Sander 5

Geplaatst door: trucker-bi op 07-06-22

Heb je plannen voor vandaag appt Sander, nee antwoord ik.

Ik had na die sexdate niks meer van hem gehoord.
Fijn antwoord hij, dan zie ik je binnen het uur bij mij.
Een golf geilheid gaat door me heen als ik denk hoe het de laatste keer was, maar of ik dat nog een keer wil ik weet het niet.
ik antwoord dat ik het niet weet of ik wel wil komen, hierop antwoordt hij, ik weet dat je gaat komen slet dus niet ouwehoeren, binnen het uur ben je hier.
Hij heeft gelijk de geilheid wint het, tot zo antwoord ik en stap in de auto.
Bij Sander aangekomen gaan we meteen naar zolder, kleden ons uit en gaan op het bed liggen, Sander zijn enorme pik ligt op zijn buik, ik pak hem vast en trek er langzaam aan, hij wordt meteen stijver.
Ik ga zo liggen dat ik zijn pik kan pijpen, hij is enorm groot ik lik hem van boven tot onder, zijn zak is zwaar en hangt.
Je heb er zin in slet zegt hij zijn hand glijdt tussen me billen een vinger duwt tegen me ster, auw kreun ik als zijn vinger droog in me komt, zijn pikt knijpt een keer samen in me mond, lekker hè slet, je zult hem zo in je darmen krijgen.
Ik kreun, zijn vinger draait rondjes in me, dat voelt nu fijn, 

Dan staat hij op zijn pik recht vooruit, hij is echt enorm, Sander pakt me bij me haren duwt zijn pik tegen me mond, open je bek en zuig erop, ik open me mond een stukje Sander douwt zijn pik in me keel houdt me stevig vast en geeft korte stootjes, ik begin met kokhalzen wat Sander alleen maar geiler maakt hij verhoogd het tempo, pik uit me mond lucht happen en weer in me keel.
Ineens krijg ik helemaal geen lucht meer ik stik zowat Sander heeft zijn pik helemaal in me mond en duwt me tegen zijn buik aan, goed zo slet laat me los en op adem komen om het weer te herhalen, steeds wat langer in me mond houdend.
Zijn pik glanst van me speeksel en slijm, draai je maar om zegt Sander, ik ga om me knieën zitten, zijn stijve pik wrijft ie door me spleet met zijn eikel duwt ie tegen me ster, ontspan je, maar hij krijgt hem er niet in.
Hij loopt weg naar een soort bok, kom hier liggen mijn handen worden geboeid zijn pik zit op mondhoogte hij duwt hem weer naar binnen tot aan zijn buik dit is goed zo en loopt naar de achterkant.
Ik lig voorovergebogen mijn benen worden nu ook geboeid, beweeg eens zegt Sander, ik kan geen kant op, dan zit je goed zegt ie en komt achter me staan.
Zijn pik voel ik weer tegen me ster drukken mijn sluitspier begint het op te geven ik voel hoe hij dieper in me komt ik zit klem tussen Sander en de bok.

Ontspan je nu eens alleen mijn eikel komt er in hij duwt zijn pik diep in me keel, maak hem goed nat komt weer achter me staan en drukt zijn pik in me, ik gil het uit als zijn pik helemaal in me schiet ik voel zijn buik tegen me billen drukken, wat ben jij toch lekker strak slet wat voel ik je spier om me pik trekken, ik probeer los te komen met als enige resultaat dat ie nog dieper in me komt, hij begint met korte stootjes te neuken, bij iedere stoot denk in dat ik flauw val, ik gil het uit als ie een enorm harde stoot geeft zijn pik uit me haalt hem door me spleet wrijft en weer in me kut duwt, dit voelt beter kreun ik, Sander gaat meteen met lange halen tekeer in me, zijn pik verdwijnt tot zijn buik in me, ik hoor het kletsen van zijn zak, heerlijk zoals jij me pik omsluit slet zo een strakke kut heb ik nog nooit gehad hijgt hij onder het neuken, zijn stoten worden wat harder hij duwt zijn pik helemaal in me, persen slet persen en hij spuit ik voel me kringspier bij iedere straal oprekken hij geeft een tik op me billen komt voor me staan lik hem schoon, ik neem zijn warme pik in me mond zuig er nog wat zaad uit daarna loopt Sander weg en gaat op het bed zitten, jij blijft nog even hangen slet…..

2343 keer gelezen

Score: 5
(van aantal stemmen: 10)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.