Kleine foutjes.

Geplaatst door: snoepjevanweek op 04-06-22

Voor ik begin de locatie is echt maar de actie is een fantasie van velen sex met je leraar. Ik zou voor geen miljoen het met de teken leraar gedaan hebben vond hem een griezel. Laten we beginnen we noemen hem Mick is negentien. Toen hij sex had met zijn oudere teken leraar mr Gerritsen. Mick had zeker teken talent maakte nog foutjes, en hij zag er zeker niet fout uit kan zeggen ! Die bewuste zomer was het heel warm dus rook Mick de deo van mr  Gerritsen vaak. Zeker als hij over hem heen boog en Mick aanwijzingen gaf. Dan zag Mick de grijze borsthaartjes van de leraar wiens bovenste twee knoopjes los waren. Mick was preuts twee knoopjes open maar niet zoals bij de leraar in kijk !  Na de tekenles hielp Mick de teken leraar met opruimen met reden zag de leraar wel zitten.


 Die zomer was er een teken kamp en daar gebeurde het dus. Dat de vakantie boerderij eigendom van familie van teken leraar is vergeet maar. Het was nabije een bos en de schets lessen vonden vaak plaats in het bos. De oude varkens schuur kon iedereen slapen mr Gerritsen sliep bij de jongengs van 18,19 jaar gewoon dus. Die bewuste avond was de rest naar het dorp en hadden Mick en de leraar keuken dienst. Hun hadden gekookt en ruimde die avond op ! Nu iedereen weg was kon de sexuele spanning in daden om gezet worden. Mr Gerritsen zoende Mick maar Mick wilde tongen. Zijn tong drong binnen in de mond van de leraar. Zo te zien niet eerste keer voor beiden een heet aanblik.

 De tafel in de keuken was leeg  ze hadden getongd volgende stap uit kleden. Mick keek goed hoe de leraar uit zag voor door zijn knieen ging.  Mick zag dat leraar al stijf was dus de leuter gleed in zijn mond. Hij likte en zoog tot de man kwam. Even met een hand schoon maken met andere hand door haar op de onder buik gaan geil. Mick ging liggen op de tafel welk leeg was.  De leraar  hield van veilig dus na het glijmiddel een condoom om. Mick werd genomen van achter niet  zijn favoriete positie. Niet dat de leraar de eerste was hoor en zo zien Mick niet de eerste voor Gerritsen was ! Mick vond maar niks dat gestoot in zijn kont. Toen de leraar kwam maakte Mick dat kenbaar en beloofde de leraar andere positie te doen. Maar daar was geen tijd voor ze hoorde buiten lachen de klas kwam terug werdt donker buiten. Snel even schoon maken en aan kleden natuurlijk. De vraag gaan ze thuis verder ligt aan jullie fantasie ?

2293 keer gelezen

Score: 6
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.