Sander 4

Geplaatst door: trucker-bi op 25-05-22

Sander heeft net in me gespoten, hij blijft tegen me aan drukken zijn pik helemaal in me, ik probeer wat ruimte te krijgen maar zit helemaal klem, Sander kreunt van mijn beweging, dus je wilt meer slet.

Hij begint zachtjes te bewegen in me, trekt mijn billen uit elkaar haalt zijn pik uit me kut om hem er meteen weer in te stoppen, dat doet zeer en hij duwt wat harder zijn half stijve pik in me.
Hij herhaalt dit een paar keer en zijn pik is al behoorlijk stijf als hij voor me komt staan me hoofd optilt en zijn pik in me mond duwt met twee handen houdt hij me hoofd vast en begint me in me mond te neuken, lange diepe halen de tranen stromen over me wangen, zijn pik is nu weer helemaal stijf.
Hij gaat weer naar me kont neukt me eventjes en laat me weer pijpen.
Steeds stik ik bijna in zijn enorme paal watt hem alleen maar geiler maakt.
Als hij in me komt doet het geen zeer meer, hij houdt me billen open stoot zijn pik tot zijn stam in me en haalt hem er weer uit zo neukt hij me erin eruit hij kreunt als een gek komt weer voor me staan en laat me op zijn pik zuigen.
Ondertussen maakt hij me los, naar bed jij, ik strompel naar het bed.
Sander gaat op zijn rug liggen houdt zijn pik omhoog, ga erop zitten slet, ik zit met mijn gezicht naar zijn voeten, Sander stuurt zijn pik tegen me kut aan, zakken glij eroverheen, ik probeer te zakken maar ben zo stijf dat ik mijn evenwicht verlies, een stevige pijnscheut giert door me heen als zijn pik zo snel in me schiet Sander pakt me bij me heupen en stoot met zijn heupen zijn pik helemaal in me.
Wij blijven even zo liggen zijn pik in me en ik wieg een beetje op en neer waardoor ik zijn pik goed voel zitten.

Kom slet omhoog en in de sling, zijn pik schiet uit me als ik omhoog kom, 
Hij heeft het doek weer opgehangen zodat ik op mijn rug kan liggen mijn handen klikt ie vast dan pakt hij me benen trekt ze uit elkaar gooit ze omhoog en klikt ze ook vast.
Sander komt tussen me benen staan in de spiegel op het plafond zie ik wat hij doet zijn enorme pik ligt op me buik, met zijn vinger maakt ie een omtrekkende beweging boven zijn eikel drukt ie in me buik, zo ver gaat ie in je, ik kreun, wil je hem hebben slet, ja kreun ik.
Je kut staat nog helemaal open zegt ie als ie zijn pik voor me kut houdt en zijn eikel ertegenaan duwt, ik wordt bloedgeil van wat ik zie, hij pakt me borsten duwt wat harder met zijn pik de sling beweegt iets waardoor zijn pik iets verder in me komt hij knijpt hard in me tepels schiet zijn pik in me en kneed me borsten.
Ik kreun van alles zachtjes gaat hij op en neer mijn borsten streelt ie, mijn pik staat bijna recht omhoog, alles zie ik in de spiegel, Sander pakt me pik en trekt eraan hoe sneller hij trekt hoe harder en sneller hij neukt.
Ik kom bijna, Sander stoot steeds harder in me ik begin te spuiten harde stralen vanuit mijn tenen,  Sander laat meteen me pik los en houdt me benen stevig vast neukt met harde diepe halen als ik begin te spuiten hij gaat als een gek tekeer na mijn laatste straal merk ik dat het pijn begint te doen, hou vast hou je kut samengeknepen slet brult ie ik bijt op me lippen en wordt weer opgewonden van wat ik in de spiegel zie, die enorme pik die steeds in en uit me gaat, de pijn wordt weer fijn, ik ontspan weer en laat het gebeuren bij iedere stoor kletsen mijn billen Sander knijpt wat harder in me dijen, spuit met kracht zijn zaad diep in me, trekt terug maakt me benen los die gelijk op de grond vallen loopt naar me hoofd pakt me bij me keel en duwt zijn pik in me mond terwijl hij me handen ook los maakt, als ik los ben loopt ie weg gooit me kleren naar me toe, kleed je aan.
Verbouwereerd kleed ik me aan.

Als ik mijn broek wil aantrekken komt hij achter me staan slaat een arm om me nek en trekt me naar achteren met zijn andere hand knijpt hij hard in me billen en duwt met kracht een vinger in me kont, in me oor zegt ie als ik weer zin in je heb bel ik je en hij gooit me van zich af half struikelend val ik naar voren en nu opsodemieteren slet.
Verward trek ik me broek omhoog en hol naar beneden naar me auto, het is al donker, in me auto zie ik dat het al één uur s’nachts is, we hebben meer dan 14 uur zitten sexen denk ik bij mezelf terwijl ik geil wordt van zijn zaad wat ik in mijn onderbroek begin te voelen….

1711 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.