Geneukt door haar bull 4

Nadat ik Monique in haar geile knullenkutje geneukt had was ze zo hoerig geworden dat ze direct na onze neukpartij, terwijl mijn zaad nog  langs haar benen liep, de telefoon greep om haar bull Melroy te vragen of hij haar wilde komen bezoeken, want zij wilde nu  wel weer eens een echte lul in haar kut.

Ik had me inmiddels in de achtertuin op een ligbed geïnstalleerd en terwijl zij zich ging douchen lag ik heerlijk na te geilen en voelde mij langzaam wegdommelen.
Ik weet niet hoe lang het geduurd heeft maar ik werd opeen gewekt doordat ik voelde hoe mijn pik in een mond genomen werd en dat de laatste druppels zaad van mijn eikel gelikt werden.

Ik voelde mijn pik alweer gaan groeien en toen ik mijn ogen verder open deed keek ik recht in de ogen van George die mij heerlijk begon te pijpen. Ik kreunde tevreden en dat spoorde hem aan om verder te gaan. Hij greep me bij mijn enkels, trok me wat naar beneden legde mijn benen uit elkaar en omhoog, zodat mijn hele kruiszone vrij kwam. Hij ging verder met het likken van mijn pik, nam daarna mijn ballen in zijn mond en daalde af naar mijn geile mannenkut. Ondertussen speelde ik met mijn keihard geworden tepels.
Hij begon me te rimmen, spuugde nog wat extra klodders speeksel op mijn ster, waarna hij opstond en zijn shorts uittrok. Hij droeg geen slip, dus zijn keiharde pik sprong direct naar voren. Jeetje die knots leek wel groter en dikker dan de vorige keer. Hierna ging hij weer door zijn knieën en kwam weer voor me zitten. Hij spuugde nog een keer wat extra speeksel tegen mijn ster en smeerde mijn ingang in met zijn vocht. Het zal toch niet zo zijn dat hij me nu droog gaat neuken, maar voor ik deze gedachte had laten passeren zette George zijn eikel tegen mijn ster en drukte door...... Wow een pijnscheut ging door mij heen en het leek wel of ik inscheurde als een vrouw tijdens de bevalling. Jeetje het leek wel of ik verkracht werd. Maar toen hij doorstootte passeerde hij mijn P-spot en ging de pijn al snel over in hoerig genot. Hij drukte zijn megapik tot de wortel in mijn mannenkut en begon mij te neuken. Wow wat een genot was dat. Met lange halen stootte en pompte hij in me, ik werd gek van genot. Hij neukte me en terwijl hij zo in me stootte boog hij zich voorover en drukte zijn lippen op de mijn en begon me te tongen. Hevig omstrengelden onze tongen elkaar en verhoogde onze geilheid.

Ook voor hem was dit een puur genot blijkbaar, want na enige tijd begon hij ook nu te snuiven te grommen. Ik riep: 'Ja kom, spuit in me, geef me je zaad. Hij gromde nog harder en met één lange haal trok hij zijn pik terug en spoot met kracht een mega lading zaad over mijn buik en borst en met zo'n kracht dat er zelfs klodders zaad in mijn gezicht terecht kwamen. Hierdoor had ik het niet meer en ik kwam ook hevig klaar en vulde mijn buik met extra zaad.
Uitgeput viel George in zijn stoel en ik voelde mij op het ligbed uitgewoond.
Daarop kwamen Monique en Melroy naar buiten en zagen mij daar liggen compleet overspoeld met zaad.
Wow riep Monique jij hebt wel een afspoelbeurt nodig en kwam wijdbeens over mij heen staan, opende met haar vingers haar net door Melroy gevulde zaadkut en begon te pissen. Warme stalen zeik stroomden over mijn lijf en spoelde het zaad van me af. Dit was een moment waarop Melroy en George niet achter konden blijven en zij kwamen ook bij me staan en namen hun hogedrukspuit ter hand en pisten ook over me heen, zodat de laatste zaadresten van mij afspoelde.

Geheel ontladen en leeggezeken vielen ze uitgeput op hun stoelen en dat was het teken voor mij, hun slaaf, om een koel drankje in te gaan schenken, want dat hadden ze zeker verdient 
Ik vraag me echt af waar dit naartoe gaat met ons als geil kwartet, want elke samen komst wordt geiler, heftiger en lustvoller.

2264 keer gelezen

Score: 7
(van aantal stemmen: 19)

Je moet eerst inloggen om te kunnen stemmen.