Sander 3

Geplaatst door: trucker-bi op 24-05-22

Ik kan amper op me nemen staan, mijn kont doet zeer en voelt beurs.

Je doet het goed slet zegt Sander, hij geeft een harde tik op me kont persen laat het zaad eruit de douchekop houdt hij voor mijn kut, ik zie zaad door het doucheputje verdwijnen.
Je kut staat nog steeds open, hij gaat met zijn vinger langs me ster, ik kreun meteen verdwijnt zijn vinger in me, auw zelfs dat doet al zeer, niet zo aanstellen zegt ie en begint te vingeren, als ik begin te kreunen stopt hij, we spoelen ons af en gaan naar het grote bed.
Sander gaat op zijn rug liggen en trekt mij op zijn buik, mijn gezicht vlakbij zijn pik, speel ermee zegt ie.
Met één hand streel ik zijn ballen, ook die zijn groot en zwaar met mijn andere hand streel ik zijn pik die heerlijk zacht is, zijn hand kneed mijn bil.
Weet je slet dat jij de eerste bent die mijn pik helemaal in je kut kunt hebben, ik voel je spier helemaal het einde van me pik samenknijpen, zijn pik groeit als ie het verteld waardoor ik met mijn tong bij zijn eikel kan komen, je zuigt ook verschrikkelijk diep, de helft van zijn pik verdwijnt in me mond.
Hij kreunt en gaat op en neer met zijn heupen, auw weer een vinger in me die zeer doet, zijn pik geeft een klopje in me mond, hij stopt en doet me de arm en beenbanden weer om, wacht even hij rommelt wat bij de sling kom maar slet.

Buig voorover zover je kunt, hij maakt mijn voeten en armen vast en bevestigt een plank met kussen onder me buik.
Ik wordt erg geil van deze houding, hij komt voor me staan tilt me hoofd op en duwt zijn pik tussen me lippen en begint me te neuken, ik kokhals goed zo slet dieper, ik zit vaster dan ik dacht waardoor hij zijn pik in en uit me mond kan stoten zo diep als ie wilt.
Hij houdt zijn pik in me mond, nu ga ik naar je kutje slet, dan houdt ik me pik voor je ster, douw hem in je tot mijn zak zodat ik je me stam afknijpt met je spier, ik proef zijn voorvocht in mijn mond.
Hij staat achter me en slaat hard op me billen houdt zijn pik voor me ster drukt met zijn duimen hard me billen uit elkaar, zijn pik stoot hij met zoveel kracht in me dat ik bijna flauw val, ik gil het uit, goed zo slet ik voel hoe opgewonden hij hier van raakt, zijn pik zit tot zijn stam in me en hij blijft duwen, ik kan geen kant op, knijp je kut samen slet kreunt hij, dan gaat ie neuken, in het begin doet het best zeer maar gaandeweg ontspan ik ook en geniet van zijn enorme pik in me, hij neukt als de beste dan hard en diep dan zachtjes en diep het duurt even voor hij spuit ik voel hoe zijn ballen samenknijpen en door zijn stam voel ik het zaad stromen…..

1863 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 14)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.