Pop festival

Mark zijn broer Gerard, Eric en ik waren naar een festival in Nederland geweest en het werden drie dagen van seks, bier en weed.

Kortom een fantastische tijd.
Eric en ik waren weer wat biertjes gaan halen en op de terug weg kwamen we langs wat houten picknick tafels. Eric zette er zijn lading bier op en zei dat hij zin had om me te neuken. We hadden allemaal al deftig aan de joints gezeten en het leek ons maar normaal om het daar dan maar te doen.
Ik had enkel zo'n Adidas shortje aan en Eric zag meteen dat ik er ook zin in had daar mijn snel groeiende pik al door het korte pijpje begon te piepen. 
Ik zette mijn biertjes ook op de tafel en stroopte, onbekommerd, mijn shortje omlaag en mijn bevrijde lul sprong vrolijk tevoorschijn. Ik bekommerde me totaal niet aan de lui die op weg of van de biertent kwamen of gingen. Zij bleken er zeker geen aanstoot aan te nemen en dat kon me eigenlijk weinig schelen ook.
IK trapte mijn shortje uit, knielde voor Eric neer, trok zijn short omlaag en begon aan zijn lul te lurken tot die lekker hard was.

Sommige van de passanten waren nu wel meer geïnteresseerd en bleven staan kijken. Tot ongeloof van enkelen en amusement van anderen ging ik dan op de tafel leunen, mijn benen gespreid en wachtte af.
Eric liet niet lang op zich wachten en onder het toeziend oog van het publiek voelde ik  zijn natte eikel tegen mijn gaatje duwen.
Ik sloot mijn ogen, kreunde en zuchtte, met wijd open mond, toen hij binnen drong.
Niemand leek gechoqueerd toen Eric me daar nam.
Steeds dieper duwde Eric zijn staaf in me en luidkeels gaf ik uiting aan mijn genoegen.
Eenmaal volledig in me begon hij me dan heerlijk te neuken.
Sommige toeschouwers begonnen ons zelfs aan te moedigen en steeds meer mensen bleven staan om te kijken.
Ik keek ze glimlachend aan want ik vond het zalig om geneukt te worden en bekeken te worden.

Mark en Gerard vonden dat we wel lang weg bleven, zagen de toeschouwers staan en kwamen poolshoogte nemen.
Ze waren niet echt verbaasd toen ze zagen hoe Eric me aan het berijden was maar stroopten hun shorts ook omlaag en met een paar rukken bezorgden ze zich ook een stijve.
Sommige lui vonden dat ze het nu wel gezien hadden en dropen weer af terwijl anderen erbij kwamen.
Ik vond het gewoon heerlijk.
Eric begon steeds vlugger te pompen en kwam dan ook spoedig in me klaar.
DE twee Broertjes namen het dan van hem over en wisselden elkaar af en zo werd heerlijk lang geneukt voor een steeds wisselend publiek, zalig.
Terwijl een van de broertjes in me bezig was begon ik onweerstaanbaar te spuiten.
Mark en Gerard vulden me uiteindelijk ook met hun heerlijke zaad.
Mark  en Eric hadden ondertussen hun shorts weer aan getrokken en Gerard was daar mee bezig. Mark trok me tegen zich aan, zoende en streelde mijn lijf waarna we een biertje dronken, Eric had mijn shortje bij zich en zo wandelden we terug naar de tent, ik lekker naakt tussen mijn drie vrienden.
Later hebben ze me nog meermaals op hun paal gespietst en van optredens hebben we die avond en nacht weinig meegemaakt.
Tja een mens kan niet alles hebben, nietwaar.

2976 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 20)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.