melroy, maar wel een stuk dikker. Ik kreeg al medelijden met mijn kringspier.
Mijn vrouw kon zich niet inhouden en stelde Melroy voor om naar binnen te gaan, en zo gebeurde.
Ik zat daar nog met deze wat verlegen Hunk en besloot toch maar het initiatief te nemen.
Ik ging bij hem zitten en begon hem over zijn torso te strelen, waardoor hij ontspande en wat relaxter achterover leunde. Ik begon hem op zijn buik te kussen en ging via zijn tepels langzaam omhoog, tot ik mijn lippen op de zijne drukte. Hij beantwoordde mijn zoen direct door zijn tong in mijn mond te duwen waardoor we hartstochtelijk begonnen te vrijen waarbij hij zachtjes kreunend aangaf te genieten.
Ik voelde zijn pik beginnen te groeien en besloot hem in mijn hand te nemen en begon te masseren en voorzichtig te trekken. Ik voelde zijn lul in man hand groeien en dikker worden, wat mijn hoerigheid vergrootte.
Ik verliet zijn mond en zakte af naar zijn buik en toen zijn enorm gegroeide pik, die ik dan ook direct in mijn mond nam en net als gisteren bij zijn broer spoot hij zijn voorvocht bijna in mijn mond. Wow wat een geile donder en wat smaakte zijn sap heerlijk. Ik nam zijn eikel en paal dieper en dieper in mijn mond en ik had het gevoel dat toen ik een kwart in mijn mond had deze mijn keel al  vulde en ik moest kokhalzen.

George pakte mij bij mijn achterhoofd en probeerde me door te drukken, maar dat ging hem echt niet worden, wilde ik niet mijn complete avondmaaltijd op zijn buik deponeren. Ik begon zijn eikel met mijn mond en tong te bewerken en ik voelde deze enorme man ontspannen en beginnen te genieten.
Niet snel daarna gaf hij aan dat ik koest stoppen want hij wilde nog niet klaar komen, dus deed ik hetzelfde wat ik gisteren ook deed en ik stond op om in de slaapkamer het glijmiddel te gaan halen. Daar trof ik Monique en Melroy niet aan in een wilde neukpartij, maar zij zaten beide gebiologeerd te kijken naar mij en George. 
Ik wenste hen veel plezier en ging weer terug naar George en bewerkte zijn prachtige tropisch hardhouten lul met mijn glijmiddel en stopte een extra klodder van het spul in mijn geile kut, waarop ik hem deze aanbood. George drukte zijn pik recht omhoog, als teken dat ik er overheen moest zakken.
Ik kwam wijdbeens over hem heen staan trok mijn billen uit elkaar en liet mij zakken tot ik die gladde natte eikel tegen mijn ster voelde. Ik slikte een keer en liet mij verder zakken. Ik voelde mijn kringspier uitzetten en merkte dat zijn eikel er tussendoor naar binnen kwam. Nadat zijn eikel gepasseerd was haalde ik diep adem en liet ik me verder zakken over deze majestueuze pik, maar hij zat erin, wat een genot!!. Hoorde ik dat nou goed klonk er gejuich en applaus uit de slaapkamer.....
Nadat ik even op adem gekomen was begon ik mezelf te neuken met de pik van George. Oh wat was dat genieten. Ik werd gek van genot en riep in een opwelling: 'Ik ben homo, ik ben Gay, neuk me geile bull.....'
Dit liet George zich geen tweede keer zeggen hij forceerde me op mijn knieën en begon me  te neuken. Op zijn hondjes neukte hij me met lange halen en ik dacht dat ik gek werd. Mijn prostaat, net bekomen van de beurt van gisteren, moest overuren maken en mijn  G-spot had de tijd van zijn leven.
Net als zijn broer gisteren  begon George nu ook te grommen en te snuiven en gilde: 'Ik kom, ik kom klaar in een man......eindelijk. terwijl ik zijn zaad in me voelde spuiten kon ik deze sensatie niet langer het hoofd bieden en ook nu vlogen de klodders zaad uit mijn pik en werd het terras weer versierd met bloemen van geil zaad.
Uitgeput vielen George en ik in onze stoelen. Uithijgend van geil genot en lust.

Enkele seconden later kwamen Melroy en Monique luid applaudisserend het terras op lopen. Zij hadden de hele neukpartij bekeken en bewonderd en waren vergeten zelf te doen waarvoor ze naar binnen gingen.
Monique boog zich voorover naar  me en fluisterde in mijn oor: 'weet je dat nu pas schatje, de je eigenlijk gewoon een homo bent'.

2573 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 16)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.