Een leuke ervaring op een camping.

Geplaatst door: hogaland op 29-05-22

Een leuke ervaring op een camping.


Een jaar geleden werd ik door een collega uitgenodigd om op het feest van zijn bruiloft te komen. Omdat ik zelf uit het noorden van het land kom en mijn collega uit het zuiden moest ik wel kijken voor het hotel, B&B of iets dergelijks. Omdat er niks dicht bij de locatie was waar het feest gehouden werd, ik drink graag een borreltje op een feestje en dan wil ik lopend terug, ben ik maar gaan kijken naar een camping. En daar vond ik wel iets wat dichtbij lag, hooguit een kwartiertje lopen. De voorzieningen leken er ook goed uit te zien en nadat ik wat recensies gelezen had heb ik daar een plekje geboekt. Zo af en toe kamperen vind ik wel leuk dus daar keek ik wel naar uit. Mijn meisje kon helaas niet mee dus ik ging lekker alleen. Ik baalde daar eerst wel van maar later had ik er ook wel vrede mee en af en toe iets apart van elkaar ondernemen is ook leuk.


Ik zal nog even iets over mezelf vertellen, ik ben een 45 jarige man met een hele lieve vriendin en wij wonen alweer 20 jaar onder een dak. We hebben het erg goed samen en we weten precies van elkaar wat we leuk en niet leuk vinden. Mijn vrouw heeft eerder door dat ik last van mijn lichaam heb dan dat ik dit zelf door heb. Alleen op seksueel gebied is het wat minder, ik zou wel meer willen alleen houd ze dit constant af. Als we dan eens sex hebben vind ik het leuk om het er van te nemen en haar lekker te verwennen waarbij ze ook meerdere keren klaarkomt en dan is ze ook erg gelukkig en blij. Maar ze onderneemt helaas geen actie bij mij ook al pak ik haar hand en wijs haar de weg en geef aan wat ik lekker vind maar daar onderneemt ze helaas niks in. Maar als dit het enige is dan kan ik er mee leven.


Terug naar de dag dat ik naar het feest moest van mijn collega. Ik had al mijn kampeer spullen gepakt en alles lag klaar in mijn auto. Ik heb mijn meisje gedag gezegd en ben op weg gegaan naar het zuiden, ik zat twee uur in de auto en was al blij dat ik wat geboekt had want om diezelfde nacht nog te moeten terug rijden zag ik niet zitten.

Op de camping aangekomen kreeg ik een mooi plekje, veel caravans en campers om me heen maar dat mocht de pret niet drukken. Ik was mooi op tijd aan het begin van de middag dus alle tijd om mijn tent op te zetten. Nu had ik maar een klein twee persoons tentje mee en die stond in 10 minuten. Mijn slaapmatje en slaapzak erin en klaar was ik.

Ik ging op mijn stoeltje zitten en genoot lekker van het zonnetje. Ik was een beetje aan het wegdoezelen toen er plots iemand tegen mij begon te praten. De buurman begon een praatje over het weer en het werd eigenlijk al snel gezellig. Hij nodigde mij uit voor een biertje en dat sloeg ik natuurlijk niet af. Toen ik om het hegje heen liep ging ik lekker voor hun camper zitten en al snel waren we aan het babbelen over van alles en nog wat. En het was erg gezellig hij stelde zich voor als Peter, het klikte goed. Ik vertelde hem waarom ik hier was en dat ik een bruiloft had, hij vertelde mij dat hij met zijn man regelmatig weekendjes weg gaat met hun camper. Ik vond dat erg leuk dat ze dat deden en zei dat ik wel een tikkeltje jaloers was op zo’n mooie grote camper. Peter stelde voor om de binnenkant eens te bekijken en dat wilde ik graag zien. Alles mooi ruim en achterin een mooi breed vast bed, ideaal voor met z’n tweeën. Ik vroeg Peter waar zijn man nu was maar die was een rondje aan het lopen.

De tijd vloog voorbij en Peter stelde voor dat ik met hun mee kon eten. Inmiddels was Erik ook terug gekomen en we hebben met z’n drieën heerlijk gegeten. 

Het was zo gezellig dat ik bijna de tijd vergat en bedankte de mannen voor de gezelligheid en het lekkere eten maar dat ik toch echt weg moest.

Drie kwartier later stond ik op de receptie van mijn collega, het was wel druk maar een beetje een dooie boel. Ik dacht bij mezelf dat ik beter bij Peter en Erik had kunnen blijven, daar was het gezelliger. Rond 22:15 uur was ik er echt klaar mee, ik verveelde me en niemand maakte een praatje. Ik bedankte het bruidspaar en vertelde dat ik kapot was en dat ik ging slapen. 


Toen ik terug liep had ik een beetje een raar gevoel, ik vond het wel leuk met Peter en Erik en hoopte dat ze nog buiten zaten.

