Dom Hans

Geplaatst door: lurker op 27-05-22

Ik benader een dom en complimenteer hem met zijn profiel, met name de hoofdfoto. De reden dat ik dit durf is dat ik een paar jaar te oud ben voor wat hij zoekt en ook niet echt slank te noemen, terwijl hij dat wel zoekt. Dus verwacht ik niet dat hij 'echt' zal reageren. Dat doet hij wel, hij vraagt of die hoofdfoto me zo aanspreekt omdat ik dat zelf zou willen zijn en aangezien dat zo is durf ik niet meteen te reageren, maar dat doe ik uiteindelijk toch. Ik geef toe dat zijn beeld klopt en ik geef ook meteen toe dat heel veel woorden op zijn profiel me aanspreken, maar ik geen idee heb wat ik eigenlijk wel of niet zou willen doen, want ja: geen ervaring. Wel staan er een paar dingen op die ik niet zou willen doen en een paar waar ik zo mijn bedenkingen bij heb, maar zeker de helft zou ik misschien wel willen proberen, maar dat maakt me ook juist huiverig om af te spreken. Het is nogal veel ...

De dom blijkt Hans te heten. Hij vraagt me naar de dingen die ik niet zou willen doen of waar ik mijn bedenkingen bij heb en stelt me gerust dat er niets gaat gebeuren wat ik niet wil en dat het wat hem betreft zelfs mogelijk is dat er bij een eerste afspraak niks gebeurt, want ja, ik ben onervaren en zal dus nog moeten uitvinden wat ik wel oké vind en wat niet en dan ook nog of dat met hem oké is. Uiteindelijk vertrouw ik hem genoeg om een eerste keer af te willen spreken, maar wel vraagt hij nog om foto's van mijn lijf. Het liefst wil hij er 7, maar het worden er 5 (borst, buik, piemel, ballen en kont) omdat hij nog niet weet of hij het 'met mij zou kunnen'. Gelukkig blijkt dat het geval en we spreken de volgende dag om 10:00 bij hem thuis af, ik krijg de straat door waar hij woont en moet hem appen als ik er ben.

De volgende dag ben ik al om 9:30 in zijn straat, want ja, ik hield rekening met mogelijke files die er niet waren. Ik vermaak me wat op mijn telefoon en besluit om 9:50 toch maar vast te appen dat ik er ben. Ik krijg een huisnummer terug en loop er naartoe. Als ik in de buurt van het huis van Hans kom merk ik dat mijn pas langzamer wordt en ik ga even stil staan om me af te vragen of ik verder wil lopen, maar ik neem vrij snel het besluit dat te doen, want ja, er hoeft helemaal niks deze eerste keer zo is mij verzekerd en dus loop ik vervolgens met ferme stappen door en bel aan. Hans doet open en laat me binnen, waarna ik de deur achter me dicht doe.

Hij zegt "Fijn dat je gekomen bent, hang vast je jas op dan gaan we naar de woonkamer". Zo gezegd zo gedaan en ik neem plaats op de bank die haaks op de bank staat waar Hans op is gaan zitten. Vervolgens bespreken we een aantal inhoudelijke zaken qua wat wel en wat niet en dergelijke en een onderwerp wat het belangrijkst is wat hem betreft, hij zegt "Elke stap die nog niet besproken is stem ik met je af, waarna jij uiteraard de gevraagde actie uit kan voeren, maar ook kan aangeven of je dat wat ik vraag wilt of niet. Dat kan door een gesproken ja of nee of door een tekstuele vraag of uitleg, maar het liefst heb ik dat door middel van een hoofdknik want dan blijven we makkelijker in het spel. Akkoord?" En ik knik met mijn hoofd dat ik het daarmee eens ben.

Hans glimlacht en zegt vervolgens "Dan kunnen we beginnen. Zou je nu voor mij willen opstaan?" en als ik dat meteen doe "en je kleren uit doen? Een striptease is niet nodig en je boxer mag je aanhouden". Als ik even stil blijf staan voegt hij er "Spannend hè?" aan toe, waarna ik ja-knik en me begin uit te kleden door mijn shirt op de bank naast me te leggen. Vervolgens doe ik mijn schoenen, broek en sokken uit en als ik in mijn boxer sta laat ik Hans naar mijn lijf kijken.

Na een minuutje zegt Hans "Klaar voor de volgende stap die we al hebben besproken?" en als ik ja-knik gaat hij staan en draait zich mijn kant op, waarna ik een stap naar hem toe zet en voor hem op de grond ga zitten. Dan twijfel ik weer even, maar vervolgens pak ik toch de knoop van zijn spijkerbroek vast, maak deze los en rits ik ook de gulp open, waarna ik zijn broek omlaag trek en ja, ook maar meteen zijn boxer. Ik kijk nu even naar zijn piemel die al een beetje stijf is en pak deze vervolgens vast.

