Stoute leraar

Geplaatst door: snoepjevanweek op 06-06-22

Ik leg het begin uit in tegenwoordige tijd en het verhaal speelt zich af in verleden tijd (voor de leraar Nederlands onder ons). Nee het is geen vervolg op kleine foutjes. Wel nieuwe ontmoeting tussen de teken leraar en de begaafde Mick ! Even uitleg waarom mr Gerritsen de school verliet voor wie wil weten? Noem het chantage ging filmpje rond waar een man een student neemt. Was het mr Gerritsen of leek de man van achter op hem? De teken leraar weet dat roddels snel gaan dus vertrekt vrijwillig met pre- pensioen. Zou hij een vrouw gehad hebben was die zeker vertrokken. Natuurlijk was Mick geschokt toen filmpje op zijn iphone zag! Alleen wist hij de tijd dat het gebeurde was mr Gerritsen niet op die plek. De stoute man stond onder de douche met Mick dat moment. Waarom gaan we ontdekken heus even geduld!


De leraar had Mick gevraagd naakt voor hem te poseren voor een schilderij. Laat zo zeggen schilderij komt er wel ooit toen niet werd natte bedoeling haha. Mick wist wel waar de leraar van hield dus ging aan de gang!  Poseren kwam niks meer van kan je wel zeggen. Mick zakte door zijn knieeen rits open en sabbelen maar. Net als tijdens de teken week in Hoeven. Nu geen koude keuken en zeker niemand die stoort. Het sabbelen ging beter mr Gerritsen kwam op Mick zijn buik klaar. Even gewoon schoon maken met schone doek. Daarna gingen de kleren bij de leraar uit.

Het was geen koude keuken tijd voor stapje verder. Mick wist dat hij nu de leraar mocht neuken. Zou het zijn zoals hij droomde of juist niet? Mr Gerritsen kreunde toen Mick in hem kwam voorzichtig wel. Mick aarzelde eerst of het wel iets voor hem was een oudere man neuken. Even doordrukken verder kijken of de leraar genoot?  Zo te horen ging het goed dus Mick ging door met stoten in de oudere man. Mick deed alvast zijn best tot hij klaar kwam. Hop ze plakte beiden dus onder de douche samen. Ja het zweet van hun lichaam af spoelen! Oke de man in filmpje was de conciërge van de school hij viel eenmaal op blond en liefst 18 en ouder haha. Zou de leraar en Mick stel kunnen worden weet het nooit?

2519 keer gelezen

Score: 3
(van aantal stemmen: 17)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.