Toen ik aankwam was alles donker, jammer dacht ik. Dan maar even douchen want nu was het toch lekker rustig en ik pakte mijn spullen en liep naar het toiletgebouw. Toen ik naar binnen wilde kwamen Peter en Erik net naar buiten. Hey jij hier zeiden ze. Ik legde uit dat er niks aan was en dat het een dooie boel was. Ze vroegen of ik nog zin had in een afzakkertje bij hun en daar stemde ik wel mee in. Even douchen en dan kom ik eraan.

Ik had een raar gevoel en onder het douchen hoopte ik dat er misschien wel iets meer ging gebeuren, ik merkte dat ik geil werd en mijn lul begon langzaam omhoog te komen. Ik wilde wel even rukken maar deed het niet. Wel alles even netjes onthaard van onder zodat alles weer fris en fruitig is. Je weet maar nooit.

Bij de mannen aangekomen zaten ze al binnen. Ik stapte ook naar binnen en ik kon naast Peter zitten op een bankje. Er hing een apart sfeertje in de camper, we kletsen over het feest en over andere dingen. Ze vroegen mij of ik het niet vreemd vond om met een homo stel wat te drinken. Ik vertelde dat ik dat wel leuk vond en ik vertelde dat ik seks met mannen ook lekker vond. Daar keken ze van op en keken elkaar blij verrast aan. Peter drukte zijn been zachtjes tegen mij aan en vroeg naar mijn ervaring. Ik vertelde over mijn avontuur op Aruba (Een lift met bijbedoelingen) en ze genoten zichtbaar. Peter deed zijn arm om mij heen en vroeg of ik dit erg vond. Ik vond dat niet erg waarop hij mij begon te strelen. Ik keek Erik aan en hij knikte alleen maar goed keurend. Ik keek daarna naar Peter en hij knikte ook, hij kwam met zijn hoofd naar mijn hoofd en begon me te zoenen. Ondanks dat ik de stille hoop had dat dit ging gebeuren schrok ik wel even maar herpakte mezelf snel en zoende terug. Vervolgens voelde ik zijn tong in mij en we begonnen super geil te tongen. Ik werd helemaal gek en Peter begon over mijn broek te wrijven. Ik had niet door dat Erik al richting hun bed was gelopen en hij had zijn kleren al uit gedaan. Peter liet mij opstaan en al tongend dirigeerde hij mij richting hun bed. Hij deed ondertussen mijn t-shirt uit en begon mijn broek los te knopen. Toen ik achteruit tegen het bed liep gaf hij mij nog een zetje en ik kwam op het bed te zitten. Peter begon mijn tepels te likken en te bijten en zakte naar beneden, hij complimenteerde mij met mijn mooi geschoren frisse lul en hapte hem zo naar binnen. Wat kon hij lekker pijpen, ik snakte gewoon naar adem zo lekker was het. Plots voelde ik de handen van Erik op mijn rug, hij masseerde mijn schouders en trok mij hoofd zachtjes maar dwingend naar hem toe, ook hij begon mij super heet te tongen. Sensatie van twee kanten hoe lekker is dit. Hij begon lekker met mijn tepels te spelen terwijl hij zijn tong in mijn mond roerde. Hij trok zich terug en trok mij achterover zodat ik op mijn rug lag. Hij bood zijn lul aan en ik opende mijn mond, ik begon zover ik kon op zijn lul te zuigen en likken terwijl hij weer met mijn tepels aan het spelen was.


Peter was nog steeds mij heerlijk aan het pijpen en had zich ondertussen ook ontdaan van zijn kleding. Hij had ergens een potje glijmiddel vandaan gehaald en hij begon mij rustig aan te vingeren. Ik zei hem dat hij moest stoppen met pijpen omdat ik al bijna kwam wat hij ook deed, hij focuste zich nu op mijn kontje. Een vinger werden er twee en niet veel later had hij drie vingers in mij terwijl Erik zijn inmiddels harde lul in mijn mond had. Ik voelde me lekker sletterig en onderdanig, iets waar ik echt van genoot.
Peter wilde dat ik mij omdraaide zodat ik hem mijn kont kon aanbieden, Erik ging er lekker voor zitten zodat zijn lekkere lul recht voor mijn mondje zat. Peter gaf aan een condoom om te doen om mij lekker te gaan neuken, hij deed dit eerst heel lief. Hij liet mij heel rustig wennen aan het gevoel dat er lul in mij zat, ik vond het gevoel heerlijk en gaf dit ook aan. Vervolgens nam ik Erik zijn lul ook weer in mijn mond waarna hij mijn hoofd vastpakte. Ik deed uiterst mijn best om Erik lekker diep te pijpen en dit ging me aardig af totdat Peter mijn heupen stevig vastpakte en heerlijk op mij begon in te beuken. Hierdoor schoot die lekkere lul van Erik diep in mijn keel, eerst raakte ik in paniek maar ook hier kon ik me weer rustig krijgen en merkte dat door te ontspannen dat het nog makkelijker ging en dat ik er zelf ook nog meer van genoot. Slierten slijm kwamen uit mijn keel en terwijl ik Erik aankeek voelde ik dat hij ging klaarkomen, hij begon te shaken en te hijgen dat ik het goed deed waarna zijn lul nog harder werd en zijn zaad met kracht achterin mijn keel werd gespoten. De tweede lading schoot tegen mijn gezicht waarna ik zijn lul weer snel in mijn mond nam om de rest op te vangen, ik slikte alles automatisch door en voelde een soort van trots over me heen komen. Toen hij helemaal klaar was likte ik hem helemaal schoon waarna hij zijn benen optrok en zijn kont aanbood. Dit was toch wel weer next level maar Peter die mij nog steeds met lange halen aan het neuken was drukte mijn hoofd tussen Erik zijn billen. Eerst likte ik voorzichtig zijn ster met de gedachte dat het vies zou zijn maar ik merkte al snel dat alles lekker fris rook en smaakte. Ze hebben dit onder de douche dus ook lekker schoongemaakt.


