Bram de jongen met de dikke brillenglazen

Geplaatst door: hans492 op 06-06-22

Na alle ellende in de wereld is er gelukkig ook af en toe gelukkig ook nog wel eens iets leuks te beleven.

Zoals afgelopen week toen het stralend mooi weer was en ik voor het huis  in de tuin aan het werk was. Mijn vrouw was naar haar werk dus had ik mooi het rijk alleen.

Een eind verderop in de straat zag ik een jongen met een fiets aan de hand lopen. Het was een leuke jongeman, enigszins gespierd met een bleek gezicht en met hele dikke brailleglazen. Toen hij langs mij liep zag ik dat zijn band niet lek was en dat prikkelde mijn nieuwsgierigheid en vroeg hem of zijn fiets kapot was. ’ Nee meneer ik heb deze elektrische fiets pas geleden gekocht  maar hij valt steeds uit. Ik word er gek van. Soms doet hij het een paar kilometer en dan valt hij ineens uit. Als ik dan een stukje ga lopen en even later weer probeer dan doet hij het soms weer. Nu ben ik zelf wel een beetje technisch onderlegd dus bood ik hem aan om er even naar te kijken. Hij keek me zodanig aan met van die trouwe hondenogen door die dikke brillenglazen dat ik er ter plekke smolt. Wat ongelooflijk aardig van u meneer zei hij. Ik nodigde hem uit om met mij naar mijn schuurtje te gaan waar mijn werkbank staat en waar het lekker warm was. Toen ik het accu pakket bekeek zag ik dat er een paar contacten verbogen waren en ik  liet hem zien dat dit waarschijnlijk de oorzaak was. Omdat hij niet goed kon zien kwam hij wel heel dicht bij en daarbij voelde ik zijn jongeheer door de dunne stof van zijn broek heen. Ik genoot hier zichtbaar van en toen hij dat merkte verontschuldigde hij zich hiervoor. Geen probleem hoor zei ik ik vind het wel lekker om je zo dicht tegen me aan te voelen. Hij kreeg hier op een rode kleur en stamelde wat van oké!’ terwijl ik de accu repareerde vertelde hij mij dat hij binnenkort waarschijnlijk met de auto kon gaan omdat hij net 18 was geworden en met rijlessen bezig was. Ik vroeg hem of hij ook een vriend of vriendin had waar hij dan samen leuk mee kon gaan toeren. Na een flink rood hoofd vertelde hij mij dat hij daar nog niet mee bezig was en dat hij meisjes ook niet zo bijzonder vond. Ik vroeg hem of hij meer van mannen hield.

Toen zijn hoofd nog roder werd en geen antwoord gaf  vertelde ik dat dit geen probleem voor mij was dat en dat ik zowel van mannen als van vrouwen houd en dat het soms best fijn is om als mannen onder elkaar lekkere seks met elkaar te hebben. Hij keek me met grote ogen aan door die dikke brillenglazen En voor dat ik het in de gaten had pakte ik hem bij zijn schouders,  keek hem in de ogen en zette zijn bril af. Vervolgens kuste ik hem teder op zijn mond. En hij kuste mij vurig terug. Ik trok hem tegen me aan en voelde een behoorlijke stijve pik door de stof van zijn broek heen. Ik wreef er met mijn hand overheen en maakte zijn broek los. Een heerlijke en behoorlijke grote stijve jongens pik floepte eruit strak tegen zijn buik aan. Ik glimlachte en keek hem aan maar zag dat hij met zijn gesloten ogen vol spanning zat te wachten op wat er ging gebeuren. Ik ging zitten en bestudeerde aandachtig zijn heerlijke apparaat. Ik fluisterde dat hij een heerlijke grote jongenspik had en trok zijn velletje voorzichtig naar achteren en likte zijn mooie glimmende eikel die al flink nat was van voorvocht. Hij kreunde van geiligheid en ik sloot mijn lippen er omheen en liet hem diep in mijn mond glijden. Heerlijk zo’n geile zaadstengel. Het duurde dan ook niet lang of hij kwam ongelooflijk lekker met 4 a 5 flinke stralen honingzoet zaad  klaar in mijn mond. Nu ben ik wel wat gewend maar zelfs ik had moeite om alles door te slikken. Super lekker! Bram zakte  haast door zijn knieën toen ik gulzig de laatste druppels uit zijn nog steeds harde pik zoog. Vond je het lekker Bram vroeg ik. Met der druppels zaad nog op mijn kin  Hem onderdanig aankijkend. Meneer dit heb ik nog nooit meegemaakt . Het was goddelijk. Ja dat vond ik ook zei ik toen ik zijn lekkere pik weer zorgvuldig opborg en zijn slip weer omhoog trok. Nou Brammetje je fiets is weer klaar en opgeladen en jij bent geheel ontladen. Daar  moesten we allebei hard om lachen. Bram vroeg heel voorzichtig of hij nog eens langs mocht komen als hij wat had. Ik gaf hem mijn telefoonnummer en zei, ja dat is prima maar stuur eerst vooraf even een berichtje want ik heb niet altijd tijd. Bram ging weg met een grote grijns en ik dacht bij mezelf dat we vast nog veel leuke dingen samen gaan  beleven. Misschien kan ik de volgende keer wel een echte man van hem maken.

De volgende dag kreeg ik al een whatsapp berichtje van hem. Maar daarover misschien later meer als jullie willen.

Xxx Hans

3439 keer gelezen

Score: 9
(van aantal stemmen: 37)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.