Ik begin Hans af te trekken en kijk daarbij eigenlijk steeds naar zijn piemel. Hans laat me een tijdje mijn gang gaan, maar vraagt dan toch of ik hem zo nu en dan aan kan kijken terwijl ik hem aftrek, dus vervolgens doe ik dat en wissel ik mijn blik af. Na een tijdje merkt Hans dat hij klaar gaat komen, zegt hij "Los!" en "Kijk me aan!" waarna ik zijn piemel los laat, hem aankijk en hij snel zijn piemel pakt om zijn lading in mijn gezicht te schieten. Even later vraagt hij "Dus je hebt er geen enkele moeite mee om mijn sperma in je gezicht te laten zitten?". Ik schud van niet en ik merk dat ik het wel een uitdaging vind om te zien hoe lang ik uit de woorden kan blijven vandaag. Met die gedachte verschijnt er een ondeugende glimlach op mijn gezicht waarvan ik enerzijds hoop dat Hans het niet gezien heeft, maar anderzijds toch eigenlijk ook wel.

Hans ziet het kennelijk, want hij schiet meteen in zijn dom-rol en zegt haast bevelend "Ga staan!" en als ik dat doe rukt hij mijn boxer omlaag, ook dit was van tevoren besproken maar had ik me niet zo hardhandig voorgesteld. Dan pakt hij mijn ballen en piemel vast en zegt "Deze hebben we vandaag niet nodig, toch?" en als ik nee schud knijpt hij er enigszins in wat niet fijn is, maar ik kan het wel hebben. Dan zegt Hans "Steek je tong uit" waarna hij met zijn andere hand het sperma van mijn gezicht naar mijn tong brengt, hoewel het ook deels van zijn vingers gelikt moet worden. Als Hans klaar is zegt hij simpelweg "Slik!" en ik slik zijn sperma door waarna Hans me weer los laat tussen mijn benen en vraagt "Was dit nog helemaal goed?" en daarop knik ik instemmend. Vervolgens moet ik weer op de grond gaan zitten waar ik net zat en dus doe ik dat. Hans loopt weg uit de woonkamer.

Hans blijft best een tijdje weg en als hij terugkeert zegt hij "Ik had een zoom-meeting van mijn werk, gelukkig de enige van vandaag. Er stond een half uur voor maar ik heb hem kunnen beperken tot 25 minuten, fijn hè?" Waarop ik maar instemmend knik. Hans zet een glas water op tafel en komt dan weer voor me staan, knoopt nu zelf zijn broek los en doet zijn broek en boxer omlaag waarna ik een slappe piemel zie hangen. Hans geeft aan dat het tijd is om zijn piemel en ballen te aanbidden door middel van strelen en kussen, het is nadrukkelijk nog niet de bedoeling te likken of zelfs zijn piemel in mijn mond te nemen. Mocht ik een droge mond krijgen, dan kan ik het glas water gebruiken.

Ik buk en pak de slappe piemel vast, waarna ik deze zoals gevraagd ga strelen en kusjes geven. Ook zijn ballen neem ik mee, maar minutenlang verandert er weinig aan de stijfheid van zijn piemel en dat begint me op een gegeven moment wel een beetje tegen te staan. Ik besluit zijn ballen één voor één in mijn mond te nemen en met mijn tong te bewerken. Dit was niet gevraagd, maar ook niet verboden en het zorgt er voor dat zijn piemel stijf wordt, dus dat maakt het leuker om deze te strelen en kussen. Hans zegt er aanvankelijk niks van totdat ik voor de zoveelste keer zijn ballen in mijn mond neem.

Hij zegt "Pijp me zonder je handen te gebruiken en kijk me aan", daarop neem ik meteen zijn eikel in mijn mond en begin ik hem te pijpen terwijl ik hem aankijk. Hans zegt "Wat een uitzicht! Ik ben blij dat je me hebt aangesproken!!" en ik krijg een glimlach op mijn gezicht, maar ga verder ook gewoon door met pijpen. Na een minuut of twee zegt Hans "Ik ga klaarkomen en schiet mijn sperma graag direct in je keel, je hebt het toch al in je mond gehad". Daarop laat ik hem mijn gezicht vastpakken en zijn piemel behoorlijk ver in mijn mond duwen. Als hij klaarkomt voel ik me echt heel erg onderdanig, maar ik vind dat ook nog steeds fijn en dus heb ik er ook geen problemen mee als Hans zijn piemel na het klaarkomen nog een tijdje in mijn mond laat zitten, ook al wordt ie langzaam weer slap. Ik vind, tot nu toe, alles goed ...

2024 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.