Vervolgens ging ik vol enthousiasme door met het rimmen van Erik zijn kont, ik drukte zelfs mijn tong zijn gaatje in waarna er een luid gekreun te horen was, ik begon mijn vingers te gebruiken en begon Erik lekker te vingeren. Ondertussen was Peter een beetje aan het bijkomen en trok zijn lekkere lul uit mijn kontje. Hij drukte er wel weer een butplug in zodat mijn kontje lekker open bleef staan. Hij kroop over mij heen en kwam naast Erik liggen, ze begonnen samen lekker te tongen en beaamden beide dat deze avond een succes was.

Peter bood mij zijn lul aan om hem ook even lekker te pijpen, Erik zei dat ik een natuurtalent was en na een paar minuten beaamde Peter dit en gaf mij als beloning ook een lading zaad die ik dankbaar door slikte.

We waren alle drie alweer een tijdje bezig en Erik stelde voor om even een pauze in te lassen en wat te drinken. Hij haalde even wat uit de koelkast en ik ging naast Peter liggen, we begonnen weer te vrijen en Erik zette het drinken aan de zijkant en begon mij ook te strelen, nu lag ik lekker tussen hen in en ik voelde Erik zijn lul tussen mijn billetjes glijden hij merkte dat er nog wat in de weg zat. Hij maakte een opmerking tegen Peter over de butplug. Vervolgens drukte hij lekker tegen de butplug die ik nog in mijn kont had zitten en begon er mee te spelen, steeds eruit trekken maar voordat hij eruit kwam weer los laten. Dit herhaalde hij een paar keer waarop ik hem vroeg om mij gewoon te neuken, dit hoorde hij graag aan en trok heel langzaam de butplug eruit. Vervolgens rolde hij een condoom om zijn lul en voelde ik hem lekker naar binnen gaan. Hij begon mij met lange halen te neuken terwijl wij op onze zij lagen, telkens als hij er bijna uitfloepte drukte hij hem er weer diep in. Dit gaf mij een heerlijk gevoel, ja dit was toch echt super lekkere geile sex. Ik was nog steeds met Peter aan het tongen totdat hij naar beneden zakte. Hij begon mijn tepels weer te strelen, likken en bijten. Ik dacht dat ik gek werd, overal in mijn lijf voelde ik genot. 

Mijn lul die stond op knappen, als iemand hem zou aanraken dan zou ik ontploffen. Vakkundig likte en kuste Peter verder naar beneden. Hij hield mijn been omhoog zodat Erik mij lekker diep kon nemen. Peter likt mijn liezen, mijn heupen mijn buik mijn navel alles behalve mijn ballen en mijn lul. Totdat ik niks meer voelde, ik keek naar hem en hij zat gebiologeerd naar mijn lul te staren. Hij keek mij vervolgens diep in mijn ogen en zakte met zijn mond over mijn lul, hij sloot zijn lippen en zoog heerlijk op mijn eikel terwijl hij mij in de ogen aankeek. Wat ik toen voelde was onbeschrijfelijk. Ze lieten me samen zo verschrikkelijk lekker klaarkomen, Erik was heel rustig met zijn lul tegen mijn prostaat aan het drukken en Peter zoog alle vloeistoffen vakkundig naar buiten waarbij hij geen druppel morste. En ik, ik zag alleen maar sterretjes en voor mijn gevoel was ik minuten lang aan het klaarkomen waarbij het zwart werd voor mijn ogen.

Toen ik mijn ogen weer open deed keer Peter mij met een grote glimlach aan, hij begon mij weer te tongen waarbij hij mij mijn eigen zaad liet proeven en drinken. Erik was ook nog een keer lekker klaargekomen door mijn pulserende kontje en lag lekker achter mij uit te hijgen en mij te strelen.

Nadat wij allen een beetje uitgerust waren hebben we nog een afzakkertje genomen. Ik heb ze allebei met een lekkere tongzoen bedankt voor deze geweldige ervaring en ben naar mijn tentje gestrompeld. Ik ben als een blok in slaap gevallen en dit hele avontuur in mijn dromen herbeleeft.


Peter en Erik, als jullie dit lezen. Nogmaals bedankt voor deze geweldige ervaring. Ik denk er nog vaak aan terug en elke keer als ik er aan denk heb ik weer een lekkende harde lul die ik dan snel weer moet verlossen van de geiligheid. Bedankt…

4152 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 25)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.