Geneukt door haar bull 3

Na mijn goddelijke neukpartij met George, de broer van haar bull, merkte Monique op dat ik eindelijk maar eens toe moest geven dat ik gewoon een geile homo ben. En dat kwam niet doordat ik het zelf geroepen had terwijl ik door die dikke zwarte lul geneukt werd. Nee ze had het gevoel al langer en daar schrok ik toch wel van, want ik had mijn bi, of zeg maar gerust homo escapades altijd verzwegen en ver van huis gehouden.

Ik wilde dan ook graag weten hoe zij er achter gekomen was. 'Wil je dat echt weten', vroeg ze; 'Nou ga er maar een voor zitten', en op dat moment zag ik haar weer in de rol van onderwijzeres die me bestraffend toesprak. Ik werd direct weer bloedgeil van de rolverdeling.
'Waar zal ik beginnen', zei ze. Jeetje daar schrok ik toch wel van, was ik zo'n open homoboek.
Als  eerste gaf ze aan dat ik haar de laatste tijd vrijwel alleen nog maar anaal neuk en als ik haar in haar kut neuk heeft dat een reden, maar daar kont ze nog op terug. Zij merkte op dat tijdens onze neukpartijen in haar kontje ik veel heftiger klaar kom, maar dat is toch logisch, want sinds ze haar haren kort heeft ziet ze er van achteren heerlijk jongensachtig uit. 'BLIJF BIJ DE LES', sprak juf Monique op dwingende toon. Als tweede gaf ik steeds vaker aan dat als zij me pijpt dat ik dan iets in mijn mannenkut wil, een paar vingers, of een dildo van haar en dat  ik dan een hele heftige lading zaad in haar keel spuit, waar ze zich regelmatig bijna in verslikt.
Als derde het feit dat ze al veel langer weet dat ik me aftrek op haar slipjes en er mijn zaad in spuit. Maar ze merkte dat dat altijd slipjes zijn waar het zaad van andere mannen in zit, dus zaad dat uit haar kut gelopen is nadat zij geneukt is. In het verleden waren dat nog wel een vreemden of voor mij onbekende mannen, maar de laatste tijd is dat alleen maar zaad van Melroy.  Ik gaf toe dat ik zo vreselijk geil wordt van de geur van haar zaadkut.

'Ten vierde,' jeetje de lijst werd steeds langer, 'Als ik thuis kom met zaad in mijn kut dan wil jij er meestal direct een lading van jezelfd bijspuiten', dit is dan één van de keren dat ik haar in haar kut neuk, 'En dan wil je die, met dat zaadmengsel gevulde kut,
 schoonlikken.' Ja dat klopt, ik vind het heerlijk om al dat  zaad uit haar te likken, en zij geniet hier zelf ook zo erg van dat zij dan vaak spuitend klaar kont en ik mijn dorst kan lessen met haar geile kutsap.
Verder moet ik zeggen dat ik ook jouw slipjes inspecteer en dat ik niet alleen zaadresten van je zelf aan voorkant aantref, maar ook aan de achterzijde. Ja, dat klopt, vooral toen ik nog werkte en ik voor mijn werk onderweg was gebruikte ik mijn lunchpauze regelmatig voor een geile ontmoeting en werd ik ook vaak door bekenden bare geneukt en dat liet natuurlijk ook zijn sporen na.
Ik moest toegeven dat ik schuldig ben, maar had wel respect met de wijze waarop ze de bewijzen verzameld en gepresenteerd had en zoals je zult begrijpen was ik inmiddels bloedgeil geworden van deze onderwijzeres, of beter meesteres, dus vroeg ik haar om mij de rug toe te keren, zodat ik een blik had op haar jongensachtige verschijning en vroeg haar zijn slipje te laten zakken en mij zijn heerlijke sterretje te tonen. Ik kwam achter haar op mijn knieën zitten en opende haar zachte perfect  ronde billen, ik maakte mijn tong extra vochtig en ging door haar bilnaad zodat deze keile knullenkut nat en glad was voor mijn pik ik kwam achter haar staan en heb deze geile jongenskont heerlijk geneukt en een lading zaad gegeven dat als het in haar kut was geweest ik haar zeker zwanger geneukt had.
'Zo', zei ze: 'jij hebt je ook weer even uitgeleefd', en terwijl ze naar de telefoon liep om te vragen of Melroy zin had om langs te komen, zag ik vanuit dat heerlijke jongenskontje grote klodders zaad langs haar benen lopen.  Wat ben ik toch gelukig met deze begripvolle vrouw.........

2620 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 13)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.