Jop van Tinder (1)

Al bijna 12 jaar fantaseer ik wel eens over seks met mannen. Toch voel ik me bijna altijd echt een hetero maar wordt ik erg geil van de gedachte om eens stevige pik in me te voelen. Op een paar kleine nachtelijke experimentjes tijd mijn studententijd na, waarbij er alleen wat gepijpt en gevoeld is, heb ik deze fantasie al veel te lang weg proberen te stoppen. Toen vorig jaar mijn relatie eindigde ben ik deze gedachte echter ruimte gaan geven. Ik heb leuke speeltjes besteld en ben via Tinder een paar keer gaan daten met mannen, maar het echte wauw gevoel heb ik nog niet gehad. Het probleem tot nu toe met de dates was dat de mannen nog te snel voor me waren. Dit veranderde toen ik na  lang app-contact voor de eerste keer afsprak met Jop. 

We besloten een potje te gaan poolen in Den Bosch waar hij woont. Toen hij me een kus op de wang gaf toen hij me ophaalde op het station, had ik nog niet durven dromen dat deze avond zo heerlijk zou eindigen.

Er hangt meteen spanning tussen ons en het eerste uur vliegt voorbij. We dagen elkaar uit en raken elkaar 'toevallig' aan als we langs lopen. Ik moet naar het toilet en besluit bewust voor hem langs te lopen. Wanneer ik hem passeer fluistert hij me toe dat hij benieuwd is of ik me aan de afspraak heb gehouden om mijn buttplugje in te doen. Ik lach flirterig naar hem en loop weg. Zijn opmerking laat mijn pik groeien en ik besluit zijn vraag te beantwoorden door een foto als bewijs naar hem te sturen. Nog voordat ik mijn handen heb gewassen, stapt Jop de toiletruimte binnen, loopt naar me toe en duwt me licht dwingend het lege hokje in terwijl hij zijn lippen voor het eerst op de mijne plaatst. Ik verstijf want had het nog niet zo snel verwacht, maar in tegenstelling tot de vorige keren overwint mijn geilheid het van mijn twijfel. Ik laat het los en besluit er vol voor te gaan. Met mijn handen tast ik zijn gespierde lichaam af en doe ik langzaam zijn shirt omhoog. Ik daal af en voel met mijn lippen door de stof voel zijn dikke lul. Gulzig grijp ik naar zijn riem als Jop me naar boven trekt en me zegt vanavond heerlijk te gaan verwennen. We kleden ons aan en spelen nog wat potjes. Tussendoor wil hij van me weten of ik het spannend vind om vastgebonden te worden. 'Ja en laat me onderdanig voelen' zeg ik hem uitdagend en speels toe.

Jop regelt een taxi naar zijn appartement en ik merk dat ik er nog wat moeite mee heb om me flirtend met een man te tonen in het openbaar. In de taxi kijken we elkaar daarom enkel wat verlekkerd aan. We betalen de taxichauffeur en stappen beiden met dezelfde gedachte de lift in. Al voordat de deuren volledig zijn gesloten spring ik om zijn brede schouders en onze tongen vinden elkaar. Nog nooit eerder heb ik dit gevoeld. De spanning en de gedachte om zo dadelijk zijn lul in me te gaan voelen zorgen voor een ongekende geilheid. 

'Welkom, voel je thuis', zegt Jop als hij me zijn appartement binnen laat en de deur achter ons dicht gooit. Onze kleren scheuren we van elkaars lijf en lopen half naakt naar zijn slaapkamer. Jop duwt me en ik val met mijn rug achterover op het bed. Ik besluit wat meer naar achter door te schuiven, trek mijn broek uit en laat hem de buttplug zien door hem langzaam uit te doen. Ik besluit uitnodigend mijn benen uit elkaar te zetten en laat hem zien dat ik er klaar voor ben. Jop begrijpt de hint, gooit ook zijn laatste kleren van zijn lijf en komt met zijn heerlijke lichaam boven op me liggen. Hij gaat op zijn gestrekte armen steunen. Zijn handen heeft hij bij mijn nek gezet, waardoor het voelt alsof hij me licht gaat wurgen. Op dat moment voel ik zijn eikel tegen mijn billen, zoekend naar mijn natte gaatje. Holy shit, het gaat nu echt gebeuren! De gedachte alleen al voelt als een feestje. Ik hang mijn armen om zijn nek en we gaan heerlijk tongen. Ik voel zijn pik langzaam langs en tegen mijn sterretje op en neer bewegen. 

Deel 2 volgt snel. 

3343 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.