Sander 6

Geplaatst door: trucker-bi op 08-06-22

Ik hang nog steeds in de bok, zaad loopt uit me kut en Sander kijkt vanaf het bed naar me.

Hij staat op en komt naar me toe, lekker hè slet dit wil je, slaat zijn pik tegen me gezicht zijn andere legt ie op mijn billen kneed er hard op en steekt zijn vinger in me, ik geef een kreet.
Sander stopt zijn slappe pik in me mond, stil zijn fluistert hij terwijl ie me ruig vingert, zijn pik groeit in me mond, ik begin weer te kokhalzen Sander trekt zijn pik uit me mond gaat achter me staan pakt me heupen, je ligt er lekker bij.
Ik heb het gevoel of ik door tweeën wordt gesplitst als ie zijn pik helemaal in me stopt langzaam gaat ie op en neer, ik ontspan en geniet van die enorme pik die me neukt.
Sander haalt ze pik uit me, wat blijft je kut mooi open staan slet, ik kreun als hij weer in me komt, dit is zo geil gevoel om in je kut te komen, hij herhaalt het een paar keer maakt me los kom mee naar bed.
Sander gaat op zijn rug liggen houdt zijn pik vast, zuig er op fluistert hij.
Ik ga tussen zijn benen zitten pak zijn pik vast en begin er aan te trekken met mijn andere hand pak ik zijn zak, zuigen slet, dit kan ik zelf ook zegt Sander.

Zijn enorme pik begin ik te likken van onder naar boven zuig op zijn eikel en zak neem hem zover mogelijk in me keel waarop Sander me aan me haren naar beneden trekt en met zijn heupen begint te stoten, zijn voorvocht slik ik door.
Kom erop zitten hij houdt zijn pik rechtomhoog ik buk voor hem voel hoe hij zijn pik voor me kut houdt zak maar slet, hij glijdt een stukje in me, ik ga omhoog en zak weer, dieper hijgt Sander en stoot met zijn heupen dieper in me net zolang tot ik op zijn buik zit, zijn pik klopt in me kut, iedere beweging voel ik zo blijven we even liggen, Sander zijn hand voel ik onderlangs komen hij pakt me pik vast, je bent ook goed stijf hijgt hij, ik zou je er vanaf helpen, hij duwt me omhoog zijn pik schiet uit me en we staan op, hij staat schuin achter me pakt me pik vast en trekt als een gek eraan er verdwijnt een vinger in me kut, het voelt heerlijk, ik begin te kreunen, Sander stopt, ga maar in de sling liggen slet.
Als ik lig worden me handen geboeid, poten wijdt zegt ie ik doe ze zover uit elkaar hij trekt ze omhoog en boeit ze.
Hij gaat op zijn knieën voor me zitten trekt me billen uit elkaar zijn tong voel ik rond me ster rondjes draaien dan neemt ie een bal in zijn mond en zuigt er hard op, lekker hè zegt ie als hij overeind komt.
Sander trekt aan mijn stijve pik, zijn pik voel ik duwen tegen me ster, ontspan je maar zegt ie duwt harder ik schiet wat naar voren weer terug waardoor hij wat dieper in me komt, hij komt voorover pakt me bij me tepels draait er hard aan zijn pik schiet naar binnen en hij begint me hard te neuken, zijn pik gaat in en uit me me tepels doen zeer als hij ze loslaat en me pik weer vastpakt.

Zachtjes neukt hij nu terwijl hij me aftrekt, het is heerlijk wat hij doet, hoe verder ik kom hoe harder hij in me stoot, kom maar spuit maar lekker, hij trekt wat sneller houdt met zijn andere hand me been vast, hij geeft korte diepe stootjes.
Als ik bijna kom veranderen de korte diepe stootjes in lange diepe halen waarbij hij soms uit me schiet en meteen weer in me komt, ik begin te spuiten, Sander ramt zijn pik helemaal in me pakt me andere been ook vast hij neukt me als een gek, wat ben jij strak slet en spuit zijn zaad in me…..

1560 keer gelezen

Score: 8
(van aantal stemmen: 8)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.