Dirty Dicks

Geplaatst door: kinky-pisgay op 27-05-22

Al een hele lange tijd loop ik met het idee om naar Dirty Dicks in Amsterdam te gaan en dan met name de ‘GoldenShower-party,’ wat altijd plaats vindt op de laatste donderdag van de maand. Voor mij is dit moeilijk plannen, omdat ik doordeweeks aan het werk ben. Maar omdat Hemelvaart altijd op donderdag valt en ik de vrijdag erop ook vrij ben, heb ik gelijk een hotelletje geboekt op een paar honderd meter van Dirty Dicks. Nadat ik in het hotel heb ingecheckt, ga ik naar de Prinsengracht bij een bekende ‘tetish-winkel’ iets geils en passend voor de avond te kopen. Ik heb een hemd en korte broek van rubber met gele biezen gekocht en vervolgens bij Primark een paar badslippers. Daarna terug naar het hotel om wat te drinken en mij gereed maken voor de avond.


Rond 20:15 uur verlaat ik het hotel en loop naar ‘Dirty Dicks,’ ik was er nog nooit geweest en ik was erg nieuwsgierig hoe het er aan toe zou gaan. Ik bel aan en de deur wordt opengedaan. De man van de kassa wijst mij erop dat het vanavond ‘Golden Shower-party’ is, of ik mij daarvan bewust ben. Ja, daarvan ben ik mij best, vervolgens vraag ik hem of er regels zijn waarmee ik rekening moet houden. Nee, ik hoef nergens rekening mee te houden. Vervolgens bestel ik mij een pilsje en loop in het rond om het er eens te verkennen. Ik loop naar achteren en ik zie links de gloryhole-cabines, stukje verderop staan er heel wat mannen bij elkaar en zie ik een paar mannen op de grond in een rij zitten te wachten totdat ze ondergepist worden. Ik neem één van de mannen zijn pik in mijn mond en begin hem geil te pijpen. Na een tijdje trekt hij zijn pik terug uit mijn mond, en richt zijn pik op mijn mond, ik weet wat ik moet doen en ik open mijn mond. Het duurt niet lang of ik voel zijn pis in mijn mond stromen, gulzig slik het door en sluit mijn mond rond zijn pik, terwijl ik hem pijp stroomt zijn zalige zilte pis mijn mond en keel binnen. De man naast ons begint ook te pissen, ook zijn pik neem ik in mijn mond en laat mij gewillig mijn mond vol pissen. Amper vijf minuten na binnenkomst al twee pissende pikken gehad, dat belooft nog wat te worden. Nadat ik ben volgezeken, sta ik vervolgens met een man te tongen en elkaar te strelen. Ik besluit om terug te keren naar de bar om mijn flesje bier leeg te drinken. Aan de bar zit ik van mijn pilsje te genieten en de deurbel blijft maar gaan, steeds meer mannen die binnenkomen, het belooft een geweldige avond te worden. Nadat ik mijn flesje heb leeggedronken, ga ik de trap op om daar de darkroom te verkennen. Boven aangekomen zijn ook al een paar mannen met elkaar bezig, Ik voeg me bij de mannen en ik pijp de een na de ander, er komen nog meer mannen bij en ik weet bij god niet hoeveel verschillende pikken ik daar heb gezogen, het waren er heel wat.


Ik loop de trap af en ik ga weer eens kijken op de plek waar ik net twee pissende pikken heb gepijpt. Het is er weer flink druk. Een paar mannen staan er al te pissen, een voor een neem ik de pissende pikken in mijn mond. Dan komen ze aan weerskanten van mij staan en pissen tegelijkertijd in mijn mond, wat een geile ervaring is dat! Vervolgens voegt zich een 3e man erbij en heb ik tegelijkertijd drie pisstralen in mijn mond. Jezus, wat geil. Nadat de mannen zijn uitgepist, komt er nog een man die zijn blaas wil legen. Hij duwt zijn pissende pik in mijn mond en ik zuig hem tot aan zijn ballen naar binnen. Naast mij ligt een man in een badkuip, er staat een andere man naast die hem wil bepissen; wacht zegt de man: “Ik loop naar boven en ga van boven op jou pissen.” De man verdwijnt naar boven en inderdaad uit een rooster boven de badkuip klettert een flinke straal pis naar beneden. Ik tongzoen met de man in de badkuip zodat we allebei van zijn pis kunnen genieten.


Het wordt weer tijd voor een kleine pauze. Ik loop richting de bar en het oog valt weer op de gloryhole-cabines, ik stap er in en ik zie aan de andere kant een man met een flinke pik staan. Ik steek mijn hand door het gat om hem erop attent te maken dat mijn mondje erg gewillig is. Hij duwt zijn pik door het gat en zijn heerlijke harde pik verdwijnt in mijn mond, gulzig pijp ik hem, af en toe aan mijn poppers snuivend. Het duurt niet lang of hij spuit zijn lading in mijn mond wat ik gulzig en dankbaar doorslik.


Bij de bar aangekomen bestel ik nog een flesje bier en kan ik even bijkomen van al het ‘geweld.’ Tot nu toe overtreft deze avond mijn stoutste verwachtingen. Als ik in Amsterdam zou wonen, zou ik iedere laatste donderdag van de maand bij zijn. In het hotel had ik mijn kontje al van glijmiddel voorzien want ik zou ook wel graag geneukt willen worden. De man die eerder mijn mond volpiste nodigde ik nu uit om mij te neuken, hij duwt zijn eikel tegen mijn sterretje en moeizaam glijdt zijn pik in me. Moeizaam, omdat door al het vele pissen veel glijmiddel was weggespoeld, maar het ging en met flinke halen neukte hij mijn kontje, wat een zalig gevoel. Hij haalt zijn pik uit me, pakt me bij mijn hoofd en richt zijn pik boven mijn mond, twee mannen die staan te kijken voegen zich bij ons. De man die mij net neukte komt als eerste klaar, luid kreunend loost hij zijn zaad in mijn mond, de tweede man hierdoor ook klaar en spuit ook zijn zaad in me en vervolgens de derde man ook. 3 zaadlozingen in een keer in mijn mond, wat een genot.

Er komt nog een jongen binnenlopen, helemaal in het latex gehuld, een jonge vent nog. Hij knielt voor een paar mannen en het duurt niet lang of ze beginnen te pissen, ik voeg me er ook bij en samen genieten we van al het pis wat we ontvangen.

Als ze uitgepist zijn, ga ik naar de bar, ik bestel nog een pilsje en ik reken af. Het is mooi geweest, ik ben moe en wil graag naar bed. Teruglopend naar het hotel voel ik hoe ‘zwaar’ mijn benen zijn van al het gesnuif van poppers. Met mijn pasje open ik de deur van het hotel, ik was me en ga op bed. 


Ik heb echt ontzettend veel zaad en pis gehad die avond. Wat een geweldige ervaring en ja, ik ga zeker nog een keer.

3077 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 15)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.